LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 08 Ιουνίου 2019 15:55

Πανικός σε λούνα παρκ: Ρόδα κόπηκε στα δύο - Δεκάδες τραυματίες (βίντεο)

Ρόδα λούνα παρκ υποχώρησε από την βάση της και κόσμος που ήταν πάνω άρχισε να πετάγεται στο κενό. Σε σοβαρή κατάσταση μια 13χρονη.

Σεβίλη - λούνα παρκ - ατύχημα

Πανικός επικράτησε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο λούνα παρκ San Jose de la Rinconada στη Σεβίλλη, όταν ξαφνικά η ρόδα στην οποία επέβαιναν δεκάδες άτομα υποχώρησε.

Το σοκαριστικό ατύχημα σημειώθηκε όταν, για άγνωστο ακόμη λόγο η μπάρα από την οποία κρατιόντουσαν οι επιβαίνοντες όσο η ρόδα γύριζε, υποχώρησε με αποτέλεσμα να βρεθούν στο κενό.

Η στιγμή του ατυχήματος καταγράφηκε, ενώ η ρόδα ήταν γεμάτη κόσμο, στην πλειοψηφία τους παιδιά.

Τουλάχιστον 28 άνθρωποι τραυματίστηκαν εκ των οποίων οι εννέα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής. Οι άλλοι 19 μεταφέρθηκαν σε κέντρα υγείας στη Σεβίλλη για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς τα τραύματά τους δεν ήταν σοβαρά.

Πιο σοβαρά απ’ όλους είναι μια 13χρονη που έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις κι άλλα τραύματα αλλά φαίνεται πως η ζωή της δεν κινδυνεύει. Στο νοσοκομείο και μάλιστα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας παραμένει κι ένα αγόρι, η κατάσταση του οποίου είναι σταθερή.

Σύμφωνα με το Europa Press που επικαλείται δηλώσεις του δημάρχου της πόλης, Χαβιέρ Ερνάντεθ, τα δυο παιδιά είναι οι μοναδικοί από τους τραυματίες που παραμένουν στο νοσοκομείο.

Η εταιρία που διαχειρίζεται το λούνα παρκ στη Σεβίλλη υποστήριξε, σε ανακοίνωσή της, ότι είχε κάνει τους απαραίτητους ελέγχους και δεν υπήρχε καμία ένδειξη πως κάτι δεν πήγαινε καλά, ενώαρχές της πόλης έχουν ξεκινήσει ήδη έρευνα για να εξακριβωθούν οι συνθήκες και οι αιτίες του ατυχήματος και να αποδοθούν ευθύνες.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΣύνοδος Κορυφής - Μέση Ανατολή: Εκκλήσεις για να μην κλιμακωθεί η κρίσηΣήμερα 09:45 | Ειδήσεις

Φόβους για επέκταση της κρίσης με επίκεντρο την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ εξέφρασαν οι "27" ηγέτες της ΕΕ. Τι ζήτησαν από όλες τις πλευρές.

“Το Πρωινό” - Κασσελάκης: ο Αυτιάς, οι “ακροδεξιοί διάσημοι” και το “θαύμα” στην βάπτιση του (βίντεο)Σήμερα 10:35 | Ειδήσεις

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε με βαριές εκφράσεις στον Γιώργο Αυτιά. Τι είπε για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, την Ομογένεια, τον γάμο του και τις αναφορές στον άγιο Ιάκωβο Τσαλίκη που προκάλεσαν αίσθηση.


 

Καιρός: Πολικός αεροχείμαρρος φέρνει βροχές και πτώση θερμοκρασίας έως 10 βαθμούςΣήμερα 07:32 | Ειδήσεις

Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν. Πόσο θα διαρκέσουν τα φαινόμενα. Αναλυτική πρόγνωση καιρού.

Ενδοοικογενειακή βία: Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μετά την επίθεση από τον σύζυγο τηςΣήμερα 10:05 | Ειδήσεις

Οι γιατροί του νοσοκομείου, όπου διακομίστηκε η γυναίκα, ενημέρωσαν την Αστυνομία και άμεσα έλαβε γνώση η Δικαιοσύνη, που ανέλαβε δράση.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Formula 1: Το GP Σαγκάης αποκλειστικά σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+11:46Καύσιμα: Πασχαλινή έξοδος με αμόλυβδη στα 2 ευρώ και πάνω (βίντεο)11:33“Καλάθι των νονών”: Πότε κάνει πρεμιέρα 11:19“Το Πρωινό” - Κασσελάκης: ο Αυτιάς, οι “ακροδεξιοί διάσημοι” και το “θαύμα” στην βάπτιση του (βίντεο)11:05Αχαΐα – Καταγγελία: 7χρονος ξυλοκόπησε άγρια 8χρονο και ανέβασε το βίντεο στο TikTok10:52“Το Πρωινό” - Παπανώτας: Αυτό που παρουσιάστηκε είναι κοπτοραπτική (βίντεο)10:38Ενδοοικογενειακή βία: Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μετά την επίθεση από τον σύζυγο της 10:25“The 2night Show” – Foxy Lee: Η Φιλοσοφική, το metal και η αγάπη για την καλή μουσική (βίντεο)10:11Άλμπερτ Αϊνστάιν: Ο θεμελιωτής της Θεωρίας της Σχετικότητας09:58Νίσυρος: Κατήγγειλε παρενόχληση του παιδιού του και κινδυνεύει με απέλαση (βίντεο)09:45Ελληνουτουρκικά: Συνάντηση Τσίπρα - Οζέλ (εικόνες)09:31ΟΗΕ – Παλαιστίνη: Γιατί είναι “καταδικασμένο” το αίτημα ένταξής της09:18Ο ΔΣΑ αποφάσισε δημοψήφισμα για τον νέο Δικαστικό Χάρτη της Αττικής09:04“The 2night Show” – Βιβή Αναστασιάδου: Η ζωή στη Θεσσαλονίκη, το διαζύγιο και η αγάπη για τα παιδιά της (βίντεο)08:51Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος… “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου08:37“The 2night Show” – Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Η μετανάστευση, το παρατσούκλι και το… “ευχάριστο ατύχημα” (βίντεο)08:24Conference League: Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την Ιστορία08:10Σύνοδος Κορυφής: Τα συμπεράσματα για την Τουρκία07:57Βραζιλία: Πήγε τον... νεκρό θείο της σε τράπεζα ως... εγγυητή για δάνειο (βίντεο)07:44Καιρός: Πολικός αεροχείμαρρος φέρνει βροχές και πτώση θερμοκρασίας έως 10 βαθμούς07:30
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο