LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 12 Μαΐου 2019 16:37

“Κάτι Ψήνεται”: Γνωρίστε τους… “σεφ” της εβδομάδας (εικόνες)

Στρώνουμε τραπέζι καθημερινά, στις 16:00, στον ΑΝΤ1! Ποιοι είναι οι παίκτες που θα διεκδικήσουν 2000 ευρώ.


 

Κάτι ψήνεται - 13 Μαιου

Με περισσότερα από 14.000 επεισόδια σε 42 διαφορετικές χώρες, η πιο πετυχημένη εκπομπή μαγειρικής παγκοσμίως «Κάτι Ψήνεται» στρώνει τραπέζι καθημερινά στις 16:00 στον ΑΝΤ1

Ο Κωνσταντίνος καλείται να «επιβιώσει» ανάμεσα σε τέσσερις γυναίκες. Τη Γεωργία, την Ιωάννα, την Ελεάνα και τη Βίκυ. Τα αστεία και οι πλάκες επικρατούν τη νέα εβδομάδα στο «Κάτι Ψήνεται» ενώ, ταυτόχρονα, ξεδιπλώνεται η στρατηγική των παικτών με την σκληρή κριτική και τα υπονοούμενα να μην λείπουν από το τραπέζι. Το αποτέλεσμα θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι και την τελευταία στιγμή σε μία σκληρή «μαγειρική» μάχη. Τελικά ο νικητής θα είναι άνδρας ή γυναίκα;

Ας γνωρίσουμε τους οικοδεσπότες

Δευτέρα 13 Μαΐου

Γεωργία, 41 ετών

Κάτι ψήνεται - 13 Μαιου

Η Γεωργία μένει με τη μητέρα της και τον μικρότερο αδελφό της στο Μοσχάτο. Εδώ και 25 χρόνια ασχολείται με την κομμωτική και το μακιγιάζ και αγαπά πολύ τη δουλειά της. Είναι από τη Λευκάδα και είναι ιδιαιτέρως υπερήφανη για την καταγωγή της και τους προγόνους της. Στον ελεύθερο χρόνο της κάνει σύντομες εκδρομές, της αρέσει ό, τι έχει σχέση με τη θάλασσα, ενώ για να διατηρείται σε φόρμα προτιμά την aerial yoga.

Τρίτη 14 Μαΐου

Ιωάννα, 29 ετών

Κάτι ψήνεται - 13 Μαιου

Η Ιωάννα μεγάλωσε στην Πρέβεζα αλλά τους τελευταίους μήνες έχει μετακομίσει στην Αθήνα για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, να σπουδάσει μαγειρική.  Μαγειρεύει κάθε μέρα και το απολαμβάνει. Της αρέσει να δοκιμάζει καινούριες γεύσεις και να πειραματίζεται. Χαρακτηρίζει τον εαυτό της κοινωνικό και με χιούμορ. Στον ελεύθερο χρόνο της πηγαίνει βόλτες με τις φίλες της και της αρέσει να ακούει μουσική. Αν κερδίσει το έπαθλο θα ήθελε να αποπληρώσει το κόστος των σπουδών της.

Τετάρτη 15 Μαΐου

Κωνσταντίνος, 42 ετών

Κάτι ψήνεται - 13 Μαιου

Ο Κωνσταντίνος είναι παντρεμένος, έχει δύο παιδιά και ζει στις Σέρρες. Είναι παρουσιαστής σε τοπικό κανάλι μίας εκπομπής μαγειρικής που προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα. Παράλληλα συνεργάζεται με ένα ταξιδιωτικό γραφείο. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με την γυμναστική και συγκεκριμένα με το crossfit. Έχει χιούμορ, είναι αισιόδοξος και του αρέσει να περνάει όμορφα. Το πιο μεγάλο του ελάττωμα είναι η ασυνέπεια του. Η επαφή με την μαγειρική ξεκίνησε σε πολύ μικρή ηλικία και απολαμβάνει να μαγειρεύει για τους φίλους του. Εάν κερδίσει θα διαθέσει τα χρήματα στα παιδιά του που σπουδάζουν.

Πέμπτη 16 Μαΐου

Ελεάνα, 31 ετών

Κάτι ψήνεται - 13 Μαιου

Η Ελεάνα κατάγεται από την Αθήνα αλλά πλέον ζει με τον σύζυγο και την δυόμισι ετών κόρη της στην Καβάλα. Η σχέση της με την κουζίνα είναι πολύ καλή και μαγειρεύει σχεδόν κάθε μέρα. Είναι πολύ δημιουργική, δραστήρια, ισχυρογνώμων αλλά και αρκετά αφηρημένη. Αν κερδίσει το έπαθλο θα το ξοδέψει όλο για την οικογένεια της.

Παρασκευή 17 Μαΐου

Βίκυ 45, ετών

Κάτι ψήνεται - 13 Μαιου

Η Βίκυ ζει με τον σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά στην Αρτέμιδα Αττικής. Έμαθε να μαγειρεύει από τη μαμά της κλασικές παραδοσιακές συνταγές. Θεωρεί ότι είναι πολύ καλή μαγείρισσα και όποιο φαγητό και αν φτιάξει θα το κάνει νόστιμο. Σαν άνθρωπος είναι αρκετά εξωστρεφής και ευδιάθετος. Ασχολείται παρά πολύ με την γυμναστική και συγκεκριμένα κάνει cross training και μαθήματα kick boxing.

Λίγα λόγια για το παιχνίδι

 

Κάθε εβδομάδα, πέντε μοναδικοί χαρακτήρες θα μας ανοίγουν το σπίτι τους και την κουζίνα τους. Ο stand – up comedian, Γιώργος Χατζηπαύλου θα σχολιάζει με το δικό του μοναδικό τρόπο κάθε τους βήμα και φυσικά όλη τους την προσπάθεια. Σκοπός όλων των παικτών είναι να εντυπωσιάσουν και να κερδίσουν τον τίτλο του καλύτερου οικοδεσπότη της εβδομάδας βάζοντας φαντασία, κέφι και μεράκι στο μενού το οποίο θα σκεφτούν να ετοιμάσουν. Οι καλεσμένοι θα βαθμολογούν τις επιδόσεις του κάθε οικοδεσπότη και εκείνος που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία της εβδομάδας θα κερδίσει 2.000 ευρώ!

Οι κανόνες

Κάθε οικοδεσπότης μας ανοίγει το σπίτι του και περιγράφει πού θα υποδεχθεί τους καλεσμένους του. Πρέπει να ετοιμάσει menu με τρία πιάτα (ορεκτικό, κυρίως γεύμα και επιδόρπιο). Πρώτα όμως πρέπει να πάει σούπερ-μάρκετ. Θα έχει στη διάθεσή του μόλις 30 λεπτά. Στη συνέχεια, μπαίνει στην κουζίνα και αρχίζει να μαγειρεύει ενώ ταυτόχρονα οι τηλεθεατές θα παρακολουθούν τους καλεσμένους να σχολιάζουν το menu αλλά και να εξηγούν πώς φαντάζονται ότι θα κυλήσει η βραδιά. Πριν υποδεχθεί τους καλεσμένους του, ο οικοδεσπότης θα πρέπει να έχει ετοιμάσει το τραπέζι. Όταν φτάσουν οι καλεσμένοι κάθονται στο τραπέζι και το παιχνίδι κορυφώνεται! Οι καλεσμένοι σχολιάζουν τι τους άρεσε και τι δεν τους άρεσε. Στη συνέχεια, καλούνται να βαθμολογήσουν τις μαγειρικές επιδόσεις του οικοδεσπότη τους. Ο ίδιος από την πλευρά του, μαντεύει τη βαθμολογία που του έχουν χαρίσει οι παίκτες. Ο οικοδεσπότης της τελευταίας ημέρας της εβδομάδας θα ανακοινώνει και τον νικητή, βάσει βαθμολογίας.

#KatiPsinetai

www.antenna.gr/katipsinetai

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι συμμετοχές έχουν ήδη ξεκινήσει! Για δηλώσεις συμμετοχών στην επίσημη ιστοσελίδα της εκπομπής: www.antenna.gr/katipsinetai/form

 

 

 

 

 

 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο