LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 19 Σεπτεμβρίου 2019 06:15

Ζώδια: οι προβλέψεις της Πέμπτης

Η ανάγκη μετατρέπεται σε ισχυρή θέληση και κάθε στόχος μοιάζει εφικτός και υλοποιήσιμος.

Κριός: Η πιο απλή μετάφραση για σένα του τριγώνου Άρη/Πλούτωνα θα είχε να κάνει με έντονη κινητικότητα και τρέξιμο στον επαγγελματικό σου τομέα κυρίως  ικανά όμως να επιφέρουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου ολόκληρη είτε επειδή αλλάζεις τίτλο είτε ακόμα επειδή αλλάζεις και τόπο διαμονής. Από την άλλη όμως οι αλλαγές δεν είναι μόνο επαγγελματικές αφού ενδεχομένως να θελήσεις να μπεις σε μία διαδικασία ικανή να αλλάξει τον τρόπο που σε βλέπουν και σε αντιμετωπίζουν οι άλλοι.

Δίδυμοι: Με τον Άρη να βρίσκεται σε όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα συμβαίνουν γεγονότα που έχουν άμεση επίδραση στην ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή σας. Η οικογενειακή εστία φαντάζει πιο δεμένη από ποτέ, ενώ η υποστήριξη αλλά και η αγάπη που λαμβάνετε από τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν είναι τέτοια που σας κάνει να ξεπερνάτε κάθε φόβο. Παράλληλα υπάρχουν και θετικές οικονομικές εξελίξεις που προκύπτουν είτε μέσω της εκμετάλλευσης ενός ακινήτου είτε μέσω της θετικής έκβασης ενός κληρονομικού ζητήματος.

Καρκίνος: Καρκίνε μου, τώρα με το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα το μυαλό τρέχει με απίστευτες ταχύτητες και καλά θα κάνεις να το εκμεταλλευτείς, γιατί μπορείς να βρεις τις καλύτερες λύσεις και σε προσωπικά αλλά και σε επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν. Μπορείς να βρεις το θάρρος να μιλήσεις ανοιχτά για πράγματα τα οποία ως τώρα μπορεί να φοβόσουν υπέρ του δέοντος ότι θα έφερναν τη ρήξη σε σημαντικές σχέσεις. Δεν είναι καιρός να κλειστεί στο σπίτι αφού νέες γνωριμίες και συζητήσεις είναι ικανές να διευρύνουν τον κύκλο στον οποίο κινείσαι και να τον κάνουν ιδιαίτερα… ενδιαφέρον!!!

Λέων: Με τον Άρη να σχηματίζει αυτό το υπέροχο τρίγωνο με τον Πλούτωνα επανερχόμαστε στις μέρες εκείνες που μπορείς να αναμετρηθείς με τις οικονομικές σου ανασφάλειες και να βγεις νικητής. Μπορείς να διεκδικήσεις με σθένος μία αύξηση στη δουλειά ή να βρεις νέους τρόπους για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Στον ερωτικό τομέα το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε ανθρώπους με τους οποίους ενδεχομένως συνεργάζεσαι ή σας συνδέουν κάποιες κοινές ασχολίες.

Παρθένος: Η σημερινή μέρα σε θέλει…φωτιά με το τρίγωνο που σχηματίζει ο Άρης από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα. Είσαι ελκυστικός και ακαταμάχητος και κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Μη χάσεις την ευκαιρία να το απολαύσεις και να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς. Δεν χωράνε μετριοπάθειες και άλλες μίζερες καταστάσεις, βγες μπροστά και διεκδίκησε το καλύτερο δυνατό. Να ξέρεις ότι μπορείς να βγεις ωφελημένος και σε συναισθηματικό αλλά και σε οικονομικό επίπεδο. Είναι στο χέρι σου!

Ζυγός: Με τον Άρη να σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα συμβαίνουν γεγονότα που έχουν άμεση επίδραση στην οικογενειακή σου ζωή. Ίσως μιλάμε για μία μετάθεση ή μία μετακόμιση ή ακόμα και μία «συναισθηματική μετακόμιση» που σε κάθε περίπτωση αναμοχλεύει τον εσωτερικό σου κόσμο. Καλείσαι λοιπόν να αναμετρηθείς με φόβους και ανασφάλειες για να τα ξεπεράσεις και να βγεις πιο δυνατός. Μεγαλώνεις; Ωριμάζεις; Χειραφετείσαι; Σίγουρα πάντως βγαίνεις κερδισμένος…

Σκορπιός: Μπορεί όλοι να σε συνδέουν με το σεξ και τα πιο πρωτόγονα ένστικτά μας ωστόσο εσύ ξέρεις ότι είναι σημαντικό για σένα το εγκεφαλικό κομμάτι μιας σχέσης. Με τους δύο κυβερνήτες σου να βρίσκονται σε όψη τριγώνου σήμερα συνειδητοποιείς ότι μία γνωριμία δεν περιορίζεται αποκλειστικά στη σεξουαλική έλξη αλλά μοιάζει να μπορεί να σε καλύψει και συναισθηματικά και εγκεφαλικά. Από την άλλη είναι καλή μέρα για συζητήσεις ή για να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν το μεταφορικό σου μέσο.

Τοξότης: Με το τρίγωνο Άρη/Πλούτωνα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις στον επαγγελματικό σου χώρο από τις οποίες θα βγεις ωφελημένος κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Μπορείς λοιπόν από τη μία να διαπραγματευτείς με τον εργοδότη σου καλύτερους όρους συνεργασίας ή απ' την άλλη να προβάλεις τη δουλειά σου με τον καλύτερο και πιο πειστικό τρόπο. Παράλληλα η υποστήριξη που θα λάβεις από το σύντροφό σου θα σου δώσει την αυτοπεποίθηση και την ασφάλεια που χρειάζεσαι.

Αιγόκερως: Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα φέρνει εξελίξεις σε κάποια νομική υπόθεση η οποία φαίνεται να λήγει αισίως και να σου ανοίγει το δρόμο να ασχοληθείς με άλλα πιο σημαντικά ζητήματα στη ζωή σου. Θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με μία νέα φιλοσοφία ή θα ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα ή προσπάθεια οι οποίες θα έχουν άμεση επιρροή και στον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα, αλλά ενδεχομένως ακόμα και στην εμφάνισή σου.

Υδροχόος: Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα συμβαίνει για σένα στους δύο ίσως δυσκολότερους οίκους του ωροσκοπίου σου. Αυτό όμως δε θα πρέπει να σε τρομάζει, γιατί ακόμα και αν έρθεις αντιμέτωπος με δύσκολες καταστάσεις έχεις τη δύναμη να τις αντιμετωπίσεις και να βγεις πιο ώριμος και πιο συνειδητοποιημένος από ποτέ. Από την άλλη υπάρχει κινητικότητα στον οικονομικό και στον επαγγελματικό τομέα από την οποία φαίνεται να βγαίνεις ευνοημένος. Στα ερωτικά μία νέα εμπειρία φαίνεται να είναι ικανή να σου αλλάξει τελείως την ψυχολογία και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις σχέσεις.

Ιχθείς: Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα σου δίνει την ευκαιρία να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Μπορεί να νιώθεις άγχος ή τα νεύρα σου να είναι τεντωμένα και κάθε προσπάθεια για διάλογο να καταλήγει σε τσακωμό, όμως ακόμα και σε αυτή την περίπτωση δεν κάθεσαι να μιζεριάσεις, αλλά εστιάζεις στο πως μέσα από την αντίθεση μπορεί να προκύψει η σύνθεση. Αυτό αφορά και στην ερωτική σου ζωή, όπου ακόμα κι ένας τσακωμός σήμερα λειτουργεί αφροδισιακά.


Πηγή: astrologos.gr

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος, λέει η μητέρα που εγκατέλειψε το μωρό τηςΣήμερα 16:06 | Ειδήσεις

Τι ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς. Οδηγήθηκε σε μαιευτική κλινική, καθώς δεν ειχε αποκολληθεί ο πλακούντας. Είχε γεννήσει λίγη ώρα πριν αφήσει το παιδί σε είσοδο πολυκατοικίας.

Θρίλερ με ένοπλο που έκλεψε ασθενοφόροΣήμερα 14:26 | Ειδήσεις

Αρχισε να χτυπά με το όχημα πεζούς, αφήνοντας πολλούς τραυματίες. Παρέσυρε και καρότσι με μωρό. Επεισοδιακή η καταδίωξη του από αστυνομικούς.

Παπαγγελόπουλος στον ΑΝΤ1 για Novartis: Δεν θα γίνω “Κομανέτσι” – Θέλω κατ΄ αντιπαράσταση εξέταση με τον ΣαμαράΧθες 23:48 | Ειδήσεις

Τι είπε στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω" και τον Νίκο Χατζηνικολάου για τα στοιχεία που δεν πήρε η χώρα μας, τις εισαγγελικές κόντρες, τον "Ρασπούτιν", τις καταγγελίες για σκευωρία, την σχέση του με τον Κώστα Καραμανλή και τις πιέσεις στελεχών της ΝΔ για να γίνει Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ.

Άσαντ: ο Ερντογάν είναι κλέφτης και τώρα κλέβει τη γη μαςΣήμερα 15:06 | Ειδήσεις

Τη γραμμή του μετώπου επισκέφτηκε ο ηγέτης της Συρίας, δηλώνοντας  πως η μάχη στο Ιντλίμπ, είναι το «κλειδί» για τον τερματισμό του πολέμου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τζόνσον: ψηφίστε τη συμφωνία για το Brexit για να ενωθεί η χώρα16:51Αυτός είναι ο 63χρονος που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικες (εικόνες)16:39“Football Stories”: Λέντζας και Γιακουμίδης... παίζουν μπάλα στην Κολομβία (εικόνες) 16:26Γαντζώθηκε στο καπό αυτοκινήτου για να σταματήσει τους ληστές (βίντεο)16:14Δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος, λέει η μητέρα που εγκατέλειψε το μωρό της16:01Σεισμός στην Κω15:48Δίκη Χρυσής Αυγής: η απολογία Μπούκουρα, το “Παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ” και ο ναζιστικός χαιρετισμός15:35Μπριζόλες με πατάτες φούρνου από τον Βασίλη Καλλίδη15:23Άσαντ: ο Ερντογάν είναι κλέφτης και τώρα κλέβει τη γη μας15:12Σοφία Κοκοσαλάκη: στην Ελλάδα θα γίνει η κηδεία της15:01Πέτσας: έπαιξε η αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά δεν της έκατσε το “τζόκερ”14:50Πείτε κι εσείς #EndPolioNow!14:37Θρίλερ με ένοπλο που έκλεψε ασθενοφόρο14:25Εγκατάλειψη μωρού σε είσοδο πολυκατοικίας14:12Ολυμπιακός: “δίψα” για θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Μπάγερν14:00Με απειλές απαντά ο Ερντογάν στις ΗΠΑ: Θα συνεχίσουμε στη Συρία13:47Λεωνίδας Κακούρης για τις “Άγριες Μέλισσες”: Ο “Δούκας” είναι ηθικός (βίντεο)13:35Τσοβόλας: για πολιτικούς λόγους πάει στην Προανακριτική ο Παπαγγελόπουλος13:23Σατανική μάνα σκότωσε το παιδί της για να πάρει τις δωρεές (βίντεο)13:10Εικόνες σοκ από τροχαίο στην Αθηνών - Λαμίας12:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο