LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 07 Νοεμβρίου 2019 10:47

Πέθανε ο Περικλής Βασιλάκης

Πένθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την διαιτησία σκόρπισε η θλιβερή είδηση του θανάτου του Περικλή Βασιλάκη.

Περικλής Βασιλάκης

Πένθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την διαιτησία σκόρπισε η θλιβερή είδηση του θανάτου του Περικλή Βασιλάκη σε ηλικία 64 ετών.

Ο Βασιλάκης γεννήθηκε στο Νεοχώρι Πρέβεζας και ήταν από τους πιο γνωστούς διαιτητές ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, καθώς και διεθνής διαιτητής.

Διετέλεσε περιφερειακός σύμβουλος Ηπείρου και αντιπεριφερειάρχης με το συνδυασμό του Αλέκου Καχριμάνη.

Ήταν επίσης στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος βουλευτής δύο φορές στην Πρέβεζα.

Περικλής Βασιλάκης

O Βασιλάκης, ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας και εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, ήταν και καθηγητής διαιτησίας.

Ο πρώτος του αγώνας στην Α' εθνική, ήταν τον Οκτώβριο του 1983, όταν κληρώθηκε να διευθύνει τον αγώνα Παναθηναϊκού-Απόλλωνα Αθηνών, ο νεότερος τότε διαιτητής στην κατηγορία.

Ο Αλέξανδρος Καχριμάνης αποχαιρέτησε τον Περικλή Βασιλάκη με μήνυμά του στο Facebook:

«Σήμερα χάσαμε ένα Φίλο Τον Συνοδοιπόρο μας Περικλή Βασιλάκη , τέως Περιφερειακό Σύμβουλο Τέως Αντιπεριφερειάρχη, τέως Διεθνή Διαιτητή , Σπουδαίο Άνθρωπο. Μέγιστη Η Απώλεια του για Πολλούς Αλλά Κυρίως Για την Οικογένεια του. Αιωνία η Μνήμη του».

Περικλής Βασιλάκης

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ο Φλώρος απολογείται για το επεισόδιο με τον Γραμμένο13:45Καλλιάνος - “Αττικόν”: ΕΔΕ για τον θάνατο του πατέρα του βουλευτή13:32Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίας13:18Φωτιά στη Μονεμβασιά13:05Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: Οι προβλέψεις της Πέμπτης και οι ζήλιες (βίντεο)12:51Ακίνητα: Η τροπολογία για το ύψος των κτηρίων12:38Βασίλης Κασσελάκης: Οι Σπαρτιάτες, οι “ευπρόσδεκτες ψήφοι” και η αναδίπλωση12:24Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα (εικόνες)12:11Μεξικό: Πρωταθλήτρια χώρα στην παραγωγή συνθετικών ναρκωτικών11:57Τέμπη: Δεκτή η προσφυγή γονέα κατά εισαγγελικής απόφασης11:44Η Τουρκία φτιάχνει Sky Dome για να καλυφθεί όλη η χώρα11:31Γιάννης Καλλιάνος: Πέθανε ο πατέρας του11:17Τροχαίο: Οδηγός εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο όχημα (εικόνες)11:04Στάθης Φλώρος για Βελόπουλο: Αν δεν του χτύπαγα την πόρτα, θα πούλαγε ακόμα κηραλοιφές10:50Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου10:37Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας10:23Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα10:10Σίφνος: Η “μάχη” πλοίου για να δέσει στο λιμάνι (βίντεο)09:57Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...09:43Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο