LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 24 Δεκεμβρίου 2019 12:06

ΑνάPLASIS: όταν η φύση μεγαλουργεί, δεν έχεις παρά να δεχτείς το υπέροχο δώρο της!

Δώρα ομορφιάς για τις γιορτές από την ανάPLASIS, για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Anaplasis

Φέτος στις γιορτές, επιλέξτε το ιδανικό δώρο για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα με τους μοναδικούς συνδυασμούς φυσικών προϊόντων περιποίησης προσώπου που σας προσφέρει η ελληνική εταιρεία ανάPLASIS, αποκλειστικά στα φαρμακεία και στο ανάPLASIS.gr.

Κόκκινο Δώρο: Ορός αναδόμησης προσώπου και κρέμα νύχτας

O συνδυασμός του ορού ANAΔΟΜΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ και της ΚΡΕΜΑΣ ΝΥΚΤΟΣ NARCISSE είναι η αποτελεσματικότερη λύση για να αποκτήσει ξανά ισορροπία και ελαστικότητα η επιδερμίδα του προσώπου σας. Τα συστατικά του ορού, o χυμός ροδιού και το έκκριμα σαλιγκαριού είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες και βοηθούν στην ενεργοποίηση της φυσικής παραγωγής ελαστίνης και κολλαγόνου. Τα δύο είδη Υαλουρονικού της ΚΡΕΜΑΣ ΝΥΚΤΟΣ NARCISSE έρχονται να ενισχύσουν αρμονικά την αποτελεσματικότητα του ορού προσώπου, αφού βελτιώνουν τη χαλάρωση και  λειαίνουν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

Πράσινο Δώρο: Αντιρυτιδική κρέμα λευκόχρυσου, σε συνδυασμό με κρέμα ημέρας ΛΑΜΨΗ με ελαστίνη και βασιλικό πολτό

Πόσο λαμπερή θέλετε να είστε στη διάρκεια των γιορτών; Εξασφαλίστε τη σφριγηλότητα του προσώπου σας με τη μοναδική σύνθεση της ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗΣ ΚΡΕΜΑΣ με ΛΕΥΚΟΧΡΥΣΟ, Τετραπεπτίδια, Έλαιο Κία & Υαλουρονικό Δύο Τύπων  και την κρέμα ημέρας ΛΑΜΨΗ με ελαστίνη και αγνό βασιλικό πολτό. Ειδικά για εσάς που είστε 35+, η αντιριτυδική κρέμα με λευκόχρυσο είναι ιδανική για την περιποίηση της εύθραυστης επιδερμίδας γύρω από τα μάτια, αλλά και γύρω από τα χείλη, δύο περιοχές του προσώπου που λόγω των φυσιολογικών εκφράσεων παρουσιάζουν συχνότερα λεπτές γραμμές και σημάδια γήρανσης. Η ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΛΑΜΨΗ προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, την ηλιακή ακτινοβολία και σας βοηθά να ανακτήσετε την ελαστικότητα της επιδερμίδας σας.

Μπλε Δώρο: Ορός ματιών από ζαφείρι, σε συνδυασμό με κρέμα ημέρας ΛΑΜΨΗ με ελαστίνη και βασιλικό πολτό

Ο αρμονικός συνδυασμός του ορού ματιών από ζαφείρι, Τριπεπτίδια, Αλόη & Υαλουρονικό Δύο Τύπων και της ΚΡΕΜΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΛΑΜΨΗ ΜΕ αγνό βασιλικό πολτό και ελαστίνη προσφέρουν ενυδάτωση και λάμψη σε όλο το πρόσωπο με έμφαση στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Ειδικά για τις νεανικές επιδερμίδες που έχουν ανάγκη από ενυδάτωση και προστασία, τα συστατικά του ορού ματιών από ζαφείρι καταπραΰνουν και ξεκουράζουν το βλέμμα, βελτιώνοντας την όψη των μαύρων κύκλων. Η ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΛΑΜΨΗ με βασιλικό πολτό και ελάτινη, προσφέρει εντατική ενυδάτωση, σφριγηλότητα και ελαστικότητα ενώ προστατεύει το δέρμα από την φωτογήρανση.

Πρόκειται για 3 μοναδικούς συνδυασμούς προϊόντων που το κάθε ένα είναι προσεκτικά σχεδιασμένο και εμπλουτισμένο με τα κατάλληλα συστατικά ώστε να προσφέρει αυτό που υπόσχεται. Η εταιρεία ANAPLSIS έχει ως στόχο να παράγει φυσικά προϊόντα περιποίησης για κάθε γυναίκα σε προσιτές τιμές.

Κάντε σήμερα κιόλας αυτό το δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή σε εσάς. Που θα τα βρείτε; Μα φυσικά στα φαρμακεία και στο www.anaplasis.gr

Facebook: #meleniaomorfia

Instagram: @anaplasis_greece

ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΔώραΑνάPLASIS
Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία και ΘεσσαλονίκηΣήμερα 16:15 | Ειδήσεις

Που θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)Σήμερα 18:55 | Ειδήσεις

Τι ζητά με υπόμνημα η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της. Νωρίτερα ο πατέρας της έκανε μήνυση αλλά ''δεν έγινε τίποτα''.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45Σέρφερ “δάμασε” κύμα-τέρας και έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ (βίντεο)19:32Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι19:18Δίκη Πισπιρίγκου: Μήνυση Δασκαλάκη εναντίον της αδερφής της 19:04Ιεροσόλυμα - Πατριαρχείο: Ανακοίνωσε τον μέγιστο αριθμό προσκυνητών για την Ανάσταση 18:51ΠΑΣΟΚ: Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για αποκλεισμό των Σπαρτιατών από τις Ευρωεκλογές18:37Σύμη: Τσάντα με εκατομμύρια δολάρια βρέθηκε στη θάλασσα18:23Κασσελάκης για Κυριαζίδη: Ο Μητσοτάκης δεν έχει τη στοιχειώδη ηθική να αποβάλει έναν ομοφοβικό βουλευτή18:10Πρατήρια καυσίμων – Σκρέκας: Συνεχείς οι έλεγχοι για αισχροκέρδεια17:56Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματα17:43Youth League - Ολυμπιακός: Στον τελικό τα “μωρά” των ερυθρόλευκων17:29
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο