LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 17 Αυγούστου 2019 18:22

Πλημμύρες από καλοκαιρινό μπουρίνι στην Κωνσταντινούπολη (εικόνες)

Προβλήματα προκάλεσε στην πόλη της Τουρκίας η ισχυρή βροχόπτωση που την έπληξε αιφνιδίως.

Πλημμύρες - Κωνσταντινούπολη

Ισχυρή βροχόπτωση σημειώθηκε σήμερα στην Κωνσταντινούπολη με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν ορισμένες περιοχές καθώς και το Μεγάλο Παζάρι, ενώ αξιωματούχοι δήλωσαν πως ένας άνθρωπος βρέθηκε νεκρός στην πόλη.

Η βροχή ξεκίνησε νωρίς το πρωί σε τμήματα της Κωνσταντινούπολης και απέκτησε ένταση γύρω στο μεσημέρι.

Πλάνα από τμήματα του Μεγάλου Παζαριού δείχνουν τους καταστηματάρχες, με το νερό να φτάνει μέχρι τους αστραγάλους, να βγάζουν το νερό από τα καταστήματά τους και από τους διαδρόμους. Δείχνει επίσης νερό να βγαίνει από μια τρύπα στον τοίχο μέσα στο παζάρι, καθώς και ένα φρεάτιο που έμεινε ανοικτό για να απορροφήσει το νερό.

Πλημμύρες - Κωνσταντινούπολη

Ένας άστεγος βρέθηκε νεκρός στην περιοχή Ουνκαπανί στην ευρωπαϊκή πλευρά της πόλης εξαιτίας των πλημμυρών, ανέφερε στο Twitter ο εκπρόσωπος της δήμου της Κωνσταντινούπολης.

Πλημμύρες - Κωνσταντινούπολη

Πολλοί δρόμοι στην Κωνσταντινούπολη, περιλαμβανομένων τμημάτων του δρόμου στις παραλίες του τομέα Μπακίρκιοϊ και ένα τμήμα ενός από τους κύριους αυτοκινητόδρομους της πόλης έχουν πλημμυρίσει επίσης, ανέφερε το Κέντρο Συντονισμού για την Αντιμετώπιση Καταστροφών του δήμου της Κωνσταντινούπολης (AKOM).

Πλημμύρες - Κωνσταντινούπολη

Το νερό πλημμύρισε επίσης μια υπόγεια διάβαση όπου βρίσκονται πολλά καταστήματα στη συνοικία Εμίνονου, ανέφερε. Πλάνα που μεταδόθηκαν από τουρκικά ΜΜΕ δείχνουν εκατοντάδες βιβλία και προϊόντα να πλέουν στο νερό καθώς οι καταστηματάρχες προσπαθούν με το νερό να φθάνει τη μέση τους να καθαρίσουν την περιοχή.

Πλημμύρες - Κωνσταντινούπολη

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, το AKOM ανέφερε πως 114 κιλά βροχής ανά τετραγωνικό μέτρο έπεσαν στον τομέα Φατίχ, όπου βρίσκεται το Μεγάλο Παζάρι, καθώς και οι περιοχές Ουνκαπανί και Εμίνονου.

 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)Σήμερα 20:27 | Ειδήσεις

"Όταν θα λάβετε το επόμενο sms μην το αμελήσετε", είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του εθνικού προγράμματος "Προλαμβάνω".

Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)Σήμερα 19:43 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας για την κατακόρυφη, όπως είπε, αύξηση του πυροσβεστικού εξοπλισμού της χώρας για τη φετινή χρονιά.

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φοράΣήμερα 21:19 | Ειδήσεις

Απόψε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης κατάφερε να κάνει ό,τι κανένας άλλος γυμναστής στα 69 χρόνια ιστορία του θεσμού.

Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)Σήμερα 20:32 | Ειδήσεις

Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε για "επαγγελματίες κατευναστές" και εγκάλεσε ευθέως την κυβέρνηση ότι υποβαθμίζει την 50ή επέτειο της εισβολής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Οχάιο: Άνδρας πέθανε ενώ ήταν υπό κράτηση - “Δεν μπορώ να αναπνεύσω” φώναζε (βίντεο) 23:25Πάτρα: Συλλήψεις για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε λεωφορεία23:11Ανδρουλάκης από Πρέβεζα: Η ΝΔ πάντα έχει πρώτη προτεραιότητα την κάλπη (εικόνες)22:59Σάββατο του Λαζάρου - Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες22:45 Η γηραιότερη ασθενής στην Ελλάδα υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση22:31Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο χασάπης της Γάζας22:18Γιάννης Καλλιάνος: Αυτοί είναι οι 23 λόγοι για τους οποίους φταίνε για τον θάνατο του πατέρα μου 22:04Δολοφονία Λυγγερίδη: ο νέος γύρος των ερευνών και οι καταθέσεις (βίντεο)21:50Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά21:37BCL: Το Περιστέρι πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε21:23Βασιλιάς Κάρολος: επιστροφή στα δημόσια καθήκοντά του ενώ συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο21:12Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)20:59Ολυμπιακή φλόγα: Ο ΑΝΤ1 στο γαλλικό πλοίο “Μπελέμ” που θα την μεταφέρει (βίντεο) 20:46Εθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)20:33Άρειος Πάγος: Απόλυση 5 δικαστών λόγω καθυστέρησης στην έκδοση αποφάσεων20:19Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)20:05Σπαρτιάτες - Κασιδιάρης: Πότε θα γίνει η δίκη για την εξαπάτηση εκλογέων19:52“I LOVE Σου Κου”: Εκλεκτοί καλεσμένοι και αποκλειστικές συνεντεύξεις το Σαββατοκύριακο19:38Πάτρα – Πανεπιστήμιο: Φοιτητές έκλεισαν πρύτανη στο γραφείο του (εικόνες)19:25Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή 3 κατηγορούμενοι για ναρκωτικά19:12
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο