LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 04 Ιανουαρίου 2020 07:51

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς: κατέρρευσε επταώροφο κτίριο (εικόνες)

Εκφράζονται φόβοι για αύξηση των νεκρών, καθώς αρκετοί άνθρωποι βρίσκονται παγιδευμένοι στα ερείπια...

Καμπότζη - κατάρρευση κτιρίου

Τουλάχιστον 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 23 τραυματίστηκαν εξαιτίας της κατάρρευσης κτιρίου στην Καμπότζη, παγιδεύοντας εργάτες κάτω από τα ερείπια, ανακοίνωσαν σήμερα αξιωματούχοι.

Το επταώροφο τσιμεντένιο κτίριο του οποίου η κατασκευή είχε ολοκληρωθεί κατά 90% κατέρρευσε σήμερα στην παράκτια πόλη Κεπ, περίπου 160 χλμ. νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας Πνομ Πενχ. Το δυστύχημα σημειώνεται ένα χρόνο μετά μια άλλη κατάρρευση, κατά την οποία 28 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην επαρχία Πρέα Σιχανούκ.

"Υπάρχουν πέντε νεκροί τους οποίους έχουμε ήδη ανασύρει και ακόμη πέντε νεκροί που έχουμε εντοπίσει και δεν μπορούμε να ανασύρουμε από το κτίριο που έχει καταρρεύσει", είπε ο κυβερνήτης της Κεπ, ο Κεν Σάθα.

Άγνωστος αριθμός εργατών παραμένει παγιδευμένος, είπε ο Σάθα, προσθέτοντας ότι οι αρχές έχουν θέσει υπό κράτηση ένα ζευγάρι Καμποτζιανών, τους ιδιοκτήτες του κτιρίου, για ανάκριση. Το ζευγάρι είχε πρόθεση να χτίσει έναν ξενώνα, είπε ο κυβερνήτης.

Καμπότζη - κατάρρευση κτιρίου

Ο πρωθυπουργός Χουν Σεν δήλωσε σήμερα ότι διασώστες συνεχίζουν τις προσπάθειες για να φθάσουν αυτούς που αγνοούνται στα ερείπια. "Από σήμερα το πρωί, ομάδες διάσωσης συνεχίζουν να εργάζονται για την αφαίρεση της πλάκας σκυροδέματος, κόβοντας τον σιδερένιο οπλισμό ώστε να συνεχίσουν να εντοπίζουν και να βρίσκουν περισσότερους ανθρώπους", έγραψε σήμερα ο Χουν Σεν στη σελίδα του στο Facebook.

Η Καμπότζη γνωρίζει έκρηξη του κατασκευαστικού τομέα προκειμένου να εξυπηρετεί ένα όλο και μεγαλύτερο πλήθος Κινέζων τουριστών και επενδυτών.

Καμπότζη - κατάρρευση κτιρίου

Καμπότζη - κατάρρευση κτιρίου

Καμπότζη - κατάρρευση κτιρίου


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία“Καλημέρα Ελλάδα:” Ο Φλώρος διαψεύδει τη γροθιά στον Γραμμένο, μέσω της δικηγόρου τουΣήμερα 07:18 | Ειδήσεις

H δικηγόρος του κατηγορούμενου, επικαλείται την δικογραφία και τον αστυνομικό που υπήρξε ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας, στο θλιβερό περιστατικό.

Εορταστικό ωράριο: Αυλαία κάνει σήμερα στα εμπορικά καταστήματαΣήμερα 07:04 | Ειδήσεις

Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων. Η Κυριακή που θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά και η Πρωτομαγιά.

Κηφισός: “Μποτιλιάρισμα” δεκάδων χιλιομέτρων λόγω τροχαίωνΣήμερα 08:08 | Ειδήσεις

Απίστευτη ταλαιπωρία για του οδηγούς και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.

Καταγγελία για σβήσιμο τσιγάρου στο πρόσωπο μαθητή: “Εκπαιδευτικοί γνώριζαν πως δεν ήταν το μόνο περιστατικό”Σήμερα 08:10 | Τοπικά Νέα

Ο δικηγόρος του μαθητή που καταγγέλλει πως έπεσε θύμα βασανισμού στο σχολείο του, μίλησε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καταγγελία για σβήσιμο τσιγάρου στο πρόσωπο μαθητή: “Εκπαιδευτικοί γνώριζαν πως δεν ήταν το μόνο περιστατικό”08:22Κηφισός: “Μποτιλιάρισμα” δεκάδων χιλιομέτρων λόγω τροχαίων08:09“The 2Night Show” – Βρεττός: Δεν με ενδιαφέρει να γίνω παρουσιαστής07:55Εορταστικό ωράριο: Αυλαία κάνει σήμερα στα εμπορικά καταστήματα07:42“Καλημέρα Ελλάδα:” Ο Φλώρος διαψεύδει τη γροθιά στον Γραμμένο, μέσω της δικηγόρου του07:28“The 2Night Show”: Η Μαρία Ιορδάνοβα και η Μαρίνα Μπομπέτσι για το viral “Scorpios”07:15Γιώργος Γεννηματάς: ο εμπνευστής του ΕΣΥ07:01Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 186 σημεία06:48Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία06:34Εορτολόγιο - 25 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα06:21Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:07Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Πήραν το πλεονέκτημα έδρας οι “ερυθρόλευκοι”00:12Πειραιάς: Έπεσε στη θάλασσα ενώ επιβιβαζόταν στο πλοίο23:58Λονδίνο: αφηνιασμένα άλογα έσπειραν τον πανικό στους δρόμους της πόλης (βίντεο)23:45Παρά-Κολύμβηση: Μιχαλεντζάκης και Σταματοπούλου πήραν αργυρά μετάλλια23:18Νίσυρος - Κασσελάκης: Ο Σαϊμίρ και ο γιος του κατήγγειλαν ένα κατ’ εξακολούθηση έγκλημα (βίντεο)23:04Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”22:51Αστικά λεωφορεία: “Πρεμιέρα” για ανέπαφες πληρωμές στις γραμμές του Αεροδρομίου22:38H AEK “στρίμωξε” τον Παναθηναϊκό και είναι “αγκαλιά” με τον τίτλο22:25Ακίνητα: Τροπολογία για τα ύψη κτηρίων, μετά τις αντιδράσεις (βίντεο)22:12
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο