Βορίζια - Κατερινόπουλος στον ΑΝΤ1: Φοβάμαι ότι οι Ειδικές Δυνάμεις θα χρειαστεί να μείνουν εκεί μήνες και όχι μέρες

Για το αιματηρό επεισόδιο που εκτυλίχθηκε το πρωί του Σαββάτου στα Βορίζια Ηρακλείου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό δύο ανθρώπων, μίλησε ο Θανάσης Κατερινόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στη Ρίτσα Μπιζόγλη.
«Δυστυχώς έχω την εντύπωση ότι θα κρατήσει μέρες. Οι βεντέτες που κάποτε γίνονταν για λόγους τιμής και όχι μόνο, ήταν κυρίως οι κτηματικές διαφορές και τις συνδύαζαν με την προσβολή που ένιωθαν κάποιοι. Να ευχηθούμε να μην έχουμε θάνατο κάποιου από τους υπόλοιπους τραυματισμένους ανθρώπους, γιατί τότε, φοβάμαι ότι θα επεκταθεί η ιστορία της βεντέτας και σε άλλους συγχωριανούς», δήλωσε αρχικά ο Ταξίαρχος Ε.Α Θανάσης Κατερινόπουλος.
«Σήμερα σε μια ευνομούμενη πολιτεία, δεν πρέπει να υπάρχει αυτή η λογική. Αυτό για να αλλάξει θα πρέπει η Πολιτεία να είναι ενεργή και στην Κρήτη από ότι φαίνεται δεν είναι. Τα όπλα είναι χιλιάδες και ένα ερώτημα που προκύπτει είναι από που μπαίνουν αυτά τα όπλα στο νησί. Το μένος είναι τέτοιο σε αυτές τις περιπτώσεις, που δεν σκέφονται τίποτα εκείνη τη στιγμή παρά μόνο πως θα πάρουν εκδίκηση. Θα ακολουθήσουν και οι κηδείες των νεκρών και φοβάμαι ότι οι Ειδικές Δυνάμεις θα χρειαστεί να μείνουν εκεί μήνες και όχι μέρες», πρόσθεσε.
Γεωργιάδης από Λαμία: Το Μάρτιο ξεκινά η Ογκολογική Μονάδα - Από 8 σε 14 τα κρεβάτια της ΜΕΘ
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Την Τρίτη θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας







