LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΖώδιαΔημοσίευση: 30 Ιουνίου 2019 07:44

Ζώδια: η ερωτική απόρριψη και οι αντιδράσεις

Τα ζώδια και η ερωτική απόρριψη. Πως αντιδρούν μπροστά στη... χυλόπιτα;

Διαζύγιο - χωρισμος

Δεν μπορεί όλοι να θέλουν όλους. Παρόλα αυτά η «χυλόπιτα» πέφτει γενικώς βαριά σε όσους την εισπράττουν. Να λοιπόν τώρα που εσείς αναγκάζεστε να τη δώσετε σε κάποιον που εκτιμούσατε… αλλά μόνο σαν καλό φίλο. Τι λέτε, θα το πάρει απόφαση χωρίς να σας φέρνει σε δύσκολη θέση με την επιμονή του; Και θα το ξεπεράσει χωρίς να σας κόψει την καλημέρα; Δείτε τι λέει η αστρολογία και πως αντιδρά κάθε ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ

Ο καλύτερος και πιο ανώδυνος τρόπος να απορρίψετε έναν Κριό είναι να τον κάνετε να σας απορρίψει πρώτος εκείνος. Πώς θα το καταφέρετε; Κατ’ αρχάς μην του δώσετε την αίσθηση του απόρθητου στόχου, πράγμα που θα του εξάψει το ενδιαφέρον του. Δείξτε καταδεκτικότητα και ευκολία στην προσέγγιση, αλλά σε όλες τις επαφές σας φροντίστε να καλλιεργείτε την εικόνα του ατόμου που θεωρεί τα βράδια στην τηλεόραση σαν την πιο συναρπαστική ασχολία.

ΤΑΥΡΟΣ

Από τη στιγμή που ο Ταύρος σας έβαλε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός του σημαίνει ότι το έχει σκεφτεί πάρα πολύ. Έχει σταθμίσει τα προσόντα σας και έχει αποφασίσει να δεχτεί τα ελαττώματά σας. Και επιπλέον δεν δέχεται καθόλου εύκολα το «όχι» σαν απάντηση. Τι μπορείτε να κάνετε;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν δεν είστε διατεθειμένοι /ες να ανταποκριθείτε στην ερωτική προσέγγιση ενός Διδύμου, μάλλον ανήκετε στη μειοψηφία, αφού λίγοι μπορούν να τους αντισταθούν. Εφόσον όμως το έχετε αποφασίσει, εύκολα θα τον πείσετε να σας αφήσει στην ησυχία σας. Μη σας παραπλανεί η ένταση της πολιορκίας του—θα είναι αντιστρόφως ανάλογη της διάρκειάς της.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Απορρίπτοντας έναν Καρκίνο, πληγώνετε μια απίστευτα ευαίσθητη ψυχή. Εμείς σας το λέμε και το κρίμα στον λαιμό σας. Προσπαθήστε τουλάχιστον να το κάνετε με τακτ, επιστρατεύοντας και το κλασικό «Δεν έχει να κάνει με εσένα, ΕΓΩ δεν είμαι σε φάση αυτό τον καιρό», ώστε να κατευνάσετε (όσο κάτι τέτοιο είναι δυνατόν…) τις όποιες ανασφάλειές του.

ΛΕΩΝ

Είναι δύσκολο να μη μείνετε εντυπωσιασμένοι από την ερωτική πολιορκία ενός Λέοντα, κυρίως εξαιτίας του «τουπέ» με το οποίο σας προσεγγίζει. Η απόρριψη εκ μέρους σας θα αντιμετωπιστεί τουλάχιστον με απορία. Είναι δυνατόν να μη δεχτείτε με χαρά και ευγνωμοσύνη την τιμή που σας κάνει να στρέψει επάνω σας το βλέμμα του; Όχι, ε; Επιμένετε… Καλά λοιπόν, αρκετά σας καταδέχτηκε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ότι σας προσέγγισε ένας Παρθένος σημαίνει πολλά: Πρώτον, ότι περάσατε όλα τα τεστ της τελειομανίας του και (σας μελετούσε προσεκτικά για καιρό) και κριθήκατε επάξιοι των προδιαγραφών του. Δεύτερον ότι για χάρη σας τολμά και ριψοκινδυνεύει –λέξη που του φέρνει τρόμο—μια απόρριψη. Τρίτον, ότι αποφάσισε να μοιραστεί μαζί σας τους θησαυρούς της ψυχής του, προνόμιο που ελάχιστοι απολαμβάνουν. Και εσείς μετά από όλα αυτά θα πείτε όχι;

ΖΥΓΟΣ

Αν ένας Ζυγός σας εκδηλώνει την προτίμησή του, είναι πολύ πιθανόν ο έρωτάς του να απευθύνεται στην εικόνα σας παρά σε εσάς όπως είστε κατά βάθος. Οπότε δεν έχετε παρά να του δείξετε ότι έχει πέσει έξω στις εκτιμήσεις του. Πείστε τον ότι μαζί σας αποκλείεται να έχει την υψηλής αρμονίας συνύπαρξη που επιθυμεί.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν σκοπεύετε να δώσετε «χυλόπιτα» στον Σκορπιό, το καλό που σας θέλουμε είναι να το κάνετε αρκετά έγκαιρα, με ευγένεια και με σαφήνεια. Έτσι δεν θα έχει προλάβει να εκτεθεί κυνηγώντας σας μάταια. Γιατί αλλιώς δεν θα σας το συγχωρήσει στον αιώνα τον άπαντα. Θα βγείτε και υπόλογοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μόλις που θα προλάβετε να πείτε στον Τοξότη το «όχι» σας. Όσο για την καλά προετοιμασμένη αιτιολογία της απόρριψής σας (για να μην το πάρει βαριά, υποτίθεται), αυτή δεν πρόκειται να την ακούσει. Όχι επειδή θα έχει πάθει σοκ, αλλά απλώς δεν θα είναι πια εκεί.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όταν θα διατυπώσετε στον Αιγόκερω την άρνησή σας να δεχτείτε τον έρωτά του, η απάντησή του θα συνοψίζεται σε ένα «καλά, λοιπόν...» ή κάτι παρόμοιο. Κρίνοντας από το ύφος του όμως, δεν θα σας είναι δύσκολο να μαντέψετε όσα δεν σας λέει, τα οποία δεν θα είναι καθόλου κολακευτικά, ούτε για εσάς ούτε για το φύλο σας γενικότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αντίδραση του Υδροχόου στην ερωτική σας απόρριψη θα σας δημιουργήσει ανάμεικτα συναισθήματα ανακούφισης και απογοήτευσης. Θα είναι του τύπου «εντάξει μωρέ, όπως θες, ας μην το κουβεντιάζουμε άλλο…». Εύλογα θα αναρωτηθείτε αν πραγματικά ενδιαφερόταν για εσάς ή απλώς σας φλέρταρε για να περάσει την ώρα του.

ΙΧΘΥΕΣ

Απ’ όλα τα ζώδια, οι Ιχθείς είναι οι κατ’ εξοχήν αρνητές της δυσάρεστης πραγματικότητας, στην οποία συγκαταλέγεται και μια ερωτική απόρριψη. Θα χρειαστεί λοιπόν να τους την εκφράσετε με σαφήνεια, πειστικότητα και διπλωματικότητα ταυτόχρονα. Έτσι έχετε περισσότερες ελπίδες να κατανοήσουν και να αποδεχτούν εκείνο που δεν τους αρέσει καθόλου.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)Σήμερα 20:27 | Ειδήσεις

"Όταν θα λάβετε το επόμενο sms μην το αμελήσετε", είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του εθνικού προγράμματος "Προλαμβάνω".

Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)Σήμερα 19:43 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας για την κατακόρυφη, όπως είπε, αύξηση του πυροσβεστικού εξοπλισμού της χώρας για τη φετινή χρονιά.

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φοράΣήμερα 21:19 | Ειδήσεις

Απόψε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης κατάφερε να κάνει ό,τι κανένας άλλος γυμναστής στα 69 χρόνια ιστορία του θεσμού.

Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)Σήμερα 20:32 | Ειδήσεις

Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε για "επαγγελματίες κατευναστές" και εγκάλεσε ευθέως την κυβέρνηση ότι υποβαθμίζει την 50ή επέτειο της εισβολής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σάββατο του Λαζάρου - Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες22:45 Η γηραιότερη ασθενής στην Ελλάδα υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση22:31Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο χασάπης της Γάζας22:18Γιάννης Καλλιάνος: Αυτοί είναι οι 23 λόγοι για τους οποίους φταίνε για τον θάνατο του πατέρα μου 22:04Δολοφονία Λυγγερίδη: ο νέος γύρος των ερευνών και οι καταθέσεις (βίντεο)21:50Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά21:37BCL: Το Περιστέρι πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε21:23Βασιλιάς Κάρολος: επιστροφή στα δημόσια καθήκοντά του ενώ συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο21:12Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)20:59Ολυμπιακή φλόγα: Ο ΑΝΤ1 στο γαλλικό πλοίο “Μπελέμ” που θα την μεταφέρει (βίντεο) 20:46Εθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)20:33Άρειος Πάγος: Απόλυση 5 δικαστών λόγω καθυστέρησης στην έκδοση αποφάσεων20:19Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)20:05Σπαρτιάτες - Κασιδιάρης: Πότε θα γίνει η δίκη για την εξαπάτηση εκλογέων19:52“I LOVE Σου Κου”: Εκλεκτοί καλεσμένοι και αποκλειστικές συνεντεύξεις το Σαββατοκύριακο19:38Πάτρα – Πανεπιστήμιο: Φοιτητές έκλεισαν πρύτανη στο γραφείο του (εικόνες)19:25Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή 3 κατηγορούμενοι για ναρκωτικά19:12Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Θεαματική εκδήλωση για τα εγκαίνια του κτηρίου Θεσσαλονίκης (βίντεο)18:58Ολυμπιακή φλόγα: Η τελετή παράδοσης για το Παρίσι 2024 από το Παναθηναϊκό Στάδιο18:45Ημαθία: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης αλόγων για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών18:31
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο