LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 30 Μαΐου 2019 16:31

Αστυνομικός μπλεγμένος σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών

Συνελήφθη μαζί με άλλα τρία άτομα. Πώς τον έκαναν "τσακωτό" οι συνάδελφοί του. Τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

αστυνομία - αστυνομικός - χειροπέδες - σύλληψη

Χειροπέδες σε έναν αστυνομικό και τρία ακόμη άτομα πέρασε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος, για υπόθεση ναρκωτικών.

Οι συλλήψεις έγιναν στο πλαίσιο ερευνών υπόθεσης με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, στην Χαλκιδική. Ο αστυνομικός, μετά από απόφαση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Μετά την έρευνα της Αστυνομίας, συνελήφθησαν και άλλα τρία άτομα, ελληνικής καταγωγής, όπου σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για -κατά περίπτωση - παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και παράβαση καθήκοντος.

Τα φαινόμενα παραβίασης καθήκοντος και η εμπλοκή αστυνομικών σε υποθέσεις ναρκωτικών, δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο στην ΕΛ.ΑΣ φυσικά, καθώς και πέρυσι υπήρξε ένα παρόμοιο περιστατικό σε Αττική και Θεσσαλία.

Βρήκαν ποσότητες ναρκωτικών στον αστυνομικό

Στην διάρκεια της έρευνας διαπιστώθηκε ότι ο αστυνομικός μετέβη στην οικία των δύο ιδιωτών σε περιοχή της Χαλκιδικής και προμηθεύτηκε ποσότητα κάνναβης έναντι του χρηματικού ποσού των 100 ευρώ.

Κατά την έξοδό του από το σπίτι, ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από 51 γραμμάρια κάνναβης, αυτοσχέδιο τσιγάρο με ποσότητα κάνναβης αναμειγμένη με καπνό και κινητό τηλέφωνο.

Στην οικία των άλλων δύο ιδιωτών, βρέθηκαν και κατασχέθηκε μεταλλικός τρίφτης, ενώ στην οικία εντοπίστηκε και συνελήφθη και ο τρίτος ιδιώτης, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από 4 γραμμάρια κάνναβης.

Συνολικά, η αστυνομία κατάσχεσε:

  • (11,22) γραμμάρια κοκαΐνης,
  • (24,25) γραμμάρια κάνναβης,
  • (2.650) ευρώ,
  • συσκευασία με ποσότητα κάνναβης αναμειγμένη με καπνό συνολικού βάρους (17,43) γραμμαρίων,
  • μεταλλικός τρίφτης,
  • (2) μεταλλικοί δίσκοι με υπολείμματα ναρκωτικών ουσιών,
  • (2) κουτάλια και κουτάλα με υπολείμματα ναρκωτικών ουσιών,
  • (3) αυτοσχέδιες συσκευασίες εισπνοής ναρκωτικών ουσιών και
  • (4) κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής, ο οποίος παρέπεμψε τους δύο ιδιώτες και τον αστυνομικό σε ανακριτή.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)Σήμερα 20:27 | Ειδήσεις

"Όταν θα λάβετε το επόμενο sms μην το αμελήσετε", είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του εθνικού προγράμματος "Προλαμβάνω".

Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)Σήμερα 19:43 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας για την κατακόρυφη, όπως είπε, αύξηση του πυροσβεστικού εξοπλισμού της χώρας για τη φετινή χρονιά.

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φοράΣήμερα 21:19 | Ειδήσεις

Απόψε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης κατάφερε να κάνει ό,τι κανένας άλλος γυμναστής στα 69 χρόνια ιστορία του θεσμού.

Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)Σήμερα 20:32 | Ειδήσεις

Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε για "επαγγελματίες κατευναστές" και εγκάλεσε ευθέως την κυβέρνηση ότι υποβαθμίζει την 50ή επέτειο της εισβολής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο χασάπης της Γάζας22:18Γιάννης Καλλιάνος: Αυτοί είναι οι 23 λόγοι για τους οποίους φταίνε για τον θάνατο του πατέρα μου 22:04Δολοφονία Λυγγερίδη: ο νέος γύρος των ερευνών και οι καταθέσεις (βίντεο)21:50Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά21:37BCL: Το Περιστέρι πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε21:23Βασιλιάς Κάρολος: επιστροφή στα δημόσια καθήκοντά του ενώ συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο21:12Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)20:59Ολυμπιακή φλόγα: Ο ΑΝΤ1 στο γαλλικό πλοίο “Μπελέμ” που θα την μεταφέρει (βίντεο) 20:46Εθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)20:33Άρειος Πάγος: Απόλυση 5 δικαστών λόγω καθυστέρησης στην έκδοση αποφάσεων20:19Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)20:05Σπαρτιάτες - Κασιδιάρης: Πότε θα γίνει η δίκη για την εξαπάτηση εκλογέων19:52“I LOVE Σου Κου”: Εκλεκτοί καλεσμένοι και αποκλειστικές συνεντεύξεις το Σαββατοκύριακο19:38Πάτρα – Πανεπιστήμιο: Φοιτητές έκλεισαν πρύτανη στο γραφείο του (εικόνες)19:25Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή 3 κατηγορούμενοι για ναρκωτικά19:12Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Θεαματική εκδήλωση για τα εγκαίνια του κτηρίου Θεσσαλονίκης (βίντεο)18:58Ολυμπιακή φλόγα: Η τελετή παράδοσης για το Παρίσι 2024 από το Παναθηναϊκό Στάδιο18:45Ημαθία: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης αλόγων για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών18:31Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Δήμοι ζητούν νέα προθεσμία για τον εκσυγρονισμό των κτηρίων18:18ΗΠΑ - Τουρκία: Ο Ερντογάν αναβάλει την συνάντηση με τον Μπάιντεν18:05
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο