LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 14 Ιουνίου 2019 14:03

“Κάτι ψήνεται” για… όλα τα γούστα αυτήν την εβδομάδα (εικόνες)

Γνωρίστε τους παίκτες που “τρελαίνουν” κόσμο με τις μαγειρικές τους δεξιότητες, διεκδικώντας το έπαθλο των 2.000 ευρώ.

Κάτι Ψήνεται

Με περισσότερα από 14.000 επεισόδια σε 42 διαφορετικές χώρες, η πιο πετυχημένη εκπομπή μαγειρικής παγκοσμίως «Κάτι Ψήνεται» στρώνει τραπέζι καθημερινά στις 16:00 στον ΑΝΤ1

Αυτή την εβδομάδα η εκπομπή «Κάτι Ψήνεται» ρίχνει αυλαία για τη φετινή σεζόν συμπληρώνοντας 105 επιτυχημένα επεισόδια με 105 μοναδικούς παίκτες και τουλάχιστον 420 συνταγές. Οι τελευταίοι παίκτες της φετινής σεζόν που θα διεκδικήσουν 2.000 ευρώ  δεν μοιάζουν σε τίποτε μεταξύ τους αλλά έχουν ένα κοινό, την αγάπη τους για τη μαγειρική.

Ας γνωρίσουμε τους οικοδεσπότες που θα διεκδικήσουν το έπαθλο!

Δευτέρα 17 Ιουνίου ~ Ευαγγελία, 35 ετών: Η Ευαγγελία διατηρεί τη δική της επιχείρηση στην οποία αναλαμβάνει τη διοργάνωση γάμων και βαφτίσεων και διάφορων events. Είναι απόφοιτος λογιστικής και έχει ένα γιο τριών ετών. Μ ετον σύζυγό της γνωρίστηκαν όταν εργάζονταν μαζί. Όπως λέει η ίδια ξέρει να μαγειρεύει αλλά δεν είναι της… κουζίνας αφού εργάζεται πολλές ώρες.

 Κάτι Ψήνεται

Τρίτη 18 Ιουνίου ~ Μίλτος, 26 ετών: Ο Μίλτος μένει στο Χαϊδάρι με την μικρή του αδελφή. Είναι barista και εργάζεται σε καφέ νοσοκομείου. Αν και μεγάλωσε στην Αμαλιάδα, όταν ενηλικιώθηκε αποφάσισε να μετακομίσει στην Αθήνα. Είναι επικοινωνιακός και ευχάριστος, παρ’ όλο που θεωρεί τον εαυτό του λίγο ντροπαλό. Αγαπάει τον αθλητισμό και ασχολείται με την πυγμαχία ενώ, προσπαθεί παράλληλα να προσέχει και τη διατροφή του. Όταν θέλει να χαλαρώσει παίζει μπιλιάρδο με τους φίλους του. Το αγαπημένο του φαγητό είναι ψητό κοτόπουλο με ρύζι.  Έμαθε να μαγειρεύει από πολύ μικρός μαζί με την μαμά του, η οποία του έχει δείξει όλα τα μυστικά της κουζίνας. Αν κερδίσει το έπαθλο θα το κάνει δώρο στους γονείς του.

Κάτι Ψήνεται

Τετάρτη 19 Ιουνίου ~ Σπύρος, 36 ετών: Ο Σπύρος μένει στον Άλιμο και είναι skipper. Είναι 16 χρόνια παντρεμένος και έχει τρία παιδιάΣτον ελεύθερο του χρόνο κάνει γυμναστική και φροντίζει τα κατοικίδια του. Ξέρει να μαγειρεύει πολύ καλά και του αρέσει να αυτοσχεδιάζει στην κουζίνα. Είναι ανοιχτός στην κριτική και την αντιμετωπίζει με χιούμορ.

 Κάτι Ψήνεται

Πέμπτη 20 Ιουνίου ~ Διονύσης 58 ετών: Ο Διονύσης εργάζεται ως επόπτης σε εταιρεία security ενώ είναι και προπονητής πυγμαχίας. Με τη μαγειρική δεν έχει πολύ στενή σχέση γιατί η σύζυγός του είναι εκείνη που μαγειρεύει συχνότερα. Το αγαπημένο του πιάτο και σπεσιαλιτέ  του είναι η συνταγή που έχει μάθει από την πεθερά του, το κατσικάκι στο φούρνο.

 Κάτι Ψήνεται

Παρασκευή 21 Ιουνίου ~ Σταυρούλα, 56 ετών: Η Σταυρούλα μένει στην Χαλκίδα με τον σύζυγο της, Δημήτρη. Ζουν μαζί 45 χρόνια, και είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα από την πρώτη φορά που συναντήθηκαν. Έχουν αποκτήσει 3 κόρες και 4 εγγόνια τα οποία λατρεύουν και είναι όλη τους η ζωή. Η Σταυρούλα έμαθε να μαγειρεύει εντελώς μόνη, μιας και όταν ήταν μικρή η μητέρα της δεν την άφηνε να μπερδεύεται στην κουζίνα για να μην της ‘’χαλάσει’’ το φαγητό. Η σπεσιαλιτέ της είναι οι ντολμάδες. Στον ελεύθερο χρόνο της τής αρέσει να ταξιδεύει. Αν κερδίσει το έπαθλο θα πάει ένα ταξίδι με τα εγγόνια της.   

 Κάτι Ψήνεται

Κάθε εβδομάδα, πέντε μοναδικοί χαρακτήρες μας ανοίγουν το σπίτι τους και την κουζίνα τους. Ο stand – up comedian, Γιώργος Χατζηπαύλου σχολιάζει με το δικό του μοναδικό τρόπο κάθε τους βήμα και φυσικά όλη τους την προσπάθεια. Σκοπός όλων των παικτών είναι να εντυπωσιάσουν και να κερδίσουν τον τίτλο του καλύτερου οικοδεσπότη της εβδομάδας βάζοντας φαντασία, κέφι και μεράκι στο μενού το οποίο θα σκεφτούν να ετοιμάσουν. Οι καλεσμένοι βαθμολογούν τις επιδόσεις του κάθε οικοδεσπότη και εκείνος που συγκεντρώνει την υψηλότερη βαθμολογία της εβδομάδας θα κερδίζει 2.000 ευρώ!

Κάθε οικοδεσπότης μας ανοίγει το σπίτι του και περιγράφει πού θα υποδεχθεί τους καλεσμένους του. Πρέπει να ετοιμάσει menu με τρία πιάτα (ορεκτικό, κυρίως γεύμα και επιδόρπιο). Πρώτα όμως πρέπει να πάει σούπερ-μάρκετ. Θα έχει στη διάθεσή του μόλις 30 λεπτά. Στη συνέχεια, μπαίνει στην κουζίνα και αρχίζει να μαγειρεύει ενώ ταυτόχρονα οι τηλεθεατές θα παρακολουθούν τους καλεσμένους να σχολιάζουν το menu αλλά και να εξηγούν πώς φαντάζονται ότι θα κυλήσει η βραδιά. Πριν υποδεχθεί τους καλεσμένους του, ο οικοδεσπότης θα πρέπει να έχει ετοιμάσει το τραπέζι. Όταν φτάσουν οι καλεσμένοι κάθονται στο τραπέζι και το παιχνίδι κορυφώνεται! Οι καλεσμένοι σχολιάζουν τι τους άρεσε και τι δεν τους άρεσε. Στη συνέχεια, καλούνται να βαθμολογήσουν τις μαγειρικές επιδόσεις του οικοδεσπότη τους. Ο ίδιος από την πλευρά του, μαντεύει τη βαθμολογία που του έχουν χαρίσει οι παίκτες. Ο οικοδεσπότης της τελευταίας ημέρας της εβδομάδας θα ανακοινώνει και τον νικητή, βάσει βαθμολογίας.

#KatiPsinetai

www.antenna.gr/katipsinetai

Για δηλώσεις συμμετοχών στην επίσημη ιστοσελίδα της εκπομπής: www.antenna.gr/katipsinetai/form

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Η ΝΔ αγωνίζεται ώστε η Ελλάδα να γίνει Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα (βίντεο)Σήμερα 11:07 | Ειδήσεις

Τι είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στα εγκαίνια του τμήματος Λαμία - Καλαμπάκα του αυτοκινητόδρομου Ε65.


 

Δολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη: Στον εισαγγελέα οι 67 συλληφθέντες (εικόνες)Σήμερα 08:49 | Ειδήσεις

Οι 67 συλληφθέντες οι οποίοι σχετίζονται με την δολοφονία του άτυχου αστυνομικού στου Ρέντη πήραν το δρόμο προς τον Εισαγγελέα. 

Μαρινάκης: Με συμβολισμούς η υποψηφιότητα ΜπελέρηΣήμερα 09:09 | Ειδήσεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε στον ΑΝΤ1 για τις ευρωεκλογές, την υποψηφιότητα Μπελέρη, τις συλλήψεις για τη δολοφονία Λυγγερίδη και την ακρίβεια.

Φωτιά στη Σούδα κοντά στον Ναύσταθμο - Μήνυμα 112 στους κατοίκους (εικόνες)Σήμερα 09:23 | Τοπικά Νέα

Δόθηκε εντολή να εκκενωθεί πλήρως ο οικισμός, ενώ ασθενοφόρα μεταφέρουν ασθενείς στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μητσοτάκης: Η ΝΔ αγωνίζεται ώστε η Ελλάδα να γίνει Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα (βίντεο)11:22ΕΛΑΣ: δεκάδες συλλήψεις σε στοχευμένες δράσεις για την εξάλειψη της παραβατικότητας11:09“Το Πρωινό” - Κασσελάκης: Καλά έκανα και διέγραψα τον Παπανώτα (βίντεο)10:56Ονδούρα: Τεράστια ποσότητα κοκαΐνης βρέθηκε σε...βάρκες10:43Θεσσαλονίκη: Ληστές ATM αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω αναρμοδιότητας δικαστηρίου10:29Σωφρονιστικός συμμετείχε σε κύκλωμα που διακινούσε κινητά και ναρκωτικά σε φυλακή (εικόνες)10:16Χριστοφιλοπούλου για Μπελέρη: όσα λένε τα ακούω βερεσέ (βίντεο)10:02Γάζα: Μωρό γεννήθηκε με καισαρική από νεκρή μητέρα (εικόνες)09:49Φωτιά στη Σούδα κοντά στον Ναύσταθμο - Μήνυμα 112 στους κατοίκους (εικόνες)09:35Μαρινάκης: Με συμβολισμούς η υποψηφιότητα Μπελέρη09:24Δολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη: Στον εισαγγελέα οι 67 συλληφθέντες (εικόνες)09:11ΗΠΑ για επίσκεψη Ερντογάν: Ρωτήστε την Άγκυρα αν υπάρχει αλλαγή σχεδίων08:58Χαλκιδική: Καρέ - καρέ η επίθεση με φτυάρι στον δημοτικό υπάλληλο (βίντεο) 08:44Μαλαισία: φονική σύγκρουση στρατιωτικών ελικοπτέρων (βίντεο)08:30“The 2Night Show” - Χάρης Βεραμόν: οι εξαφανίσεις που συγκλόνισαν το πανελλήνιο (βίντεο)08:17Θεσσαλονίκη - Καραμπόλα: Στρατιωτικό λεωφορείο και απορριμματοφόρο συγκρούστηκαν με 3 ΙΧ08:04Δολοφόνοι Λυγγερίδη: Τα καταφέραμε, έχουμε νεκρό αστυνομικό07:51Οι “illuminati” των ευρωψηφοδελτίων07:39“The 2Night Show” - Γιαννουδάκη: η “Αρχοντούλα” από τις “Ψυχοκόρες” και η βεντέτα (βίντεο)07:26Σητεία: Η “μαύρη χήρα” του καρδιολόγου καλείται να φύγει από την Κρήτη07:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο