LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 28 Σεπτεμβρίου 2019 08:39 | Ανανέωση: 28 Σεπτεμβρίου 2019 08:39

Ηγουμενίτσα: Φωτιά σε πλοίο με εκατοντάδες επιβάτες (εικόνες)

Πυκνοί καπνοί κάλυψαν τους χώρους του πλοίου. "Συναγερμός" σήμανε στις Αρχές για τους περισσότερους απο 600 επιβαίνοντες.

Φωτιά - πλοίο - Ηγουμενίτσα

Φωτιά ξέσπασε σε επιβατικό-οχηματαγωγό πλοίο στην Ηγουμενίτσα, αμέσως μετά την αναχώρηση του για το λιμάνι της Βενετίας, στην Ιταλία, γύρω στις 08:00 του Σαββάτου.

Πρόκειται για το "ΟΛΙΜΠΙΚ ΤΣΑΜΠΙΟΝ " της ANEK LINES, δίπλα στο οποίο έσπευσαν σκάφη του Λιμενικού και πυροσβέστες. Συνολικά κινητοποιήθηκαν 46 πυροσβέστες με 10 οχήματα, καθώς και το πυροσβεστικό πλοιάριο «Αντιπύραρχος Ηλίας Γκάτσος».

Εξαιτίας της φωτιάς, το πλοίο με 538 επιβάτες, 75 άτομα πλήρωμα και 293 οχήματα, επέστρεψε άμεσα και αυτοδύναμα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του Λιμενικού Σώματος, Νίκο Λαγκαδιανό, ο οποίος μίλησε στην ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 "Πρωινοί Τύποι", το πλήρωμα και οι τοπικές λιμενικές Αρχές ενημέρωσαν ότι γύρω στις 08:30 το πλοίο κατόρθωσε να δέσει ξανά στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Μάλιστα, λίγο πριν τις 9:30 ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα η αποβίβαση των επιβατών. Μαζί με τους επιβάτες αποβιβάστηκε και το μεγαλύτερο μέρος του πληρώματος του πλοίου. 

Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών της Ηγουμενίτσας, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο δύο επιβάτες του πλοίου "ΟΛΙΜΠΙΚ ΤΣΑΜΠΙΟΝ ", στους οποίους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν αμέσως μετά. Πρόκειται, για ένα 80χρονο Έλληνα και ένα Γερμανό, ο οποίος έφερε μικρό έγκαυμα στο πόδι. Στο Νοσοκομείο Φιλιατών μεταφέρθηκε ένας Κούρδος μετανάστης με αναπνευστικά προβλήματα, λόγω αναθυμιάσεων.

Η φωτιά κρίνεται ελεγχόμενη καθώς δούλεψαν από την πρώτη στιγμή τα αυτόματα συστήματα πυρόσβεσης του πλοίου. Με ειδικό εξοπλισμό, οι πυροσβέστες μπήκαν στο γκαράζ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο τέταρτο γκαράζ, σε δύο φορτηγά.

ΦΩΤΙΑ - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΠΛΟΙΟ

Ηγουμενίτσα - φωτιά - λιμάνι - πλοίο

Ηγουμενίτσα - φωτιά - λιμάνι - πλοίο

Ηγουμενίτσα - φωτιά - λιμάνι - πλοίο

Πηγή βίντεο: dikaiologitika.gr

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΟΠΕΚΕΠΕ: Σε κατ' οίκον περιορισμό με βραχιολάκι η πρώην σύζυγος του κατηγορούμενου ως αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης23:59Αργεντινή: Λεωφορείο έπεσε σε ποτάμι – τουλάχιστον 9 νεκροί (εικόνες)23:45Κιλκίς: Σύλληψη για τηλεφωνικές απάτες με λεία 65.000 ευρώ23:31Θεσσαλονίκη: Τροχαίο δυστύχημα στον Άγιο Αθανάσιο23:17Ολυμπιακός - ΑΕΚ: “Ερυθρόλευκο” το ντέρμπι23:02Δημοπρασία: Πίνακας του Μοντιλιάνι πουλήθηκε σε τιμή ρεκόρ22:46Ηράκλειο: Συνελήφθησαν για διακίνηση ναρκωτικών22:32Αιματηρό επεισόδιο στη Περαία Θεσσαλονίκης22:19ΠΑΟΚ – Βόλος: Νίκη και κορυφή για τον “Δικέφαλο”22:05Λίβανος: Τρεις νεκροί από ισραηλινά πλήγματα21:52ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο "χάρτης" των πληρωμών μέχρι το τέλος Οκτωβρίου21:38Ιωάννινα: Συνελήφθη "κατά συρροή" διαρρήκτης21:25ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη φυλακή και ο φερόμενος ως υπαρχηγός21:11Νύχτα τρόμου για 17χρονη στη Σαντορίνη – Κατέρρευσε μετά από κατανάλωση ποτού20:58Λεβαδειακός – Άρης: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις20:44Τραγωδία στα Χανιά: Ένας νεκρός από πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια πανηγυριού 20:31Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης: Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για το “τριφύλλι”20:17Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα20:04Ηράκλειο: Άγριος καυγάς μεταξύ γυναικών που είχε κατάληξη... το χειρουργείο19:50Θεσσαλονίκη: Οι αρχές συνέλαβαν τον υπεύθυνο και το σερβιτόρο νυχτερινού κέντρου, οι οποίοι πούλησαν αλκοόλ σε ανήλικες19:36
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο