LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 25 Μαΐου 2019 19:41

Ο δημοφιλέστερος υποψήφιος διάδοχος της Μέι (εικόνες)

Ο Αρχικυνηγός Ποντικών της Ντάουνινγκ Στριτ ενώνει την διχασμένη Βρετανία.

AP - Λάρι - γάτα - Βρετανία

O παγκοσμίως διάσημος γάτος Λάρι, ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον δεύτερο πρωθυπουργό της θητείας του ως Αρχικυνηγός Ποντικών.

Σύμφωνα με το επίσημο βιογραφικό του, ο Λάρι υιοθετήθηκε το 2011, από την τότε κυβέρνηση Κάμερον και προτιμήθηκε λόγω αριστείας στο κυνήγι τρωκτικών. Τοποθετήθηκε στην θέση του Αρχικυνηγού Ποντικών και έκτοτε παραμένει συνεπής στα καθήκοντά του. Παράλληλα, όπως κάθε άλλο μέλος της Βρετανικής κυβέρνησης - και της Βασιλικής Οικογένειας, άλλωστε - ο Λάρι υπάρχει στα κοινωνικά δίκτυα. Σε αντίθεση, δε, με κάθε άλλο μέλος της Βρετανικής κυβέρνησης, η παρουσία του είναι παγκοσμίως δημοφιλέστατη.

Ενώπιον 256.000 ακολούθων στο Twitter, ο Λάρι σχολιάζει καθημερινά τα δρώμενα με λιτές και περιεκτικές αναρτήσεις, όπως την είδηση ότι η Μέι θα ανακοινώσει το πότε θα παραιτηθεί την Παρασκευή 24 Μαΐου.

Λάρι - γάτα

Την επομένη, οι Βρετανοί ψήφιζαν για ”να εκλέξουν τους μη εκλεγμένους γραφειοκράτες που κάθονται στις Βρυξέλλες”, όπως το έθεσε ο Λάρι.

Λάρι - γάτα

Λίγες ώρες αργότερα, έδωσε την πρώτη ένδειξη του τι έμελλε να ακολουθήσει.

?Μερικά ζώα φτιάχτηκαν για να τρέχουν ελεύθερα

Μερικά για να υπακούουν σε διαταγές

Τα μισά φτιάχτηκαν για να φεύγουν από το σπίτι τους

Τα άλλα δεν πέρασαν ποτέ σύνορα

Τώρα ασχολούμαστε μόνο με μένα

Έχουν κάνει πολύ υπομονή

Οι γάτες πηγαίνουν όπου θέλουν” 

Λάρι - γάτα

Το πρωΐ της 24ης Μαΐου, λίγες ώρες πριν η Τερέζα Μέι ανακοινώσει την ημερομηνία της παραίτησής της με δάκρυα στα μάτια, ο Λάρι καλημέρισε το Twitter με ένα meme.

Στη συνέχεια ο Λάρι βγήκε για την πρωϊνή βόλτα του κι όταν γύρισε, στήθηκε στην είσοδο του πρωθυπουργικού γραφείου για να περιμένει τις δηλώσεις της Μέι. Ομως, ”η Τερέζα δεν θέλησε να μοιραστεί την στιγμή...”

Λάρι - γάτα

Κι όταν άρχισε το μπαράζ των υποψηφιοτήτων, ο Λάρι δεν... "έβγαλε έξω την ουρά του".

?Ανακοινώνω ότι κατεβαίνω υποψήφιος για την θέση του πρωθυπουργού. Εφ΄όσον κατεβαίνει ο Μπόρις Τζόνσον, ο λαός δικαιούται και έναν σοβαρό υποψήφιο...”

Λάρι - γάτα

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Διώρυγα της Κορίνθου: Πότε ξεκινούν οι διελεύσεις των πλοίων22:02ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)21:47Άγιο Φως: Έφτασε στον Πανάγιο Τάφο (εικόνες)21:33Απάτη στον ΕΟΠΥΥ από γυναικολόγο: Πώς δρούσε και ποια η ζημιά που προξένησε 21:18Δίκη Τραμπ: Τον “κάρφωσε” η πρώην εκπρόσωπος Τύπου 21:03Δημοτικές εκλογές - Βρετανία: Δήμαρχος Λονδίνου ο Σαντίκ Καν για τρίτη θητεία 20:49“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)20:35Άγιο Φως: Έφτασε στην Αθήνα και μεταφέρεται σε όλη την Ελλάδα20:21Θεσσαλονίκη: Αστυνομική δράση για τη βία ανηλίκων20:07Κόντρα Ισπανίας - Αργεντινής μετά την δήλωση “ο Μιλέι παίρνει ναρκωτικά”19:53Σάμος: Καταδίωξη μεταναστών και διακινητή 19:38Αργολίδα - Παραλία Ιρίων: Δελφίνι βγήκε στην παραλία (εικόνες)19:24Ιταλία: Η πόλη που σχεδιάζει “γυμνούς γάμους”19:09Βεγγαλικά - Κροτίδες: Οι επιπτώσεις που έχει η χρήση τους18:55Γρίπη των πτηνών: Φόβοι ότι ο ιός πέρασε στον άνθρωπο18:40Ρωσία: Ο Ζελένσκι μπήκε στη λίστα των καταζητούμενων προσώπων18:26Λονγκ Άιλαντ: Έκτακτη προσγείωση αεροσκάφους σε παραλία (βίντεο)18:11G7: Μείωση στην παραγωγή πλαστικού17:57Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι από τις φονικές πλημμύρες17:42Ανάσταση στον ΑΝΤ1 με Μαρινέλλα και Θεοδωρίδου (βίντεο)17:28
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο