LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 23 Ιανουαρίου 2020 06:10

Ζώδια: οι προβλέψεις της Πέμπτης

Σήμερα Πέμπτη 23 Ιανουαρίου και πέραν του τετραγώνου του Ήλιου με τον Ουρανό που συνεχίζει και θα συνεχίσει να δημιουργεί εκπλήξεις και ανατροπές στη ζωή μας έχουμε μία άλλη όψη αυτή ανάμεσα στην Αφροδίτη και το Δία.

Ζώδια

Η όψη αυτή ανάμεσα στην Αφροδίτη και το Δία που και γλυκαίνουν το κλίμα και δίνουν μία αίσθηση ελπίδας ότι αυτές οι εκπλήξεις θα είναι για καλό! Έχουμε λοιπόν την τάση και τη δύναμη, αν θέλετε, να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα με αισιοδοξία και τί καλύτερο απ’ αυτό σε μια περίοδο που δε φαίνεται να έχουμε το περιθώριο της επιλογής, αλλά είναι οι καταστάσεις εκείνες που έρχονται στη ζωή μας “με το έτσι θέλω εγώ...” και το μόνο που έγκειται σ’ εμάς είναι το κατά πόσο θα τις δούμε σαν ευκαιρίες ή σαν τιμωρίες. Κάποιες σχέσεις ή κάποιες συνεργασίες που μπορεί να ξεκινήσουν αυτές τις μέρες ναι μεν υπάρχουν πιθανότητες να είναι μικρής διάρκειας, αφού ο Ουρανός βαριέται εύκολα, από την άλλη όμως με την ταυτόχρονη επιρροή Αφροδίτης και Δία αν το ζευγάρι ή οι συνεργάτες βρουν τρόπο να αξιοποιήσουν την ενέργεια του Ουρανού με τρόπο που να κάνει τη διαφορά, τότε οι άλλοι δύο θα λειτουργήσουν σαν προστασία από τις κακοτοπιές.

ΚΡΙΟΣΤο εξάγωνο της Αφροδίτης με το Δία αναμένεται να φέρει κάποιες θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, όπου δεν αποκλείεται να σου γίνει και μία πρόταση η οποία μπορεί να φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή, ωστόσο μάλλον δεν είναι και τόσο τυχαία, αλλά ψαγμένη στη λεπτομέρεια της. Αν από την άλλη σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, η ημέρα προσφέρεται για να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο θα μπορέσει να δώσει τη λύση στο πρόβλημά σου.

ΤΑΥΡΟΣΜε την κυβερνήτη σου, την Αφροδίτη, σε πολύ θετική όψη με το Δία φαίνεται ότι παρουσιάζονται στη ζωή σου κάποιες διέξοδοι τη στιγμή που κάποια πράγματα φαίνεται ότι δεν μπορούν να πάρουν την τροπή που υπολόγιζες ή τη στιγμή που εσύ ο ίδιος νιώθεις ότι έχεις φτάσει σε ένα τέλμα σε κάποιο τομέα της ζωής σου. Η λύση λοιπόν είναι μπροστά σου και θα μπορούσε να σχετίζεται με μία ερωτική ιστορία που σου δίνει την ενέργεια που χρειαζόσουν ή θα μπορούσε να σχετίζεται και με κάποιο πρόσωπο που έχει την εμπειρία για να σε βοηθήσει στη φάση αυτή.

ΔΙΔΥΜΟΙΤο οικονομικό δέλεαρ που βάζουν στη ζωή σου Αφροδίτη και Δίας μπορεί να είναι τόσο αξιόλογο που να σε κάνει να δεις θετικά μία κατάσταση που σε πρώτη ανάγνωση φαίνεται να είναι αρκετά δεσμευτική και ίσως πιεστική για εσένα. Μια νέα θέση στη δουλειά ή η αλλαγή περιβάλλοντος στον εργασιακό σου χώρο μπορεί να σε ξεβολεύει, όμως από την άλλη φαίνεται ότι αξίζει τον κόπο να δώσεις μια ευκαιρία στα πράγματα και να δεις κατά πόσο θα μπορέσεις να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣΜε το Δία και την Αφροδίτη να συνεργάζονται αρμονικά σήμερα είναι πιθανό να κάνεις κάποια επαγγελματική συζήτηση η οποία φαίνεται να πληροί τις απαιτήσεις σου και να σε βάζει σε σκέψεις να ασχοληθείς με κάτι που μέχρι τώρα ίσως αγνοούσες ότι υπάρχει ή ότι θα είχες τη δυνατότητα γενικότερα. Στα ερωτικά σου μια γνωριμία σήμερα μπορεί να σε γεμίσει ελπίδες ότι θα εξελιχθεί σε κάτι καλό και μάλλον δεν είναι αβάσιμες, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση βρίσκεις τρόπους για να κάνεις το κλίμα πολύ ευχάριστο μεταξύ σας.

ΛΕΩΝ: Το εξάγωνο της Αφροδίτης με το Δία μπορεί να δίνει ένταση στη μέρα σου, αλλά φαίνεται ότι το έχεις ανάγκη και το απολαμβάνεις. Η οικειότητα στη σχέση σου με κάποιο πρόσωπο από τον επαγγελματικό σου χώρο ίσως δεν είναι και τόσο αθώα ούτε την πλευρά σου ούτε τη δική του. Από την άλλη η σημερινή μέρα θα σου δώσει την ευκαιρία να ρυθμίσεις κάποια θέματα που μπορεί να σε επηρεάζουν στην καθημερινότητά σου και να σου δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος. Πολύ πιθανό ένα τέτοιο ζήτημα να σχετίζεται με κάποιο θέμα υγείας ή να είναι οικονομικής φύσεως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣΤο εξάγωνο που σχηματίζει ο Δίας από τον Αιγόκερω με την Αφροδίτη στους Ιχθείς είναι μία όψη ιδανική για τα ερωτικά σου, η οποία από τη μία θα σου δώσει την ευκαιρία να καταλάβεις ότι ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου είναι ουσιαστικά παρών και διατεθειμένος να κάνει κάποιες θυσίες, αν αυτό σε βοηθάει με κάποιο τρόπο, ενώ από την άλλη αν είσαι μόνος σου μία νέα γνωριμία σήμερα έρχεται να σου δώσει άλλο αέρα και την πίστη ότι έρχονται καλύτερες μέρες!

ΖΥΓΟΣ: Η κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, που σήμερα θα βρίσκεται υπό τη σκέπη του Δία είναι αυτή πού θα σου δώσει την καλή διάθεση και την αισιοδοξία για να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις της μέρας και στις όποιες υποχρεώσεις έχεις. Η κατανόηση με την οποία θα σε αντιμετωπίσουν σήμερα κυρίως κάποιοι συνάδελφοί σου, αφενός θα σου δώσει το περιθώριο να ασχοληθείς με κάποια ζητήματα που μπορεί να σε αγχώνουν κι αφετέρου θα λειτουργήσει ευνοϊκά στις μεταξύ σας σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣΜπορεί ο Ουρανός απέναντί σου να αποτελεί ένα δέος που είναι δύσκολο να το διαχειριστείς, κυρίως όσον αφορά στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, όπου οι σεισμικές δονήσεις διαδέχονται η μία την άλλη, όμως το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία σήμερα έρχεται να λειτουργήσει σαν ασπίδα προστασίας φέρνοντας στη ζωή σου νέες γνωριμίες που είναι ικανές να αγγίξουν την καρδιά σου και να λειτουργήσουν πολύ θετικά στην ψυχολογία σου που τελευταία ίσως είναι λίγο πιο επιβαρυμένη.

ΤΟΞΟΤΗΣΑφροδίτη και Δίας σήμερα έρχονται από τη μία για να τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου και να σου δώσουν τις αποδείξεις αγάπης που χρειάζεσαι από κάποιους ανθρώπους που είχες αμφισβητήσει έντονα το προηγούμενο διάστημα κι από την άλλη για να φέρει εξελίξεις σε κάποιο οικονομικό ζήτημα δικό σου ή κάποιου οικογενειακού σου προσώπου το οποίο σε απασχολεί έντονα. Μια μετακόμιση ή γενικότερα μία συμφωνία που σχετίζεται με κάποιο ακίνητο μπορεί να αποδεχτεί ιδιαίτερα συμφέρουσα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΗ θετική όψη που σχηματίζουν σήμερα ο Δίας από το ζώδιό σου με την Αφροδίτη κάνει την τύχη να είναι με το μέρος σου και θέλει να βγαίνεις “νικητής” από μία συζήτηση ή διαπραγμάτευση. Είναι μια ευκαιρία και για σένα να πλασάρεις τον εαυτό σου και τα προσόντα σου με τον καταλληλότερο τρόπο, με αυτόν δηλαδή που δύσκολα θα μπορούσε να σου αντισταθεί κάποιος, πράγμα που προσδίδει στη γοητεία σου και σε κάνει ακαταμάχητο στο κομμάτι του φλερτ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣΜε την Αφροδίτη από τη μια να φροντίζει για την οικονομική, αλλά και τη συναισθηματική σου ασφάλεια με κάθε τρόπο και το Δία από την άλλη να λειτουργεί σας φύλακας άγγελος στο παρασκήνιο υπάρχουν εξελίξεις σήμερα που σε γεμίζουν αισιοδοξία. Προκύπτουν λοιπόν συζητήσεις στα επαγγελματικά που φαίνεται ότι έχουν νόημα να τις ψάξεις περισσότερο, ακόμα κι αν για την ώρα δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο το τι θα πρέπει να περιμένεις. Όσο για την ερωτική σου ζωή... θα σεβαστώ ότι θέλεις να κρατήσεις μυστικά κάποια πράγματα!

ΙΧΘΕΙΣΤο εξάγωνο που σχηματίζουν η Αφροδίτη από το ζώδιό σου με το Δία στον Αιγόκερω προσθέτει κι άλλο στη γλυκιά και συμπαθητική αύρα που αποπνέεις αυτές τις μέρες και φυσικά στη γοητεία που ασκείς στους γύρω σου. Είναι η ευκαιρία σου λοιπόν για να καταφέρεις να προωθήσεις κάποιες προσωπικές σου επιδιώξεις και φυσικά να βγεις ευνοημένος στο ερωτικό παιχνίδι. Ειδικά αν είσαι μόνος σου δεν είναι μέρες για να μείνεις στο σπίτι. Αντίθετα είναι εποχή που το να κοινωνικοποιηθείς και το να μπεις σε ένα νέο κύκλο ανθρώπων θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Πηγή: Astrologos.gr

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13Έκθεση Oxfam: Αυξάνονται οι εισοδηματικές ανισότητες στις χώρες που δανείζει το ΔΝΤ19:59Ολυμπιακός – Προμηθέας: Έβγαλε την υποχρέωση… και τώρα Μπαρτσελόνα19:46Δίκη Τραμπ: Ένορκος απαλλάχθηκε γιατί διέρρευσαν στοιχεία της ταυτότητας της19:32Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας την Παρασκευή19:19Τουρκία – σεισμός: Ισχυρή δόνηση στα βόρεια της χώρας19:05Δραπέτης φυλακών… με έφεση στις απάτες18:52“Ελευθέριος Βενιζέλος”: Τον συνέλαβαν μόλις κατέβηκε από το αεροπλάνο18:38Μητσοτάκης: Η Ελλάδα ασκεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα στο Αιγαίο18:25Θεσσαλονίκη: Στο αυτόφωρο εν διαστάσει ζευγάρι αστυνομικών18:11Γαύδος: Το πρωί αντιδήμαρχος και το μεσημέρι υπάλληλος καθαριότητας 17:58Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι σε μαθήτριες Δημοτικού κοντά στο σχολείο τους17:44“Ο πρώτος από εμάς": Sneak preview από το επεισόδιο της Πέμπτης (εικόνες)17:31“Κλείδωσε” η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν17:17Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδα17:04Βαρκελώνη – Ναδάλ: Αποκλεισμός… με το καλημέρα16:50Το “Καλάθι του Πάσχα” και των “Νονών”: Πότε ξεκινούν και τι θα περιέχουν16:37
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο