LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 02 Ιουνίου 2019 09:54

Συγκλονιστικό βίντεο: 10χρονη έδωσε το “φιλί της ζωής” στην αδελφή της που πνιγόταν

Καρέ – καρέ η δραματική στιγμή που μια 10χρονη ηρωίδα σώζει την 3χρονη αδελφή της που πνιγόταν σε πισίνα. Το μήνυμα της μητέρας στους γονείς.

10χρονη - έσωσε -  αδερφή  - πισίνα

Την μικρότερη αδελφή της από βέβαιο πνιγμό σε πισίνα την Τζόρτζια των ΗΠΑ έσωσε μία 10χρονη.

Η δραματική  στιγμή μάλιστα καταγράφηκε σε βίντεο, από τις κάμερες ασφαλείας του χώρου.  Όπως φαίνεται και στο βίντεο η Κάλι Ντάλι, ηλικίας τριών ετών κολυμπάει στην πισίνα φορώντας σωσίβιο γύρω από τη μέση της. Αυτό αναποδογυρίζει και η μικρούλα βρίσκεται με το κεφάλι στο νερό, ενώ δίνει μάχη να κρατηθεί στην επιφάνεια. Γρήγορα όμως οι δυνάμεις την εγκαταλείπουν και βυθίζεται...

Ευτυχώς γι' αυτήν όμως, στην άλλη μεριά της πισίνας είναι η αδερφή της Τζάιλα, που μόλις συνειδητοποίησε τι έχει συμβεί, βουτάει στην πισίνα, την βγάζει έξω από το νερό χωρίς τις αισθήσεις της, επιχειρώντας αμέσως να της δώσει το «φιλί της ζωής».

«Ήταν πολύ βαριά και χρειάστηκε να την τραβήξω από τα μαλλιά, μετά την σήκωσα από τη μέση και την τράβηξα», είπε αργότερα η δεκάχρονη για την αδερφούλα της.

Ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά φτάνουν κοντά στα δύο κορίτσια η θεία τους και ο υπεύθυνος του συγκροτήματος, που ξεκινά τεχνητή αναπνοή στο παιδί.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας κάλεσε την άμεση δράση και μέσα σε λίγα λεπτά έφτασε στο σημείο ο αστυνομικός Εντ Λάιονς που έδωσε τις πρώτες βοήθειες στο παιδί, ενώ η μικρούλα ήταν περίπου δέκα λεπτά αναίσθητη, χωρίς να αναπνέει και χωρίς σφυγμό, όπως έγραψε η μητέρα της στο facebook αργότερα.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν την κρισιμότητα της κατάστασης, χωρίς να είναι βέβαιοι ότι το παιδί θα μπορούσε να τα καταφέρει. Τελικά η Κάλι έμεινε δύο εβδομάδες στην εντατική, πριν ανακοινώσουν πως διέφυγε τον κίνδυνο.

Όσο για τη μαμά της, ένα μήνυμα θέλησε να στείλει προς άλλους γονείς: «Μην αφήνετε λεπτό τα μάτια σας από τα παιδιά σας όταν είναι στο νερό. Κανένα σωσίβιο δεν είναι απολύτως ασφαλές».

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜαρινάκης για Τουρκία: Ο διάλογος δεν σημαίνει υποχώρηση από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα (βίντεο)Σήμερα 13:22 | Ειδήσεις

Τι είπε στους δημοσιογράφους για μια σειρά ζητημάτων της κυβερνητικής επικαιρότητας, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ.

Σιλιάνοφσκα: Το ΥΠΕΞ της Βόρειας Μακεδονίας “αδειάζει” την Πρόεδρο της χώραςΣήμερα 12:38 | Ειδήσεις

Το ΥΠΕΞ στην ανακοίνωση του διατυπώνει την τη σταθερή αποφασιστικότητα της χώρας για την απερίφραστη τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Συνελήφθη ηγετικό στέλεχος της θύρας 7Σήμερα 12:09 | Ειδήσεις

Η ΕΛΑΣ θεωρεί πως ο 36χρονος, με το παρατσούκλι “Ρουμάνος”, ήταν ο ενορχηστρωτής πίσω από την δολοφονική επίθεση στον αστυνομικό Γιώργο Λυγγερίδη.

Μητσοτάκης - Ερντογάν: Η “χημεία”, η Μονή της Χώρας και οι δηλώσειςΣήμερα 07:29 | Ειδήσεις

Το επίσημο πρόγραμμα και οι προσδοκίες από το ραντεβού των δύο ηγετών στην Άγκυρα. Ποιοι είναι οι στόχοι της ελληνικής αποστολής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μαργαρίτης Σχοινάς για Eurovision: Είναι εξωφρενικό αυτό που έκανε η EBU14:30ΕΛΑΣ: Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ δεν συνέβη14:17Καρκίνος ωοθηκών: Τα ασαφή συμπτώματα14:03Μαρινάκης για Τουρκία: Ο διάλογος δεν σημαίνει υποχώρηση από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα (βίντεο)13:49Νίκος Γκάτσος: Ο κορυφαίος ποιητής, η “Αμοργός” και οι μοναδικοί στίχοι13:44“Rouk Zouk”: Ευκαιρία για ρεβάνς στην εβδομάδα δεύτερης ευκαιρίας13:36Χαλκίδα – Καταγγελία: Ξυλοκόπησε τη μητέρα του στη “Γιορτή της Μητέρας”13:22Σιλιάνοφσκα: Το ΥΠΕΞ της Βόρειας Μακεδονίας “αδειάζει” την Πρόεδρο της χώρας13:08Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Οι προβλέψεις της Δευτέρας και οι εκπλήξεις (βίντεο)12:54Μητέρα Κυριακής Γρίβα: Θέλω να αυτοκτονήσω, να βρω την ψυχη του παιδιού μου (βίντεο)12:40Λάρισα: Πλάκωσαν διαιτητή σε αγώνα τοπικού (εικόνες)12:27Δολοφονία Λυγγερίδη: Συνελήφθη ηγετικό στέλεχος της Θύρας 712:13Θεσσαλονίκη - Καταγγελία: Παρενοχλούσε την 12χρονη κόρη της συντρόφου του12:00Λάρισα: Πήγε στην τράπεζα 40000 ευρώ που κλάπηκαν στην... Λιβύη11:47Eurovision - Μαρίνα Σάττι: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επιστροφή στην Ελλάδα (βίντεο)11:33Επικοινωνία Μητσοτάκη - Χριστοδουλίδη πριν την συνάντηση με τον Ερντογάν11:20ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές της εβδομάδας 11:06Ρώμη - Σάκκαρη: Η αντίπαλος στις “16”10:53Γιος Μπελέρη για επίσκεψη Ράμα: Ήρθε να προκαλέσει και να τρομοκρατήσει10:39Είναι πραγματική απειλή το βέτο;10:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο