LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 24 Οκτωβρίου 2019 08:19

Γεωργιάδης στον ΑΝΤ1: Τσίπρας και Πολάκης μπορούν να κουνούν το δάχτυλο και δεν μπορώ εγώ;

Νέα επίθεση σε Τσίπρα και Πολάκη. Τι λέει ο Υπουργός Ανάπτυξης για τις χρεώσεις των τραπεζών. Το σχόλιο για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

Αδωνις. Γεωργιάδης - Αλ. Τσίπρας - Π. Πολάκης - novartis

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», όπου επανάλαβε τις διευκρινίσεις για την απάντησή του σε ερώτηση σε ντοκιμαντέρ για την Novartis.

«Μετά από αυτήν τη δήλωση επί τέσσερις μέρες ο Τσίπρας έλεγε να αποκαλύψω ποιοι πολιτικοί χρηματίζονται», είπε ο Υπουργός Ανάπτυξης και σημείωσε ότι, ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να «υποστεί τις συνέπειες».

«Η κυβέρνηση Τσίπρα άλλαξε την τιμολόγηση των φαρμάκων, με τρόπο που ωφελήθηκαν οι εταιρείες και δεν έβγαλαν τις τιμές γιατί θα έβλεπε ο λαός πόσο μεγάλες ήταν οι αυξήσεις», κατηγόρησε εκ νέου την προηγούμενη κυβέρνηση και διερωτήθηκε:

«Αν μπορεί ο Πολάκης και ο Τσίπρας μας κουνάνε το δάχτυλο και μας λένε ότι τα πήραμε, εγώ δεν μπορώ; Αυτοί μπορούν κι εγώ δεν μπορώ;».

Εκφράζοντας την ένστασή του στην πολιτική πρακτική είπε ωστόσο ότι, «το σωστό είναι κανένας να μην κάνει εικασίες για κανέναν και κανένας να μην αμφισβητεί την αθωότητα κανένα», όμως, «όσο επιλέγουν να δηλητηριάσουν την πολιτική ζωή με εικασίες, θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες από τις εικασίες και εκείνοι».

«Εγώ θα είμαι στα μανταλάκια με το ‘άκουσα’ και το ‘πιστεύω’ και εκείνος δε θα ελεγχθεί;», είπε και κατηγόρησε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι «έβαλαν τη χυδαιότητα στην πολιτική ζωή με τους ψευδομάρτυρες» οπότε θα πρέπει «να είναι έτοιμοι να τα υποστούν όλα».

Καλώντας τον Αλέξη Τσίπρα να γίνει αξιοπρεπής πολιτικός, ώστε να «αντιμετωπίζεται έτσι», τον κατηγόρησε ότι γνώριζε τους μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος, αφού όταν ακούστηκαν τα ονόματά τους κατά τη διαδικασία της προκαταρκτικής εξέτασης, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ γνώριζαν την ιδιότητά τους.

Ερωτηθείς, πάντως, αν θα γίνει προκαταρκτική για την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε αρνητικά, επαναλαμβάνοντας την κυβερνητική γραμμή ότι, «η κυβέρνηση θα προχωρήσει βάσει των πραγματικών αποκαλύψεων που θα γίνουν μέσα από την επιτροπή».

«Αλλάζει η ελληνική οικονομία»

Ως «μέτρο που μπορεί να αλλάξει την ελληνική οικονομία και να βελτιώσει τη ζωή των Ελλήνων», χαρακτήρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης το πάγωμα του ΦΠΑ στις οικοδομικές άδειες, το οποίο προανήγγειλε ο Πρωθυπουργός.

Κληθείς να σχολιάσει τις νέες χρεώσεις των τραπεζών στις συναλλαγές και το αν θα τεθεί στη σημερινή συνάντηση του Πρωθυπουργού με τους εκπροσώπους των τραπεζών, απάντησε ότι «ο πρωθυπουργός έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για τις υπερβολικές χρεώσεις των τραπεζών» και οι τράπεζες «θα πρέπει να έχουν επίγνωση στο ποια χώρα είναι και με ποιους πολίτες συναλλάσσονται».

Τέλος, ο Υπουργός Ανάπτυξης χαρακτήρισε «σημαντική μέρα» για την ελληνική οικονομία την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, «αφού κάνει πολύ ευκολότερη τη ζωή των επενδυτών και τη ζωή των επιχειρηματιών», εκτιμώντας πως «δεν υπάρχουν σοβαρές αντιδράσεις».

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤαυτοποιήθηκαν οι αγρότες που συμμετείχαν στα επεισόδια στην Κρήτη - Παραπέμπονται για εγκληματική οργάνωσηΣήμερα 17:18 | Ειδήσεις

Όλα όσα έγιναν μεταξύ αγροτών και αστυνομίας στα αεροδρόμιο Ηρακλείου και Χανίων.

Ο Πέτρος Κουσουλός στον ΑΝΤ1 για την Ειρήνη Μουρτζούκου - Υπόνοιες για εμπόριο βρεφώνΣήμερα 19:20 | Ειδήσεις

Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του μικρού Παναγιωτάκη.

Αυτό είναι το πόρισμα της ΔΑΕΕ για τη φωτιά στο σπίτι του Φιλιππίδη - Οι μπαταρίες και η ανάφλεξη (εικόνες)Σήμερα 19:36 | Ειδήσεις

Σε ποιο συμπέρασμα καταλήγουν στην πολυσέλιδη έκθεσή τους οι έμπειροι ερευνητές της Πυροσβεστικής αναφορικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη. 

Αμφίκλεια: Σοβαρό τροχαίο με δύο νταλίκες και ένα ΙΧ (βίντεο)Σήμερα 20:14 | Ειδήσεις

Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκαν δύο οδηγοί.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σύσκεψη Αγροτών στο Τρίλοφο: Αποφασίστηκε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων 21:21Super League: Ο Παναιτωλικός «βύθισε» κι άλλο τον Πανσερραϊκό 21:11Μπλόκα Αγροτών: Η ατζέντα της συνέλευσης των εκπροσώπων της Βορείου Ελλάδος21:01Ορμπάν: Διαβεβαίωση της Τουρκίας για την παροχή ρωσικού φυσικού αερίου στην Ουγγαρία 20:51Αμφίκλεια: Σοβαρό τροχαίο με δύο νταλίκες και ένα ΙΧ (βίντεο)20:41ANT1 Sports: O Ολυμπιακός θα επιδιώξει να πετύχει την πρώτη νίκη του στη League Phase του Champions League20:27Αυτό είναι το πόρισμα της ΔΑΕΕ για τη φωτιά στο σπίτι του Φιλιππίδη - Οι μπαταρίες και η ανάφλεξη (εικόνες)20:13Ο Πέτρος Κουσουλός στον ΑΝΤ1 για την Ειρήνη Μουρτζούκου - Υπόνοιες για εμπόριο βρεφών19:59Κόμβος Νίκαιας: Σε μπλόκα και στους παράδρομους προχώρησαν οι αγρότες19:45Τι καιρό θα κάνει την Τρίτη19:31Μυτιλήνη: Άδειο αναχώρησε από το λιμάνι το πλοίο "Διαγόρας"- Αγρότες εμπόδισαν τους επιβάτες να μπουν19:17ΑΣ Καρδίτσας - Μερσίν: Το πρώτο εμπόδιο των φιλοξενούμενων ... τα μπλόκα των αγροτών19:03Ναυάγιο στην Κρήτη - Αγνοούνται 15 μετανάστες18:49ΠΑΕ ΑΕΚ: Η κοροϊδία αποκαλύπτεται και δεν θα διαρκέσει για πολύ18:35Ηράκλειο: Αποχώρησαν από την πίστα οι αγρότες - Θα διανυκτερεύσουν στο αεροδρόμιο18:21"Αποκαλύψεις" - Ειρήνη Μουρτζούκου: Οι προϋποθέσεις που ζητά για να δώσει εξηγήσεις για τον θάνατο του Παναγιωτάκη18:07Ίλιον: Καταγγελία 12χρονου σε βάρος αστυνομικού για βιαοπραγία - Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ17:53Ταυτοποιήθηκαν οι αγρότες που συμμετείχαν στα επεισόδια στην Κρήτη - Παραπέμπονται για εγκληματική οργάνωση17:39Ηράκλειο - Αγρότες: Ο απολογισμός των επεισοδίων - Σπασμένα λεωφορεία και ΙΧ και δρόμοι γεμάτοι πέτρες (εικόνες)17:25Μαρινάκης: Η κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει την πρακτική "όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά"17:11
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο