LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 27 Ιανουαρίου 2020 12:36

Αφγανιστάν: συντριβή αεροσκάφους με δεκάδες επιβάτες

Το αεροσκάφος έπεσε σε περιοχή που ελέγχεται από Ταλιμπάν. Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής πληροφορίες για την τύχη των επιβατών.

Αφγανιστάν - αεροσκάφος

Αφγανικό αεροσκάφος της κρατικής αφγανικής αεροπορικής εταιρείας Ariana συνετρίβη στην επαρχία Γάζνι του κεντρικού Αφγανιστάν, ανακοίνωσαν τοπικοί αξιωματούχοι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο αεροσκάφος επέβαιναν 83 άτομα. 

«Αεροσκάφος τύπου Boeing που ανήκει στην αεροπορική εταιρεία Ariana συνετρίβη στο Σάντο Χελ της περιοχής Ντεκ Γιακ της επαρχίας Γάζνι περί τις 13.10 τοπική ώρα», αναφέρει η ανακοίνωση.

Η Ariana όμως σε ανακοίνωση της διαψεύδει ότι το αεροσκάφος ανήκει στον στόλο της!

Ο αριθμός των θυμάτων παραμένει αδιευκρίνιστος, δήλωσε τοπικός αξιωματούχος στο Reuters.

Το πρακτορείο Sputnik, επικαλούμενο τοπικό αξιωματούχο, αναφέρει ότι το αεροσκάφος έπεσε στην περιοχή Ντεχ Γιακ, στα ανατολικά του Γκαζνί.

Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα επίσημα πληροφορίες για τα αίτια του δυστυχήματος ούτε για το αν υπάρχουν επιζώντες.

Ωστόσο το BBC μεταδίδει δηλώσεις αξιωματούχου που μιλά για τεχνικό πρόβλημα, που είχε ως αποτέλεσμα το αεροσκάφος να συντριβεί και να τυλιχθεί στις φλόγες.

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Ria Novosti, η συγκεκριμένη περιοχή όπου συνετρίβη το αεροσκάφος βρίσκεται υπό τον έλεγχο των Ταλιμπάν, ενώ «ειδικές δυνάμεις» έχουν αναχωρήσει για το σημείο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο