LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 04 Μαΐου 2019 17:40

“Κάτι Ψήνεται”: Αυτοί είναι οι παίκτες της εβδομάδας

Οι παίκτες που θα στρώσουν τραπέζι αυτή την εβδομάδα, καθημερινά στις 16:00 στον ΑΝΤ1.

ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ

Με περισσότερα από 14.000 επεισόδια σε 42 διαφορετικές χώρες, η πιο πετυχημένη εκπομπή μαγειρικής παγκοσμίως «Κάτι Ψήνεται» στρώνει τραπέζι καθημερινά στις 16:00 στον ΑΝΤ1. 

Μια «εκρηκτική» εβδομάδα ξεκινάει στη Νίκαια με τον Φώτη, τον πρώτο οικοδεσπότη, έναν ερασιτέχνη πυγμάχο και ιδιοκτήτη καντίνας να υπόσχεται γευστικές «περιπλανήσεις» στους καλεσμένους του. Η αδυναμία του στις ξένες κουζίνες επιφυλάσσει ένα ταξίδι γεύσεων στην παρέα, με τον Γιώργο, νοσηλευτή από το Ίλιον, ο οποίος είναι «κολλημένος» με τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, την 23χρονη Στέλλα, play therapist από την Κρήτη, τον Κωνσταντίνο - Υπαξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού και την κοσμοπολίτισσα Γεωργία μια επιτυχημένη επιχειρηματία από τη Χίο.

Όλοι τους λάτρεις του καλού φαγητού θα δώσουν μάχη για το έπαθλο. Ποιοι θα αγγίξουν το άριστα και ποιος θα είναι τελικά ο μεγάλος νικητής;

Ας γνωρίσουμε τους οικοδεσπότες

Δευτέρα 6 Μαΐου: Φώτης, 28 ετών

ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ

Ο Φώτης μένει στη Νίκαια. Είναι μάγειρας street food. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με την πυγμαχία, το ποδόσφαιρο και τα ταξίδια. Ωστόσο, μεγάλη του αγάπη είναι οι μηχανές. Η σχέση του με την μαγειρική άρχισε από μικρή ηλικία όταν έβλεπε την μητέρα του στην κουζίνα να μαγειρεύει.  Ως άνθρωπος είναι δραστήριος, κοινωνικός με πάρα πολύ χιούμορ. Το μεγάλο του όνειρο είναι να φτιάξει μια όμορφη οικογένεια με την σύντροφο του. Αν κερδίσει το έπαθλο θα ήθελε να αγοράσει μια μηχανή.  

Τρίτη 7 Μαΐου: Γιώργος, 35 ετών

ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ

Ο Γιώργος είναι νοσηλευτής, χωρισμένος και έχει ένα παιδί. Του αρέσει να αξιοποιεί τον χρόνο του περνώντας καλά με τους φίλους του, να διασκεδάζει, να πηγαίνει εκδρομές και να γνωρίζει καινούρια μέρη. Είναι ανοιχτός στις καινούριες εμπειρίες  ενώ του αρέσει ο χορός τόσο ο παραδοσιακός όσο και ο μοντέρνος.

Τετάρτη 8 Μαΐου:Στέλλα, 23 ετών

ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ

Η Στέλλα ζει μόνιμα στον Πειραιά αλλά έχει καταγωγή από τα Χανιά τα οποία λατρεύει. Έχει τελειώσει την σχολή νηπιαγωγών στην Αθήνα και αυτή την περίοδο εργάζεται ως play therapist σε ένα κέντρο στον Πειραιά. Σαν άνθρωπος είναι πολύ απαιτητική, δεν της αρέσει καθόλου να την κριτικάρουν Λατρεύει τα ταξίδια και το μικρόβιο το κόλλησε από το πατέρα της ο οποίος ήταν ναυτικός. Σε αρκετά ταξίδια του τον είχε ακολουθήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στον ελεύθερο χρόνο της  διαβάζει βιβλία, κάνει βόλτες με τις φίλες της και το αγόρι της. Όταν η μητέρα της έλειπε σε ταξίδια με τον πατέρα της, έβρισκε την ευκαιρία να μπαίνει στην κουζίνα και από τότε δεν σταμάτησε να μαγειρεύει. Θέλει πάρα πολύ να κερδίσει το έπαθλο γιατί με τα χρήματα θα συνεχίσει τις σπουδές της για να εξελίξει το επάγγελμα της. 

Πέμπτη 9 Μαΐου:Κωνσταντίνος, 38 ετών

ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ

Ο Κωνσταντίνος κατάγεται από τον Πόρο και είναι υπαξιωματικός στο Πολεμικό Ναυτικό. Ζει στο Κερατσίνι με την σκυλίτσα του την Μάρλεϊ, την οποία λατρεύει. Η σχέση του με την μαγειρική είναι τέλεια και μαγειρεύει κάθε μέρα. Αγαπημένο του φαγητό είναι το μοσχαράκι και μπορεί να το φάει οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, όπως και αν είναι μαγειρεμένο. Είναι ευχάριστος, ομιλητικός και με χιούμορ. Βασικό του ελάττωμα είναι ότι είναι ψυχαναγκαστικός και θέλει όλα τα πράγματα του να βρίσκονται σε τάξη και σε συγκεκριμένη θέση. Επίσης θέλει οι άνθρωποι γύρω του να έχουν καλούς τρόπους και να συμπεριφέρονται με ευγένεια.

Παρασκευή 10 Μαΐου: Γεωργία

ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ

Η Γεωργία μένει με τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά στην Χίο. Διατηρεί με τις αδερφές της ένα ποτοποιείο όπου παράγει και εμφιαλώνει μαστίχα και ούζο. Είναι δραστήρια, κοινωνική, και τελειομανής. Τον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με χειροποίητες κατασκευές για γάμους και βαφτίσεις. Με την μαγειρική έχει πάθος και της αρέσει να κάνει μεγάλα τραπέζια. Θέλει να λάβει μέρος στο ‘’Κάτι Ψήνεται’’ μόνο για την εμπειρία. Εάν τύχει να κερδίσει το έπαθλο, θα πάει ένα ταξίδι με την οικογένεια της στην Σιγκαπούρη.

Λίγα λόγια για το παιχνίδι

Κάθε εβδομάδα, πέντε μοναδικοί χαρακτήρες θα μας ανοίγουν το σπίτι τους και την κουζίνα τους. Ο stand – up comedian, Γιώργος Χατζηπαύλου θα σχολιάζει με το δικό του μοναδικό τρόπο κάθε τους βήμα και φυσικά όλη τους την προσπάθεια. Σκοπός όλων των παικτών είναι να εντυπωσιάσουν και να κερδίσουν τον τίτλο του καλύτερου οικοδεσπότη της εβδομάδας βάζοντας φαντασία, κέφι και μεράκι στο μενού το οποίο θα σκεφτούν να ετοιμάσουν. Οι καλεσμένοι θα βαθμολογούν τις επιδόσεις του κάθε οικοδεσπότη και εκείνος που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία της εβδομάδας θα κερδίσει 2.000 ευρώ!

Οι κανόνες

Κάθε οικοδεσπότης μας ανοίγει το σπίτι του και περιγράφει πού θα υποδεχθεί τους καλεσμένους του. Πρέπει να ετοιμάσει menu με τρία πιάτα (ορεκτικό, κυρίως γεύμα και επιδόρπιο). Πρώτα όμως πρέπει να πάει σούπερ-μάρκετ. Θα έχει στη διάθεσή του μόλις 30 λεπτά. Στη συνέχεια, μπαίνει στην κουζίνα και αρχίζει να μαγειρεύει ενώ ταυτόχρονα οι τηλεθεατές θα παρακολουθούν τους καλεσμένους να σχολιάζουν το menu αλλά και να εξηγούν πώς φαντάζονται ότι θα κυλήσει η βραδιά. Πριν υποδεχθεί τους καλεσμένους του, ο οικοδεσπότης θα πρέπει να έχει ετοιμάσει το τραπέζι. Όταν φτάσουν οι καλεσμένοι κάθονται στο τραπέζι και το παιχνίδι κορυφώνεται! Οι καλεσμένοι σχολιάζουν τι τους άρεσε και τι δεν τους άρεσε. Στη συνέχεια, καλούνται να βαθμολογήσουν τις μαγειρικές επιδόσεις του οικοδεσπότη τους. Ο ίδιος από την πλευρά του, μαντεύει τη βαθμολογία που του έχουν χαρίσει οι παίκτες. Ο οικοδεσπότης της τελευταίας ημέρας της εβδομάδας θα ανακοινώνει και τον νικητή, βάσει βαθμολογίας.

#KatiPsinetai

www.antenna.gr/katipsinetai

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι συμμετοχές έχουν ήδη ξεκινήσει! Για δηλώσεις συμμετοχών στην επίσημη ιστοσελίδα της εκπομπής: www.antenna.gr/katipsinetai/form

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Τρίκαλα: Χιόνισε στο Περτούλι (εικόνες)Σήμερα 09:47 | Τοπικά Νέα

Ασυνήθιστες εικόνες για τέτοια εποχή, με την περιοχή "ντυμένη στα λευκά", είδαν το πρωί του Σαββάτου, κάτοικοι και επισκέπτες στο Πετρούλι. Δείτε LIVE την εξέλιξη της κακοκαιρίας.

Πάσχα - Σκρέκας: Αρνί έως 10 ευρώ το κιλό στα σούπερ μάρκετΣήμερα 08:53 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Υπ. Ανάπτυξης στον ΑΝΤ1 για την ακρίβεια, τους ελέγχους και τα πρόστιμα στην αγορά. Πότε ενεργοποιούνται το “Καλάθι των νονών” και το “Καλάθι του Πάσχα”.

“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρεςΣήμερα 10:49 | Ειδήσεις

Δυναμικά και με ισχυρό ενδιαφέρον ξεκίνησε το πρόγραμμα “Ανακαινίζω – Νοικιάζω” του Yπ. Κοινωνικής Συνοχής. Οδηγός για τους δικαιούχους και την διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί.

ΥΠΕΞ Ιράν για Ισραήλ: Δεν γίνεται επίθεση με παιδικά παιχνίδιαΣήμερα 07:52 | Ειδήσεις

Ο Υπουργός Εξωτερικών του Ιράν, υποβάθμισε την επίθεση στην Ισφαχάν, ενώ δεν θέλησε να επιρρίψει ευθύνες στο Ισραήλ. Τι ανέφερε για πιιθανά αντίποινα. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δίκη Τραμπ: Έχασε τη ζωή του ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε11:41Τένις - Βαρκελώνη: Ο αντίπαλος του Τσιτσιπά στον ημιτελικό11:29“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρες11:16Ευρωεκλογές - Κασσελάκης: Περιοδεία σε 27 νησιά για 10 ημέρες11:02Βόρεια Κορέα: Δοκιμή σε τεράστια πυραυλική κεφαλή10:49Formula 1 - GP Σαγκάης: Ο Φερστάπεν επικράτησε στον αγώνα σπριντ10:35Μίμης Φωτόπουλος: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο σπουδαίος ηθοποιός10:22Κουρέτας για Θεσσαλία: Σε λίγες ώρες έπεσε όση βροχή πέφτει σε 3,5 μήνες (βίντεο)10:10Κακοκαιρία - Τρίκαλα: Χιόνισε στο Περτούλι (εικόνες)09:57“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία09:4421η Απριλίου 1967: η ημέρα που η Ελλάδα “μπήκε στον γύψο”09:30Θεσσαλονίκη: Νεκρός οδηγός σε τροχαίο09:17Πάσχα - Σκρέκας: Αρνί έως 10 ευρώ το κιλό στα σούπερ μάρκετ09:04Ιράκ: Έκρηξη σε στρατιωτική βάση (βίντεο)08:51ΥΠΕΞ Ιράν για Ισραήλ: Δεν γίνεται επίθεση με παιδικά παιχνίδια08:37Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές βροχές και χαλάζι08:24Δώρο Πάσχα: Πότε καταβάλλεται, πώς υπολογίζεται08:10Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα - Σε ποιες περιοχές χιόνισε (βίντεο)07:57Μετρό: Κλειστός σταθμός το Σαββατοκύριακο07:44“I LOVE Σου Κου”: Οι καλεσμένοι και οι αποκλειστικές συνεντεύξεις του Σαββατοκύριακου07:30
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο