LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 03 Σεπτεμβρίου 2019 14:32

Brazilian Day 2019 στο Zάππειο (εικόνες)

Για 4η χρονιά η Αθήνα θα κινηθεί σε ρυθμούς… σάμπα, για ένα Σαββατοκύριακο, με ελεύθερη είσοδο.

Brazilian Day in Athens 2019

Στις 7 Σεπτεμβρίου που ξεκινάει και το διήμερο Φεστιβάλ υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και της Βραζιλιάνικης πρεσβείας, είναι μια σημαντική ημέρα για τους Βραζιλιάνος καθώς είναι η ημέρα Ανεξαρτησίας της Βραζιλίας.

Το 1822 ανακηρύχθηκε η ανεξαρτησία της Βραζιλίας ! Για δύο συνεχόμενες ημέρες ο υπέροχος πολιτισμός της Βραζιλίας και η κουλτούρα της, εξιτάρει όλες μας τις αισθήσεις... !

Live shows με μουσική, εκθεσιακά περίπτερα με τοπικές δημιουργίες και προϊόντα, μοναδικά cocktails, όπως η διάσημη Caipirinha καθώς και Βραζιλιάνικα εδέσματα, αναμένεται να συνθέσουν ένα άκρως λατινoαμερικάνικο σκηνικό κρατώντας το κέφι αμείωτο μέχρι το τέλος της εκδήλωσης με σάμπα και άλλους παραδοσιακούς χορούς !

Όλη η κουλτούρα της Βραζιλίας παρουσιάζεται στο Αθηναϊκό κοινό σε ένα διήμερο στο Ζάππειο 7-8 Σεπτεμβρίου με ελεύθερη είσοδο!

 ΣΑΒΒΑΤΟ:  Από τις 17:00 - ΚΥΡΙΑΚΗ:   Από τις 13:00

 Brazilian Day in Athens 2019

Στο «Brazilian day in Athens» γιορτάζεται η Ημέρα Ανεξαρτησίας της Βραζιλίας, ο πολιτισμός της και η σχέση μεταξύ Βραζιλίας και Ελλάδας, είναι μια ημέρα ενότητας για όλους!

Δύο ημέρες στον "ρυθμό" της Βραζιλίας !

Το Brazilian Day στην Αθήνα είναι μια εκδήλωση του Συμβουλίου των Βραζιλιάνων Πολιτών στην Ελλάδα και φέτος διοργανώνεται από την Μαρία Φερέιρα και το Cascara.

Social media φεστιβάλ:

#braziliandayinathens2019

Fb: https://www.facebook.com/braziliandayinathens2019/

Instagram: @braziliandayinathens2019

Twitter: brazilian_day2019

Παρουσιάζουν:

  • Λάζος Μαντικός - Δημοσιογράφος, Ραδιοφωνικός παραγωγός
  • Danae Chaar - Ηθοποιός, μοντέλο 

Δείτε μερικά αποσπάσματα από το περσινό φεστιβάλ:

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦλώρος: Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία - Ο όρος για τον ΓραμμένοΣήμερα 15:14 | Ειδήσεις

Εις βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιαιοπραγία κατά βουλευτή, κατά την άσκηση των καθηκόντων του. Ποιος όρος του επιβλήθηκε σε σχέση με τον συνάδελφο του.

Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίαςΣήμερα 12:42 | Ειδήσεις

Ενδελεχής έρευνα για την απομάκρυνση υλικών και την επιχωμάτωση του σημείο της τραγωδίας διατάχθηκε από την αντιεισαγγελέα Λάρισας.

Μαρινάκης: Έπεσαν οι μάσκες για κόμματα που εξελέγησαν με σημαία την Εκκλησία (βίντεο)Σήμερα 13:10 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο κ. Μαρινάκης - μεταξύ άλλων - για τη δήλωση της υποψήφιας ευρωβουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία, Βίκυς Φλέσσα, ότι «όλοι και όλες μαζί σκοτώσαμε τα παιδιά στα Τέμπη» αλλά και για τις βασικές μεταρρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής 

ΤτΕ: Εύσημα και “καμπανάκια” για τις τράπεζεςΣήμερα 14:18 | Ειδήσεις

Σημαντική βελτίωση στα μεγέθη του 2023 καταγράφει η Τράπεζα της Ελλάδας, που όμως προειδοποιεί για νέο κύμα “κόκκινων δανείων”.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΑΑΔΕ: Φύλλα κοκαΐνης “κρυμμένα” σε λιπάσματα (εικόνες)15:56Ελληνικό: Πάνω από 300 βόμβες βρέθηκαν στον πρώην αεροδρόμιο15:42Αφρικανική σκόνη: Πέρασε από την Ελλάδα στην Τουρκία15:28Φλώρος: Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία - Ο όρος για τον Γραμμένο15:15“Ψυχοκόρες”: Η ερωτική εξομολόγηση του Παύλου στη Βασιλική (βίντεο)15:02Καλλιάνος: Μπαμπά μου σε αγαπάω απέραντα και σου ζητώ συγνώμη...14:51Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε αντιδήμαρχο14:38ΤτΕ: Εύσημα και “καμπανάκια” για τις τράπεζες14:25Μαδρίτη – Σάκκαρη: Πρόκριση μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση14:12Μαρινάκης: Έπεσαν οι μάσκες για κόμματα που εξελέγησαν με σημαία την Εκκλησία (βίντεο)13:58Ο Φλώρος απολογείται για το επεισόδιο με τον Γραμμένο13:45Καλλιάνος - “Αττικόν”: ΕΔΕ για τον θάνατο του πατέρα του βουλευτή13:32Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίας13:18Φωτιά στη Μονεμβασιά13:05Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: Οι προβλέψεις της Πέμπτης και οι ζήλιες (βίντεο)12:51Ακίνητα: Η τροπολογία για το ύψος των κτηρίων12:38Βασίλης Κασσελάκης: Οι Σπαρτιάτες, οι “ευπρόσδεκτες ψήφοι” και η αναδίπλωση12:24Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα (εικόνες)12:11Μεξικό: Πρωταθλήτρια χώρα στην παραγωγή συνθετικών ναρκωτικών11:57Τέμπη: Δεκτή η προσφυγή γονέα κατά εισαγγελικής απόφασης11:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο