LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 24 Ιουλίου 2019 06:53

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τετάρτης

Αφροδίτη και Ερμής συναντιούνται για πρώτη φορά μετά τη σύνοδο τους στο Σκορπιό τον Οκτώβρη της προηγούμενης χρονιάς, αυτή τη φορά στον Καρκίνο.

Ζώδια - αστρολογία

Κριός:  Η σύνοδος Αφροδίτης και Ερμή που πραγματοποιείται στον Καρκίνο θα σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε κάποιες συζητήσεις για οικογενειακά ζητήματα διατηρώντας ψύχραιμους τόνους και έχοντας πολλές πιθανότητες για αποδώσουν αποτελέσματα. Καλή ιδέα θα ήταν να επισκεφθείτε και κάποιο παλαιοπωλείο, γιατί ακόμα κι αν δε βρείτε ήδη για να διακοσμήσετε το σπίτι σας η επαφή με το παρελθόν είναι κάτι που μπορεί στην παρούσα φάση να σας δώσει δύναμη για το μέλλον.

Ταύρος: Η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη όταν βρίσκεται στον Καρκίνο έχει, όχι απλά αγάπη, αλλά λαγνεία θα τολμούσα να πω για το παρελθόν. Τώρα μάλιστα που θα συναντήσει εκεί και τον Ερμή σε κατάσταση ανάδρομου θα «ξεθάψετε» πολύ κόσμο και θα θυμηθείτε τι σας είχε πει ο παππούς σας τον προηγούμενο αιώνα. Όμως ανάμεσα στα λεγόμενα του θα βρείτε και κάποιες συμβουλές των οποίων η αξιοποίηση, ειδικά σήμερα κι αύριο, μπορεί να σας δώσει τις λύσεις που ψάχνετε στα προβλήματα του σήμερα.

Δίδυμοι: Αυτές οι μέρες ευνοούν για εσάς την επιστροφή στις ρίζες και στην ασφάλεια που μπορεί να κρύβει το μητρικό χάδι, ανεξαρτήτως του πόσο χρονών μπορεί να είσαι. Όμως το θέμα δεν περιορίζεται στο συναισθηματικό κομμάτι, αφού αυτή η σύνοδος του Ερμή με την Αφροδίτη θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε κάποιο κληρονομικό ζήτημα να ξεμπλοκάρει ή να πάρετε μια σημαντική οικονομική ανάσα από την αξιοποίηση κάποιου περιουσιακού σας στοιχείου που ως τώρα ήταν ανεκμετάλλευτο.

Καρκίνος: Φαντάζομαι θα σου έχει συμβεί πολλές φορές να λες ότι είσαι Καρκίνος και να βλέπεις τα μάτια του απέναντι σου να λιώνουν και το χαμόγελο να φτάνει στ’ αυτιά την ώρα που σου λέει με έκπληξη «ααα καρκινάκι…!». Δε θα το αναλύσουμε, εξάλλου η αστρολογία δεν είναι απόλυτη, ωστόσο αυτή τη γλύκα που εντείνει η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σου και μάλιστα σε σύνοδο με τον Ερμή φαίνεται ότι μπορείς να εκμεταλλευτείς σήμερα και θα δεις έρωτες, φίλους, εχθρούς…όλους να σου παραδίνονται αμαχητί.

Λέων: Ο χρόνος με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ανασύρει μνήμες και είναι πιθανό να νιώσετε νοσταλγία για πρόσωπα που σημάδεψαν το παρελθόν σας. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο, αν δεν επιθυμείτε την επιστροφή κάποιου πρώην ή αν αυτή θα αποτελούσε δυσάρεστη έκπληξη φροντίστε να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που σας έχουν λείψει, γιατί και η όψη έχει τις ανάγκες της και κάπως πρέπει να εκτονωθεί. Επίσης, μπορείτε να επαναφέρετε και το θέμα κάποιας αύξησης, απλά κρατήστε τις προσδοκίες σας σε… «φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα».

Παρθένος: Αυτή η σύνοδος που πραγματοποιείται στον Καρκίνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ερμή που είναι ανάδρομος ευνοεί ιδιαίτερα τους καλλιτέχνες του ζωδίου σας και όσους είναι και δεν το έχουν ανακαλύψει ακόμα να εκφράσουν το ταλέντο τους. Από την άλλη η παρέα με κάποιο άτομο του αντίθετου φύλλου θα μπορούσε να ξυπνήσει αναμνήσεις και ένστικτα και να καταλήξει να γίνει πιο πικάντικη. Αν δε θέλετε τέτοια μπλεξίματα περιοριστείτε να περάσετε το βράδυ σας σε κάποια γκαλερί ή κάποια πολιτιστική εκδήλωση γενικότερα και… ίσως σας βρουν εκεί άλλα μπλεξίματα.

Ζυγός: Κομμάτι του διχασμού που χαρακτηρίζει συνήθως έναν Ζυγό είναι το γεγονός ότι μπορεί να έχει είτε ένα καλοσυνάτο προσωπείο και να παίζει τη διπλωματία στα δάχτυλα, είτε ένα άλλο σκληρό και απότομο προσωπείο που τον βοηθάει να πετυχαίνει τους στόχους του. Ειδικά σήμερα και αύριο θα σας πρότεινα το δεύτερο να το κλείσετε σε καμιά «αποθήκη» με σύρτη και πολλά λουκέτα για να μην μπορεί να βγει και να αξιοποιήσετε την ευκαιρία που σας δίνει η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ερμή στον Καρκίνο για να… πουλήσετε και να αγοράσετε όποιον θέλετε και να πάρετε τον έλεγχο της κατάστασης στη δουλειά ή στο σπίτι.

Σκορπιός:  Με την Αφροδίτη και τον Ερμή, έστω και ανάδρομο, σε σύνοδο στον Καρκίνο αν έχετε κανονίσει κανένα ταξιδάκι μην είναι πιθανό να μη θέλετε να γυρίσετε πίσω. Όχι απλά επειδή η επιστροφή θα σημαίνει επιστροφή στη ρουτίνα και την καθημερινότητα, αλλά επειδή μπορεί επιστρέφοντας η σκέψη ή η καρδιά σας να μείνει πίσω. Από την άλλη υπό την επιρροή αυτής της όψης είναι πιθανό να σας έρθουν λεφτά από κάποια υπόθεση (ενδεχομένως νομική) που έχει τραβήξει στο χρόνο.

Τοξότης: Η Αφροδίτη συναντάει τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο και σας δίνει την ευκαιρία να επαναφέρετε κάποιες οικονομικές διεκδικήσεις και μάλιστα με πολλές πιθανότητες αυτή τη φορά να πετύχει η διαπραγμάτευση. Λιγότερες πιθανότητες αν αυτός που θα τα ζητήσετε είναι Καρκίνος ή Ζυγός, αλλά εσείς κάντε την προσπάθεια. Από την άλλη ανοίξτε συρτάρια, ντουλάπες, μπαούλα και ίσως βρείτε κάποιους μικρούς «θησαυρούς», όπως λεφτά που μπορεί να είχατε ξεχάσει.

Αιγόκερως: Απέναντι σας έχουν ραντεβού Αφροδίτη και ανάδρομος Ερμής που σας προσφέρουν πολλές πιθανότητες να πετύχετε τον άλλον στις καλές του και να μπορέσετε να κάνετε μια κουβέντα της προκοπής για ζητήματα που κρατάτε μέσα σας καιρό. Βέβαια κι εσείς μην το παρακάνετε, γιατί καλή διάθεση είναι αυτή και κάπου εξαντλείται. Αν είστε μόνοι καλά θα κάνετε αυτές τις μέρες να μην τις περάσετε σπίτι, αφού θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ανθρώπους που μπορεί να σας γοητεύσουν και με την ομορφιά τους και με το μυαλό τους, αλλά ακόμα και με το πορτοφόλι τους.

Υδροχόος: Αυτή η σύνοδος ανάδρομου Ερμή και Αφροδίτης στον Καρκίνο θα σας δώσει την ευκαιρία να εκφράσετε την αγάπη σας με τρόπο πρακτικό και χρήσιμο. Ίσως χρειαστεί να αποδείξετε για άλλη μια φορά πόσο καλοί φίλοι είστε, ενώ και η ανιδιοτελής σχέση που μπορεί να έχετε με κάποιον τετράποδο φίλο σας θα σας γεμίσει με έντονα συναισθήματα. Καλή επίσης μέρα αν θέλετε να έρθετε πιο κοντά με κάποιους ανθρώπους στον εργασιακό σας χώρο, όσο κοντά κι αν θέλετε, όπως και για οικονομικά οφέλη μέσα απ’ τη δουλειά σας.

Ιχθείς:  Με τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο σας δίνονται κάποιες ρομαντικές προτάσεις που είναι κρίμα να τις αφήσετε να πάνε χαμένες, τουλάχιστον χωρίς πρώτα να τις εξετάσετε. Αν και βέβαια μπορεί οι προτάσεις να γίνουν από περισσότερους του ενός ενδιαφερόμενους. Κατά τ’ άλλα αυτή η όψη δίνει ευκαιρίες για κέρδη είτε μέσα από τυχερά παιχνίδια, είτε μέσα από καλλιτεχνικές ή αθλητικές δραστηριότητες. Ειδικά οι γεννημένοι τις γύρω στις 22 Φεβρουαρίου και 19 Μαρτίου δε χάνετε κάτι να δοκιμάσετε λίγο την τύχη σας.

Πηγή: Astrologos.gr

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑιματηρές ταραχές στις ΗΠΑ για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ (βίντεο)Σήμερα 14:00 | Ειδήσεις

Τουλάχιστον δύο νεκροί στις διαδηλώσεις των τελευταίων ωρών. Πολιορκήθηκε ο Λευκός Οίκος. Νέο ντοκουμέντο από την αστυνομική θηριωδία.

Μαφιόζικη εκτέλεση επιχειρηματία στη Βούλα (εικόνες)Σήμερα 02:13 | Ειδήσεις

Άγνωστοι τον πλησίασαν έξω από το σπίτι του και τον πυροβόλησαν στο κεφάλι. Έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών.

Πρόκληση για τους Χριστιανούς η ανάγνωση του Κορανίου μέσα στην Αγία Σοφία (βίντεο)Σήμερα 01:30 | Ειδήσεις

Προκλητική φιέστα έστησε ο Ερντογάν, με αφορμή την επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης. Έντονη η αντίδραση της Αθήνας.

Πέτσας στον ΑΝΤ1: Κλειστά τα εποχικά καταλύματα το τριήμερο του Αγίου ΠνεύματοςΣήμερα 08:48 | Ειδήσεις

Το κυβερνητικό σχέδιο για τα 32 δις ευρώ που θα δοθούν στην Ελλάδα. Τι θα γίνει με τα καταστήματα εστίασης και τον τουρισμό.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ποιο είναι το προφίλ του Έλληνα οδηγού15:18Παναθηναϊκός: Φεύγει ο Γιώργος Δώνης15:04Αστυνομικοί… “ξέθαψαν” ηρωίνη (εικόνες)14:51Έργα ζωγραφικής σε... ψωμί! (εικόνες)14:38Αστυνομικός σκύλος... “μύρισε” εργαστήριο ναρκωτικών14:26Αιματηρές ταραχές στις ΗΠΑ για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ (βίντεο)14:12Συναγερμός στην Ινδία: Μαϊμούδες άρπαξαν δείγματα αίματος ασθενών με κορονοϊό13:59“Άγριες Μέλισσες”: Νέο πρόσωπο στην σειρά του ΑΝΤ1 (εικόνες)13:44Αποσύρονται εννέα πλαστικά προϊόντα13:31Επίθεση από ακροδεξιούς καταγγέλλει ο Γιώργος Τσίπρας (βίντεο)13:17Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό στην Πεντέλη13:03Εξαρθρώθηκαν δύο σπείρες που διακινούσαν ναρκωτικά (εικόνες)12:51Κρατούμενος χτύπησε με… τηγάνι σωφρονιστικό υπάλληλο12:38“Ψυχρή Λίμνη”: Το φαινόμενο που έφερε κακοκαιρία στην Ελλάδα 12:25Κορονοϊός: Η Βραζιλία ξεπέρασε την Ισπανία σε αριθμό νεκρών12:12Σπάνιο: Το Solar Orbiter θα περάσει μέσα από τις ουρές του κομήτη Atlas 12:00Η Σοφία Ζαχαράκη στον ΑΝΤ1 για το άνοιγμα Δημοτικών, Νηπιαγωγείων και Παιδικών Σταθμών11:47Η Μέρκελ απέρριψε πρόσκληση του Τραμπ για συνάντηση στην Ουάσινγκτον11:35Το σχέδιο πυροπροστασίας της Πεντέλης 11:22Αναθεώρηση του πρωτοκόλλου επιβατών στα πλοία11:10
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο