LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 20 Ιουλίου 2019 10:27

Παγωμένο τσάι ΟΛΥΜΠΟΣ: Αυτό το καλοκαίρι η δροσιά του βουνού είναι παντού!

Ακόμη κι αν εσείς επιλέξετε παραλία, θα βρείτε το βουνό... δίπλα σας. Απολαύστε δροσιά και στο Mad Beach Volley 2019: Models Vs Celebrities edition.

 Τσάι - Όλυμπος

Ακόμα κι αν δεν πας σε κάποιο βουνό για να δροσιστείς αυτό το καλοκαίρι, το παγωμένο τσάι ΟΛΥΜΠΟΣ φέρνει το βουνό σε εσένα! Οι επιλογές προορισμών είναι πολλές και διαφορετικές. Αν και αρκετοί θα επιλέξουν τις ελληνικές παραλίες, το βουνό πάντα αποτελεί μια εξίσου δροσιστική επιλογή.

Όμως ακόμα κι αν δεν το επιλέξεις για τις διακοπές σου, τώρα το βουνό έρχεται σε εσένα όπου κι αν είσαι, γιατί η ΟΛΥΜΠΟΣ μόλις έφερε ένα απολαυστικά δροσιστικό παγωμένο τσάι, ένα 100% Ελληνικό παγωμένο τσάι που είναι πραγματικά φυσικό και που, όπως όλα τα προϊόντα της εταιρείας ΟΛΥΜΠΟΣ, έχει υψηλή ποιότητα και εκπληκτική γεύση γιατί είναι φτιαγμένο από ελληνικό τσάι του βουνού και μόνο με φυσικά συστατικά.

Τσάι - Όλυμπος

Τσάι - Όλυμπος

Τσάι - Όλυμπος

Πίνοντας για πρώτη φορά ένα παγωμένο τσάι του βουνού ΟΛΥΜΠΟΣ καταλαβαίνεις αμέσως τι σημαίνει να απολαμβάνεις αυθεντικό τσάι. Όποια από τις 5 γεύσεις του κι αν δοκιμάσεις τώρα έχεις τη δροσιά της Ελληνικής φύσης όλη δική σου, γιατί είναι ένα τσάι που συλλέγεται από τα ελληνικά βουνά με το χέρι, αποξηραίνεται φυσικά και το σημαντικότερο απ’ όλα, εκχυλίζεται, ελευθερώνοντας έτσι τα αρώματα του ίδιου του φυτού, προσφέροντάς σου μια μοναδική γευστική εμπειρία. Μια απόλυτα φυσική απόλαυση που περιέχει μόνο ελληνικά φρούτα και ελληνικά βότανα. 

Επιπλέον, στο τσάι του Βουνού ΟΛΥΜΠΟΣ δεν θα βρεις ούτε καφεΐνη ούτε πρόσθετα όπως ρυθμιστές οξύτητας ή συντηρητικά. 

Τσάι - Όλυμπος

Τσάι - Όλυμπος

Το Παγωμένο Τσάι του Βουνού ΟΛΥΜΠΟΣ παρουσιάζει το Mad Beach Volley 2019: Models vs Celebrities edition. 

Κάθε Κυριακή από 14/07 έως και 04/08, διάσημοι παίκτες συμμετέχουν σε φιλικούς αγώνες volley πάνω στην άμμο με μοναδικά σερβίς και απίθανα μπλοκ παρέα με επαγγελματίες παίκτες. 

Το Mad Radio 106.2 θα είναι εκεί για να μεταδίδει τον παλμό των αγώνων και για να παίξει μουσική με γvωστούς  DJs στο πάρτι που θα ακολουθήσει παρέα με το Παγωμένο Τσάι του Βουνού ΟΛΥΜΠΟΣ! 

Powered by Ant1! 

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Η Μονή της χώρας, το panic button για εφήβους και τα... “λεφτόδεντρα”Σήμερα 17:27 | Ειδήσεις

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μίλησε για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας, ενώ έκανε και έναν απολογισμό της κυβέρνησής του σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Φωτιά στο Μάτι: Έφεση κατά της δικαστικής απόφασης άσκησε η ΕισαγγελίαΣήμερα 12:43 | Ειδήσεις

Ποιος από τους κατηγηρούμενους στην πρώτη δίκη είναι ο μόνος που εξαιρέθηκε από την έφεση και γιατί 

Μιχαλολιάκος: Έφεση κατά της αποφυλάκισής του από τον Εισαγγελέα ΕφετώνΣήμερα 16:40 | Ειδήσεις

Ο εισαγγελέας Εφετών άσκησε έφεση κατά της αποφυλάκισης του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Γάζα: Εκτοπισμός και βομβαρδισμός στη Ράφα και αδιέξοδες διαπραγματεύσειςΣήμερα 17:28 | Ειδήσεις

Φεύγουν όπως, όπως εξαντλημένοι οι Παλαιστίνιοι από τη Ράφα που βομβαρδίζεται. Νέος ομαδικός τάφος βρέθηκε σε νοσοκομείο. Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις στο Κάιρο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Ρουκ Ζουκ”: Πρώτο σε τηλεθεάσεις και τον Απρίλιο19:14Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο της Πάτρας: Αυτοί είναι οι προφυλακισθέντες19:00Θεσσαλονίκη: 14χρονοι κρατούσαν βίντεο με “προσωπικές” στιγμές συμμαθήτριάς τους18:46Ανδρουλάκης για Μονή της Χώρας: Η Τουρκία χρειάζεται μία ολιστική απάντηση18:32Σύνταγμα: Τηλεφώνημα για βόμβα σε κέντρο αισθητικής18:19Γάζα: Εκτοπισμός και βομβαρδισμός στη Ράφα και αδιέξοδες διαπραγματεύσεις18:05ΔΥΠΑ – Παιδικές Κατασκηνώσεις: Λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων17:51Μητσοτάκης: Η Μονή της χώρας, το panic button για εφήβους και τα... “λεφτόδεντρα”17:38Μεσσηνία: 6χρονη στο νοσοκομείο μετά από επίθεση σκύλου17:25Άγιοι Ανάργυροι - Κυριακή Γρίβα: Οργή συγγενών για "ειδική" μεταχείριση του κατηγορούμενου17:11ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ: μαίνεται η κόντρα για τους “υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά” 16:58Μιχαλολιάκος: Έφεση κατά της αποφυλάκισής του από τον Εισαγγελέα Εφετών16:44Μεσαρά: Απανωτά περιστατικά ξυλοδαρμών – Ένα άτομο στο νοσοκομείο 16:30ΟΣΕ: Εγκρίθηκε η συντήρηση του συστήματος ραδιοεπικοινωνίας GSM-R 16:17Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 168 σημεία16:04Τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα: έκκληση για τον εντοπισμό του οδηγού που εγκατέλειψε γυναίκα15:50Πετρούπολη - Απόπειρα ανθρωποκτονίας: Συνελέφθη στην Γαλλία ο δράστης 15:36Γκιστάβ Φλομπέρ: Ο συγγραφέας της “Μαντάμ Μποβαρύ”15:22Διαδικτυακή απάτη… made in China: Fake e-shop εξαπάτησε 800000 καταναλωτές15:09Πετρέλαιο: “Βουτιά” στις διεθνείς τιμές14:55
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο