LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 22 Ιανουαρίου 2020 09:31

Megxit: “φαρμάκι” για τη Μέγκαν Μαρκλ από την αδερφή της

«Η αδελφή μου έχει πέσει μέσα στη Βασιλική Οικογένεια σαν ανεμοστρόβιλος», υποστήριξε η μεγάλη αδερφή της Μέγκαν, Σαμάνθα.

Μέκγαν Μαρκλ - Σαμάνθα Μαρκλ

Από το Megxit δεν θα μπορούσε να λείψει και η αδελφή της Μέγκαν Μαρκλ, Σαμάνθα η οποία σε άρθρο της στη βρετανική Sun κατηγορεί τη δούκισσα του Σάσσεξ ότι ήθελε να κάνει «μεγάλη ζημιά» στη βασιλική οικογένεια, λέγοντας ότι η Μέγκαν «επέλεξε τον πλούτο και τα χρήματα πάνω από την οικογένεια».

«Η αδελφή μου έχει πέσει μέσα στη Βασιλική Οικογένεια σαν ανεμοστρόβιλος» έγραψε η Σαμάνθα.

«Ο στόχος τους είναι η φήμη και τα χρήματα, να είναι στο Χόλυγουντ» σχολίασε για την ανακοίνωση της Μέγκαν και του Χάρι για την αποχώρησή τους από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

«Αγαπώ την αδελφή μου, αλλά δεν αγαπώ το πρόσωπο που έχει γίνει» συμπλήρωσε.

Η 55χρονη Σαμάνθα είπε ακόμα ότι το πραγματικό πρόσωπο της Μέγκαν φάνηκε στη διαμάχη της με τον πατέρα τους Τόμας Μαρκλ, λέγοντας ότι η ομάδα δημοσίων σχέσεων ήταν αυτή που βοήθησε και άλλαξε την εικόνα της δούκισσας του Σάσσεξ.

«Παρακολουθούσε πώς τα μέσα ενημέρωσης βασάνιζαν και εξευτέλιζαν τον μπαμπά μου, και ποτέ δεν βγήκε μπροστά να τον υπερασπιστεί σαν μια πραγματική φιλάνθρωπος» έγραψε η Σαμάνθα. Συμπλήρωσε ότι δεν μπορεί να καταλάβει την πίεση που λέει ότι ασκήθηκε στη Μέγκαν επιμένοντας ότι «ήξερε τις κοινωνικές απαιτήσεις που έχει η ένταξη στη βασιλική οικογένεια».

«Θα έπρεπε να αναρωτηθεί εάν ήταν έτοιμη και ικανή να συμπεριφερθεί σύμφωνα με τις απαιτούμενες προσδοκίες» έγραψε.

Είπε ακόμα ότι η απόφαση του Χάρι και της Μέγκαν να αποχωρήσουν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, έπληξε τον θεσμό και έφτασε «κοντά στην κατάρρευση».

«Η 93χρονη βασίλισσα δεν θα έπρεπε να ζήσει αυτό το άγχος, να δει την οικογένειά της να διαλύεται» έγραψε η Σαμάνθα.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη: Στον εισαγγελέα οι 67 συλληφθέντες (εικόνες)Σήμερα 08:49 | Ειδήσεις

Οι 67 συλληφθέντες οι οποίοι σχετίζονται με την δολοφονία του άτυχου αστυνομικού στου Ρέντη πήραν το δρόμο προς τον Εισαγγελέα. 

Μαρινάκης: Με συμβολισμούς η υποψηφιότητα ΜπελέρηΣήμερα 09:09 | Ειδήσεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε στον ΑΝΤ1 για τις ευρωεκλογές, την υποψηφιότητα Μπελέρη, τις συλλήψεις για τη δολοφονία Λυγγερίδη και την ακρίβεια.

Φωτιά στη Σούδα κοντά στον Ναύσταθμο - Μήνυμα 112 στους κατοίκους (εικόνες)Σήμερα 09:23 | Τοπικά Νέα

Δόθηκε εντολή να εκκενωθεί πλήρως ο οικισμός, ενώ ασθενοφόρα μεταφέρουν ασθενείς στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης.

Μαλαισία: φονική σύγκρουση στρατιωτικών ελικοπτέρων (βίντεο)Σήμερα 08:21 | Ειδήσεις

Τραγωδία στη Μαλαισία με δύο στρατιωτικά ελικόπτερα. Συγκλονιστικά στιγμιότυπα από τη σύγκρουση στον αέρα. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φωτιά στη Σούδα κοντά στον Ναύσταθμο - Μήνυμα 112 στους κατοίκους (εικόνες)09:35Μαρινάκης: Με συμβολισμούς η υποψηφιότητα Μπελέρη09:24Δολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη: Στον εισαγγελέα οι 67 συλληφθέντες (εικόνες)09:11ΗΠΑ για επίσκεψη Ερντογάν: Ρωτήστε την Άγκυρα αν υπάρχει αλλαγή σχεδίων08:58Χαλκιδική: Καρέ - καρέ η επίθεση με φτυάρι στον δημοτικό υπάλληλο (βίντεο) 08:44Μαλαισία: φονική σύγκρουση στρατιωτικών ελικοπτέρων (βίντεο)08:30“The 2Night Show” - Χάρης Βεραμόν: οι εξαφανίσεις που συγκλόνισαν το πανελλήνιο (βίντεο)08:17Θεσσαλονίκη - Καραμπόλα: Στρατιωτικό λεωφορείο και απορριμματοφόρο συγκρούστηκαν με 3 ΙΧ08:04Δολοφόνοι Λυγγερίδη: Τα καταφέραμε, έχουμε νεκρό αστυνομικό07:51Οι “illuminati” των ευρωψηφοδελτίων07:39“The 2Night Show” - Γιαννουδάκη: η “Αρχοντούλα” από τις “Ψυχοκόρες” και η βεντέτα (βίντεο)07:26Σητεία: Η “μαύρη χήρα” του καρδιολόγου καλείται να φύγει από την Κρήτη07:13Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επέβλεψε άσκηση “πυρηνικής αντεπίθεσης”07:01Λασίθι: Έκρυβαν ναρκωτικά και σύνεργα σε σπίτια και ΙΧ (εικόνες)06:48Εορτολόγιο - 23 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 06:35Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη06:21Καιρός: Βροχές, σκόνη και άνοδος θερμοκρασίας την Τρίτη06:08Λειψοί: Τραγούδι... πρόσκληση στο νησί από τον Δήμαρχο και τον “Μιχαλάρα” (βίντεο)23:59Ημέρα της Γης: Ο ΕΕΣ παρουσιάζει την Στρατηγική Κλιματικής Αλλαγής23:48Ιράκ: Ερντογάν - Ρασίντ έβαλαν “στο στόχαστρο” το PKK23:36
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο