LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 08 Σεπτεμβρίου 2019 09:36

US Open: “Βασίλισσα” η 19χρονη Αντρεέσκου, διέλυσε την Ουίλιαμς

Έκπληξη τον τελικό του κορυφαίου τουρνουά. Το παιδί – θαύμα «λύγισε» το θηρίο Σερένα Ουίλιαμς.  

US Open - Μπάνκα Αντρεέσκου

Η εντυπωσιακή, Μπιάνκα Αντρεέσκου, ολοκλήρωσε θριαμβευτικά την πορεία της στο US Open, καθώς στον τελικό του κορυφαίου τουρνουά, επικράτησε 6-3, 7-5 της Σερένα Ουίλιαμς, στερώντας από την 38χρονη Αμερικανίδα τον 24ο τίτλο της σε Γκραν Σλαμ.

Η 19χρονη Καναδέζα -με καταγωγή από την Ρουμανία- έγινε η πρώτη εκπρόσωπος της χώρας της, μετά το... μακρινό 1968, που κατακτά κορυφαίο τουρνουά και θα «σκαρφαλώσει» δέκα θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη, καθώς από το Νο 15 με το οποίο μπήκε στο US Open θα βρεθεί αύριο (9/9) στην 5η θέση της βαθμολογίας που διατηρεί η TWA.

«Έχω εργασθεί πολύ σκληρά αυτήν την χρονιά», δήλωσε εμφανώς συγκινημένη και ικανοποιημένη η νεαρή πρωταθλήτρια και πρόσθεσε: «Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Και μία νίκη επί της Σερένα, που είναι θρύλος για το άθλημα, είναι απίστευτη. Προσπάθησα να ξεχάσω ποιά είχα απέναντι μου».

Από την πλευρά της, η Ουίλιαμς έσπευσε να συγχαρεί την νεαρή Καναδέζα: «Η Μπιάνκα έπαιξε απίστευτα. Εάν κάποια άλλη εκτός από εμένα ή την αδελφή μου Βίνους, έπρεπε να κατακτήσει το τουρνουά, αυτή ήταν η Μπιάνκα».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Ουίλιαμς κατέκτησε το πρώτο της γκραν σλαμ το 1999, δηλαδή εννέα μήνες πριν γεννηθεί η Αντρεέσκου!

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΞύλο στη Βουλή: Ο Φλώρος συνελήφθη και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑΣήμερα 14:23 | Ειδήσεις

Όλες οι εξελίξεις μετά από το επεισόδιο χειροδικίας που συνέβη στους διαδρόμους του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Ευρωεκλογές: “Μπλόκο” από τον Άρειο Πάγο στους ΣπαρτιάτεςΣήμερα 16:16 | Ειδήσεις

Πόσα από τα 46 κόμματα δεν θα βρίσκονται στη λίστα των Ευρωεκλογών. 

30ετες ομόλογο: Οι υψηλές προσφορές μείωσαν το επιτόκιο δανεισμούΣήμερα 16:39 | Ειδήσεις

Πόσα χρήματα άντλησε ο ΟΔΔΗΧ. Υπερδεκαπλάσια η προσφορά από επενδυτές. Για ακόμη μια ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία, κάνει λόγο ο Κωστής Χατζηδάκης,

Άγιοι Ανάργυροι: φωτογραφίες ντοκουμέντο με το μαχαίρι που ο 39χρονος σκότωσε την Κυριακή (βίντεο)Σήμερα 14:02 | Ειδήσεις

Τι “μαρτυρούν” οι φωτογραφίες που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1, από το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας της Κυριακής, έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων..

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καλλιάνος: Η καταγγελία για την περιπέτεια υγείας του πατέρα του και η απάντηση Γεωργιάδη (βίντεο)17:21Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου17:0730ετες ομόλογο: Οι υψηλές προσφορές μείωσαν το επιτόκιο δανεισμού16:54Ομόφυλα Ζευγάρια: Κόντρα Πλεύρη - Βελόπουλου για τους βουλευτές στις εκκλησίες16:40“Ελευθέριος Βενιζέλος”: Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο16:27Ευρωεκλογές: “Μπλόκο” από τον Άρειο Πάγο στους Σπαρτιάτες16:16Βουλή: Άρση ασυλίας για Βελόπουλο και Μπουρχάν16:01ΑΔΑΕ: Ο κ. Ανδρουλάκης θα ενημερωθεί άμεσα για τους λόγους της παρακολούθησής του15:47Λάρισα: Πατίνι συγκρούστηκε με ΙΧ - Στο νοσοκομείο δύο ανήλικοι (εικόνες)15:34Μεγάλη Τετάρτη: Δεμένα τα πλοία λόγω της απεργίας της Πρωτομαγιάς15:20“The 2Night Show”: Με Βρεττό, Iορδάνοβα και Μπομπέτσι η παρέα της Τετάρτης (εικόνες)15:07Ευρωεκλογές 2024 – Πλεύση Ελευθερίας: Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι14:53Γενοκτονία Αρμενίων: η κτηνωδία που δεν παραδέχθηκε ποτέ η Τουρκία14:39Ξύλο στη Βουλή: Ο Φλώρος συνελήφθη και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ14:26Ευρωεκλογές 2024: Στέφος, Αντώναρος, Αρναούτογλου και Αναγνωστάκης στο δρόμο για τις κάλπες14:13ΔΥΠΑ: Επίδομα καταβάλλεται στους ανέργους με “Ψηφιακό Ατομικό Σχέδιο Δράσης”13:59Δολοφονία Λυγγερίδη: Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωση 13:46“Ο Πρώτος από εμάς” - Sneak Preview: Αγωνία και φόβος στο επεισόδιο της Τετάρτης (εικόνες)13:32Ζώδια – Λίτσα Πατέρα: Η Τετάρτη φέρνει ένταση και απρόβλεπτα, αλλά στο βάθος ελπίδα (βίντεο)13:18Υγεία – Κασσελάκης: οι δηλώσεις του για τις δημόσιες δαπάνες που “άναψαν φωτιές”13:05
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο