LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 22 Νοεμβρίου 2019 13:48

Euro 2020: O Άγγελος Χαριστέας σήκωσε… ξανά την κούπα (εικόνα)

Η φωτογραφία και η ανάρτηση του παλαίμαχου παίκτη της «χρυσής» Εθνικής του 2004.

Άγγελος Χαριστέας - Άρης

Ο παλαίμαχος επιθετικός της Εθνικής του 2004, ήταν ένας από τους παίκτες που είχε σηκώσει το κύπελλο του Euro και βρίσκεται στην Ελβετία ως πρεσβευτής και επίσημος προσκεκλημένος της UEFA.

Επιστρέφοντας κοντά στην «κούπα» 15 χρόνια μετά την κατάκτησή της, ο τότε σκόρερ του μεγάλου τελικού με την Πορτογαλία, δεν έχασε την ευκαιρία να την σηκώσει ξανά στα χέρια του.

«Έχει μεγαλώσει κάπως το καινούργιο κύπελλο από την τελευταία φορά που το κράτησα το 2004. Εύχομαι κάποια στιγμή η χώρα μας να είναι σε θέση να το ξαναδιεκδικήσει», έγραψε στην ανάρτηση της φωτογραφίας του στο Instagram.

Άγγελος Χαριστέας - Άρης

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: "Καμπανάκια" για Βόρεια Μακεδονία, Μονή της Χώρας και επίσκεψη ΡάμαΣήμερα 11:31 | Ειδήσεις

Σαφείς προειδοποιήσεις προς τα Σκόπια για την Συμφωνία των Πρεσπών. Τι είπε για τον Ερντογάν και την Μονή της Χώρας. Τι τονίζει για τον Ράμα. Τι απαντά για την ακρίβεια.

Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα: Η στιγμή που ο πατέρας το πετάει στα σκουπίδια (βίντεο - ντοκουμέντο)Σήμερα 11:40 | Ειδήσεις

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ο πατέρας του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στη χωματερή, να το πετά στα σκουπίδια.

Ράφα: Το Ισραήλ ζήτησε την απομάκρυνση κατοίκων και σε άλλες συνοικίεςΣήμερα 10:32 | Ειδήσεις

Συνεχίζονται τα ισραηλινά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας παρά τις επικρίσεις των ΗΠΑ. 

Γεωμαγνητική καταιγίδα: Εντυπωσιακές φωτογραφίες από το σπάνιο φαινόμενο (εικόνες)Σήμερα 09:07 | Ειδήσεις

Ποια προβλήματα μπορεί να προκαλέσει η γεωμαγνητική καταιγίδα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΗΠΑ - Τραμπ: Η Νίκι Χέιλι πιθανή αντιπρόεδρος με την υποψηφιότητά του14:12“5Χ5” ΣΠΕΣΙΑΛ με Τουμασάτου και Κατσούλη (εικόνες)13:58Χαλκιδική – Απάτες: Δημιουργούσαν φτηνά eshops και έστελναν προϊόντα “μαϊμού”13:44“Ψυχοκόρες”: Συγκλονιστικά τα νέα επεισόδια στον ΑΝΤ1 (εικόνες)13:31Eurovision: Εκτός διαγωνισμού ο Ολλανδός μετά από καταγγελία13:18Πατέρας Κυριακής Γρίβα: Το παιδί μου “σαπίζει” στον τάφο και αυτός το “παίζει” τρελός13:04“Χειρόγραφα” του Ιησού: Η απάντηση Γεωργιάδη στον Κασσελάκη12:50Μαρκόπουλο - Ναρκωτικά: Η μεγάλη φυτεία, το πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο και οι... τυχεροί λαχνοί (εικόνες)12:37Εργαζόμενοι συνταξιούχοι: Ρεκόρ εγγραφών στην πλατφόρμα12:23ΔΥΠΑ - ΕΦΚΑ: Οι πληρωμές έως τις 17 Μαΐου12:10Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα: Η στιγμή που ο πατέρας το πετάει στα σκουπίδια (βίντεο - ντοκουμέντο)11:57Πρότυπα - Πειραματικά Σχολεία: Κλήρωση και εξετάσεις για την εισαγωγή μαθητών11:43Μητσοτάκης: "Καμπανάκια" για Βόρεια Μακεδονία, Μονή της Χώρας και επίσκεψη Ράμα11:30Φορολογικές δηλώσεις: Πόσος είναι ο επιπλέον φόρος στα χρεωστικά εκκαθαριστικά11:16Άλιμος: Τα θρυλικά αυτοκίνητα... “επιστρέφουν” 11:07Ράφα: Το Ισραήλ ζήτησε την απομάκρυνση κατοίκων και σε άλλες συνοικίες10:53Αγία Πετρούπολη - Πτώση λεωφορείου σε ποτάμι: αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων (βίντεο)10:40Κηφισίας: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως το τέλος Ιουνίου10:26Κατασκοπεία: Καταδίκη για τον Γραμματέα του τουρκικού προξενείου και τον μάγειρα10:13Μονή της Χώρας: το διάβημα της Ελλάδας και η πρώτη προσευχή10:00
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο