LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 26 Δεκεμβρίου 2019 08:08 | Ανανέωση: 26 Δεκεμβρίου 2019 08:11

Πιτίνο: δεν θα ψηλώσουμε… πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί

Η Ρεάλ θα κατέβει στο ΟΑΚΑ με τρεις πολύ σημαντικές απουσίες.

Παναθηναϊκός - Ρικ Πιτίνο

Να κάνουν οι παίκτες του... κάτι στον τομέα των ριμπάουντ, περιμένει ο Ρικ Πιτίνο στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Πέμπτη (26/12, 21:00) στο ΟΑΚΑ. «Ξέρω πως δεν έχουμε μέγεθος σε τρεις θέσεις. Όμως, πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί, σωματικά και ψυχικά. Αυτοί είμαστε, δεν θα ψηλώσουμε μέχρι αύριο το βράδυ» σχολίασε ο Αμερικανός τεχνικός του Παναθηναϊκού χαρακτηρίζοντας τη «βασίλισσα» ως «μια ομάδα με ταλέντο και αθλητικότητα που δεν υπάρχει όμοιά της στην Euroleague».

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Ρικ Πιτίνο, θέλησε πρώτα να ευχηθεί, ανήμερα τα Χριστούγεννα, «Πρώτα από όλα, θέλω να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα σε όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού. Πιστεύουμε πως έχουμε τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο. Ελπίζω να πέρασαν όμορφα στις γιορτές, να είναι υγιείς και χαρούμενοι, που έρχεται το 2020. Θυμάμαι σαν να ήταν χθες όσα έγιναν στο περσινό παιχνίδι, με το buzzer beater σουτ από το κέντρο, που μας "σκότωσε". Μετά τους αντιμετωπίσαμε και στα πλέι οφ. Είναι μια ομάδα με ταλέντο και αθλητικότητα που δεν υπάρχει όμοιά της στην Euroleague. Έχει μέγεθος, δύναμη και βάθος. Θα είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι».

Όσο για το «κλειδί» της επιτυχίας, ο Ρικ Πιτίνο τόνισε, «Σίγουρα, θα πρέπει να κάνουμε κάτι στο κομμάτι των ριμπάουντ. Μας έχουν στοιχίσει σε δύο - τρία παιχνίδια. Δεχτήκαμε εννέα πόντους με τρία τρίποντα, ύστερα από δεύτερες επιθέσεις. Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί. Ξέρω πως δεν έχουμε μέγεθος σε τρεις θέσεις. Όμως, πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί, σωματικά και ψυχικά. Αυτοί είμαστε, δεν θα ψηλώσουμε μέχρι αύριο το βράδυ. Άρα, πρέπει να κάνουμε κάτι σχετικά με το πόσο σκληρά αγωνιζόμαστε».

Με απουσίες η Ρεάλ

Χωρίς τρεις σημαντικούς παίκτες της, τους Σέρχιο Γιουλ, Φελίπε Ρέγες και Τζέισι Κάρολ, ταξιδεύει στην Αθήνα η Ρεάλ Μαδρίτης για τον αγώνα της 16ης αγωνιστικής της Euroleague με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, την Πέμπτη (26/12, 21:00). Ο Σέρχιο Γιουλ παραμένει στα «πιτς» λόγω τραυματισμού στο δεξί πόδι και θα χάσει μάλιστα και το clasico απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο ισπανικό πρωτάθλημα την ερχόμενη Κυριακή (29/12). Εκτός παραμένει και ο τραυματίας Φελίπε Ρέγες. Η έκπληξη αφορά στον Αμερικανό «μπόμπερ» έξω από τα 6.75 Τζέισι Κάρολ, ο οποίος σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ έχει λάβει ειδική άδεια από τον Πάμπλο Λάσο και δεν θα ταξιδέψει στην Αθήνα.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)Χθες 20:27 | Ειδήσεις

"Όταν θα λάβετε το επόμενο sms μην το αμελήσετε", είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του εθνικού προγράμματος "Προλαμβάνω".

Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)Χθες 19:43 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας για την κατακόρυφη, όπως είπε, αύξηση του πυροσβεστικού εξοπλισμού της χώρας για τη φετινή χρονιά.

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φοράΧθες 21:19 | Ειδήσεις

Απόψε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης κατάφερε να κάνει ό,τι κανένας άλλος γυμναστής στα 69 χρόνια ιστορία του θεσμού.

Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)Χθες 20:32 | Ειδήσεις

Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε για "επαγγελματίες κατευναστές" και εγκάλεσε ευθέως την κυβέρνηση ότι υποβαθμίζει την 50ή επέτειο της εισβολής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γκάρι Κασπάροφ - Ρωσία: Ένταλμα για σύλληψη του σκακιστή23:59Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: ήττα στο “game 2” για τους ερυθρόλευκους23:48Κασσελάκης: “Πυρά” στην κυβέρνηση από Χίο και Σάμο (εικόνες)23:38Οχάιο: Άνδρας πέθανε ενώ ήταν υπό κράτηση - “Δεν μπορώ να αναπνεύσω” φώναζε (βίντεο) 23:25Πάτρα: Συλλήψεις για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε λεωφορεία23:11Ανδρουλάκης από Πρέβεζα: Η ΝΔ πάντα έχει πρώτη προτεραιότητα την κάλπη (εικόνες)22:59Σάββατο του Λαζάρου - Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες22:45 Η γηραιότερη ασθενής στην Ελλάδα υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση22:31Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο χασάπης της Γάζας22:18Γιάννης Καλλιάνος: Αυτοί είναι οι 23 λόγοι για τους οποίους φταίνε για τον θάνατο του πατέρα μου 22:04Δολοφονία Λυγγερίδη: ο νέος γύρος των ερευνών και οι καταθέσεις (βίντεο)21:50Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά21:37BCL: Το Περιστέρι πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε21:23Βασιλιάς Κάρολος: επιστροφή στα δημόσια καθήκοντά του ενώ συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο21:12Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)20:59Ολυμπιακή φλόγα: Ο ΑΝΤ1 στο γαλλικό πλοίο “Μπελέμ” που θα την μεταφέρει (βίντεο) 20:46Εθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)20:33Άρειος Πάγος: Απόλυση 5 δικαστών λόγω καθυστέρησης στην έκδοση αποφάσεων20:19Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)20:05Σπαρτιάτες - Κασιδιάρης: Πότε θα γίνει η δίκη για την εξαπάτηση εκλογέων19:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο