LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 04 Ιανουαρίου 2020 15:12

Το “τελευταίο αντίο” στον Αντώνη Μπαλωμενάκη (εικόνες)

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες αποχαιρέτησαν τον πρώην βουλευτή, Αντώνη Μπαλωμενάκη.

Αντώνης Μπαλωμενάκης

Το «τελευταίο αντίο», στον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και δικηγόρο Αντώνη Μπαλωμενάκη που έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών, είπαν σήμερα τα μέλη της οικογένειας του, βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης, του δικηγορικού κόσμου, φίλοι του εκλιπόντος και πολλοί πολίτες.

Η εξόδιος ακολουθία εψάλλει στον Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου όπου το «παρών» μεταξύ άλλων έδωσαν οι βουλευτές, Ντόρα Μπακογιάννη, Μανούσος Βολουδάκης, Παύλος Πολλάκης, Ανδρέας Ξανθός, Σωκράτης Βαρδάκης, Νίκος Ηγουμενίδης, Μανώλης Θραψανιώτης, ο πρώην υπουργός Γιώργος Σταθάκης και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Επικήδειους λόγους εκφώνησαν ο Μανώλης Παπαδομανωλάκης εκπροσωπώντας τον δικηγορικό σύλλογο Χανίων, ο Ανδρέας Παπανδρέου ως συντονιστής της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ και ο βουλευτής Παύλος Πολάκης.

Αντώνης Μπαλωμενάκης - κηδεία

Αντώνης Μπαλωμενάκης - κηδεία

Στέφανα απέστειλαν μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, η ΚΕ και η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ και η Περιφέρεια Κρήτης, ενώ πολλοί πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της οικογένειας του Αντώνη Μπαλωμενάκη αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα για τις ανάγκες ιδρυμάτων της πόλης.

Την θλίψη του για τον θάνατο του Αντώνη Μπαλωμενάκη εξέφρασε με γραπτή του ανακοίνωση ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: «Με το ήθος του και την πορεία της ζωής του, με την αντιδικτατορική του δράση, την επαγγελματική του καταξίωση, την ενεργό ενασχόλησή του για δεκαετίες με τα κοινά, ο Αντώνης Μπαλωμενάκης κέρδισε τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων».

Η ταφή του εκλιπόντα έγινε στο κοιμητήριο της Αγίας Μαρίνας.

Αντώνης Μπαλωμενάκης - κηδεία

Πηγή: eparxies.gr


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης στη Δροσιά: Δεν υπάρχει αξιόπιστη αντιπρόταση για τις ΕυρωεκλογέςΣήμερα 16:19 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο πρθυπουργός στους κατοίκους των βορείων προαστίων για την κυβερνητική πολιτική σε προσφυγικό, συμπόρευση με την Εκκλησία και άλλα ζητήματα.

Ιερώνυμος: Δεν θα κάνουμε αυτό που θα μας πει ο ΒελόπουλοςΣήμερα 11:31 | Ειδήσεις

«Αυτές είναι άγιες μέρες και δεν πρέπει να τις χαλάμε με μικροπρέπειες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος.

Νίσυρος: Ένταλμα σύλληψης για τον αρχαιοφύλακαΣήμερα 15:15 | Τοπικά Νέα

Αστυνομικοί, μετά από το ένταλμα σύλληψης, αναζητούν τον άνδρα, ο οποίος κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους

Σαμαράς: Κάναμε την Τουρκία συμμέτοχο στο... πιάτο μαςΣήμερα 15:03 | Ειδήσεις

"Καμπανάκι" για την αγροτική παραγωγή και την ΚΑΠ έκρουσε ο Αντώνης Σαμαράς, κάνοντας λόγο για αποτυχίες και "πράσινες" υπερβολές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: μηχανή παρέσυρε και εγκατέλειψε ανήλικη17:26Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρισμός μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας17:12Τέμπη - ΣΥΡΙΖΑ: Θα ζητήσει προανακριτική για το “μπάζωμα” 16:59Μητσοτάκης στη Δροσιά: Δεν υπάρχει αξιόπιστη αντιπρόταση για τις Ευρωεκλογές16:45Διαρροές email - ΥΠΕΣ: Παραδόθηκε το πόρισμα στις Αρχές16:32Πύργος: Γιατρός κατήγγειλε βιαιοπραγία από συνάδελφό της16:18“Ράδιο Αρβύλα”: Κυρίαρχοι στην τηλεθέαση και την 17η σεζόν16:04Φραγκογιάννης: Σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση με Ακτσαμπάρ15:50Εξάρχεια: Ναρκωτικά και όπλο εντοπίστηκαν σε καφετέρια (εικόνες)15:44Ικαρία - Κασσελάκης: Μόνιμοι υγειονομικοί με 13ο και 14ο μισθό15:30Νίσυρος: Ένταλμα σύλληψης για τον αρχαιοφύλακα15:16Σαμαράς: Κάναμε την Τουρκία συμμέτοχο στο... πιάτο μας15:02“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για όλους (εικόνες)14:49Ελεύθεροι επαγγελματίες - ΑΑΔΕ: ο μέσος τζίρος που δηλώνουν οι ατομικές επιχειρήσεις14:35ΑΑΔΕ – Πειραιάς: Εντοπίστηκαν δεκάδες χιλιάδες φιάλες αλκοόλ σε παραποιημένες συσκευασίες14:22Επίσκεψη Ερντογάν στις ΗΠΑ: Σύγχυση από δηλώσεις του Κίρμπι14:08“Υγεία πάνω απ’ όλα”: Μπαχαρικά, βότανα, μακροζωΐα και ευερέθιστο έντερο13:54Μητσοτάκης: Η συνεργασία μας με την εκκλησία παραμένει εξαιρετικά στενή13:41Ηράκλειο: 25χρονος επιχείρησε να βιάσει ανήλικη μέσα στο σπίτι της13:28ΗΠΑ - TikTok: “Θα δώσουμε μάχη στα δικαστήρια”13:15
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο