LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 02 Ιουνίου 2019 15:41

Παπάς πέταξε κέρματα σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τον αποκάλεσε “Ιούδα”

Πρωτοφανές περιστατικό σε εκκλησία. «Αυτά είναι τα 30 αργύρια που πούλησες την Μακεδονία», φώναζε ο ιερέας. Ακολούθησε πανδαιμόνιο…

κέρματα - δίσκος - εκκλησία

Ιερέας αμέσως μετά το τέλος της θείας λειτουργίας φορώντας ακόμα τα άμφια, μέσα στην εκκλησία στο χωριό Φλατσιά της Χίου, επιτέθηκε στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο νησί Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο βουλευτής βρισκόταν στην εκκλησία παριστάμενος σε 40ήμερο μνημόσυνο προσωπικού και πολιτικού του φίλου. Αμέσως μετά το τέλος της προσευχής και ενώ ο κ. Μιχαηλίδης συλλυπείτο τους συγγενείς του εκλιπόντος, ο ιερέας πήγε τρέχοντας στο παγκάρι, πήρε μια φούχτα κέρματα, τα οποία στη συνέχεια πέταξε στο πρόσωπο του βουλευτή, φωνάζοντας «πάρτα τα 30 αργύρια για τα οποία πούλησες την Μακεδονία. Προδότη να φύγεις από εδώ. Έξω από την εκκλησία».

Ο βουλευτής προκειμένου να αποφευχθεί επεισόδιο αποχώρησε από το ναό. Ο κ. Μιχαηλίδης μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ επιβεβαίωσε το περιστατικό αναφέροντας ότι θα καταθέσει έγγραφη αναφορά για αυτό στο Μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκο την οποία θα κοινοποιήσει και στην Ιερά Σύνοδο. Όπως είπε ο κ. Μιχαηλίδης μάλιστα «το γεγονός επισείει και σοβαρές ποινικές ευθύνες». Ο Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος, με δήλωση του στη χιώτικη ιστοσελίδα alithia σχετικά με το συμβάν: «Μας στεναχωρούν κάποιες αποφάσεις αλλά σεβόμεθα και αγαπούμε τα πρόσωπα γιατί είναι εικόνες Θεού».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γάτα ταξίδεψε από τη Γιούτα στο Λος Άντζελες μέσα σε... δέμα22:59Πλημμύρες στη Βραζιλία: Ο Ντιέγκο Κόστα στο πλευρό των πλημμυροπαθών (εικόνες)22:45Δυτική Όχθη: Νεκροί Παλαιστίνοι σε επιχείρηση του ισραηλινού στρατού 22:31Ενδομητρίωση και κατάψυξη ωαρίων22:17Διώρυγα της Κορίνθου: Πότε ξεκινούν οι διελεύσεις των πλοίων22:02ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)21:47Άγιο Φως: Έφτασε στον Πανάγιο Τάφο (εικόνες)21:33Απάτη στον ΕΟΠΥΥ από γυναικολόγο: Πώς δρούσε και ποια η ζημιά που προξένησε 21:18Δίκη Τραμπ: Τον “κάρφωσε” η πρώην εκπρόσωπος Τύπου 21:03Δημοτικές εκλογές - Βρετανία: Δήμαρχος Λονδίνου ο Σαντίκ Καν για τρίτη θητεία 20:49“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)20:35Άγιο Φως: Έφτασε στην Αθήνα και μεταφέρεται σε όλη την Ελλάδα20:21Θεσσαλονίκη: Αστυνομική δράση για τη βία ανηλίκων20:07Κόντρα Ισπανίας - Αργεντινής μετά την δήλωση “ο Μιλέι παίρνει ναρκωτικά”19:53Σάμος: Καταδίωξη μεταναστών και διακινητή 19:38Αργολίδα - Παραλία Ιρίων: Δελφίνι βγήκε στην παραλία (εικόνες)19:24Ιταλία: Η πόλη που σχεδιάζει “γυμνούς γάμους”19:09Βεγγαλικά - Κροτίδες: Οι επιπτώσεις που έχει η χρήση τους18:55Γρίπη των πτηνών: Φόβοι ότι ο ιός πέρασε στον άνθρωπο18:40Ρωσία: Ο Ζελένσκι μπήκε στη λίστα των καταζητούμενων προσώπων18:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο