LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 04 Σεπτεμβρίου 2019 13:26

Πρεμιέρα για “Το Πρωινό” με την Φαίη Σκορδά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

Για 7η συνεχόμενη χρονιά, «Το Πρωινό» σερβίρεται από τη μετρ του είδους, Φαίη Σκορδά... Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής!  

Φαίη Σκορδά

Για 7η συνεχόμενη χρονιά, «Το Πρωινό» σερβίρεται από τη μετρ του είδους, Φαίη Σκορδά αφού, παρέα που κερδίζει, δεν αλλάζει αλλά ανανεώνεται και εξελίσσεται. Η επιτυχημένη πρωινή συνταγή είναι άλλωστε διαχρονική και τα υλικά αυθεντικά.  

Στο καθημερινό ραντεβού της με τους τηλεθεατές, η Φαίη συναντά και φέτος την αγαπημένη της παρέα. Ο Άρης Καβατζίκης, η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κάθε πρωί θα παίρνουν τη θέση τους στο «Πρωινό» με αποκλειστικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις, έτοιμοι να συζητήσουν τα θέματα της ημέρας με ανατρεπτική προσέγγιση και χιούμορ. 

Στη συνέχεια, η Φαίη δίνει ραντεβού με τη Λίτσα Πατέρα στο καθιστικό, για τις προβλέψεις και τις συμβουλές της για κάθε ζώδιο. 

Περνάει μια βόλτα από την κουζίνα του Βασίλη Καλλίδη, ο οποίος θα μοιράζεται και φέτος τις ευφάνταστες συνταγές του αλλά και τα μυστικά του καλού φαγητού. 

Βρίσκει τη Ράνια Θρασκιά στην πολυθρόνα όπου της αναλύει θέματα που απασχολούν τη σύγχρονη γυναίκα. Ανταμώνει τη Νάνσυ Παραδεισανού και μιλούν για αγαπημένα πρόσωπα και φωτίζουν άγνωστες πτυχές της προσωπικότητας και της πορείας τους. 

Δίνει ραντεβού με τον καταξιωμένο παιδίατρο Δρ. Σπύρο Μαζάνη, ο οποίος είναι ο πιο χρήσιμος σύμβουλος ειδικά σε θέματα υγείας νεογνών. 

Αφήνεται στις εξαιρετικές γνώσεις του διαιτολόγου – διατροφολόγου Κωνσταντίνου Ξένου.

Ρωτάει τη γνώμη του interior designer, Νίκου Κωνστάντη για το πώς θα κάνουμε πιο λειτουργικό και όμορφο τον προσωπικό μας χώρο. Συναντά τον pastry chef, Δημήτρη Μακρυνιώτη και τις υπέροχες γευστικές δημιουργίες του. Κι όταν ανοίγει τα παράθυρα, η θέα θα έρχεται τόσο από την Αθήνα, χάρη στον Χρήστο Νέζο αλλά και τη Θεσσαλονίκη με την Πολυξένη Καραμίχα. 

Φαίη Σκορδά

Αγαπημένα πρόσωπα της Φαίης έρχονται μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες για να συνυπάρξουν σ’ ένα δυναμικό τρίωρο που επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. 

Καλεσμένοι στο studio του «Πρωινού» θα είναι πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και άνθρωποι καθημερινοί που εμπνέουν και δίνουν κουράγιο μέσα από τις δικές τους, προσωπικές ιστορίες. 

Επίσης, τη νέα σεζόν θα μάθουμε περισσότερα για τη μόδα, την ομορφιά αλλά και πολλά χρηστικά tips που θα μας λύσουν τα χέρια και θα κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη τόσο εντός όσο και εκτός σπιτιού. 

Από τη Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου και κάθε ημέρα στις 10:00  «Το Πρωινό» επιστρέφει με αρχισυντάκτη τον Γιώργο Πράτανο, βοηθό αρχισυντάκτη τη Βένια Καραγιάννη και υπεύθυνο καλεσμένων τον Μανώλη Σκοπελίτη. Η Φαίη και η παρέα της μάς περιμένουν να συζητήσουμε, να γελάσουμε, να συγκινηθούμε, να χαρούμε. Όπως κάνουμε μαζί κάθε μέρα, τόσα χρόνια!

Μείνετε συντονισμένοι!

www.antenna.gr/toproino

#ToPrwino

Facebook:  ANT1 Το Πρωινό 

Twitter: @toprwino

Instagram: @toprwino_ant1

Δείτε το τρέιλερ:


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)Χθες 20:27 | Ειδήσεις

"Όταν θα λάβετε το επόμενο sms μην το αμελήσετε", είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του εθνικού προγράμματος "Προλαμβάνω".

Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)Χθες 19:43 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας για την κατακόρυφη, όπως είπε, αύξηση του πυροσβεστικού εξοπλισμού της χώρας για τη φετινή χρονιά.

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φοράΧθες 21:19 | Ειδήσεις

Απόψε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης κατάφερε να κάνει ό,τι κανένας άλλος γυμναστής στα 69 χρόνια ιστορία του θεσμού.

Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)Χθες 20:32 | Ειδήσεις

Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε για "επαγγελματίες κατευναστές" και εγκάλεσε ευθέως την κυβέρνηση ότι υποβαθμίζει την 50ή επέτειο της εισβολής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γκάρι Κασπάροφ - Ρωσία: Ένταλμα για σύλληψη του σκακιστή23:59Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: ήττα στο “game 2” για τους ερυθρόλευκους23:48Κασσελάκης: “Πυρά” στην κυβέρνηση από Χίο και Σάμο (εικόνες)23:38Οχάιο: Άνδρας πέθανε ενώ ήταν υπό κράτηση - “Δεν μπορώ να αναπνεύσω” φώναζε (βίντεο) 23:25Πάτρα: Συλλήψεις για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε λεωφορεία23:11Ανδρουλάκης από Πρέβεζα: Η ΝΔ πάντα έχει πρώτη προτεραιότητα την κάλπη (εικόνες)22:59Σάββατο του Λαζάρου - Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες22:45 Η γηραιότερη ασθενής στην Ελλάδα υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση22:31Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο χασάπης της Γάζας22:18Γιάννης Καλλιάνος: Αυτοί είναι οι 23 λόγοι για τους οποίους φταίνε για τον θάνατο του πατέρα μου 22:04Δολοφονία Λυγγερίδη: ο νέος γύρος των ερευνών και οι καταθέσεις (βίντεο)21:50Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά21:37BCL: Το Περιστέρι πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε21:23Βασιλιάς Κάρολος: επιστροφή στα δημόσια καθήκοντά του ενώ συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο21:12Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)20:59Ολυμπιακή φλόγα: Ο ΑΝΤ1 στο γαλλικό πλοίο “Μπελέμ” που θα την μεταφέρει (βίντεο) 20:46Εθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)20:33Άρειος Πάγος: Απόλυση 5 δικαστών λόγω καθυστέρησης στην έκδοση αποφάσεων20:19Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)20:05Σπαρτιάτες - Κασιδιάρης: Πότε θα γίνει η δίκη για την εξαπάτηση εκλογέων19:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο