LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 04 Μαΐου 2019 16:58

Νέα ρύθμιση χρεών σε Δήμους εξήγγειλε ο Χαρίτσης

Τι είπε ο υπουργός Εσωτερικών για το νέο πλαίσιο ρύθμισης οφειλών φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων προς τους δήμους και τα νομικά τους πρόσωπα.

ΑΛΕΞΗΣ ΧΑΡΙΤΣΗΣ

Νέο πλαίσιο ρύθμισης οφειλών φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων προς τους δήμους και τα νομικά τους πρόσωπα, προανήγγειλε ότι θα φέρει την επόμενη εβδομάδα ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης. «Πρόκειται για ρύθμιση - ανάσα για δεκάδες χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις, ενώ με τη συγκεκριμένη ρύθμιση θα ενισχυθούν και τα έσοδα των δήμων», σημείωσε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ 1.

Ο υπουργός Εσωτερικών διαβεβαίωσε ότι χάρη στη συστηματική προετοιμασία που έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Οκτώβριο, θα διεξαχθούν χωρίς προβλήματα οι ταυτόχρονες αναμετρήσεις των ευρωεκλογών, των περιφερειακών, των δημοτικών και των κοινοτικών εκλογών.

Σημείωσε ακόμη ότι επιτυχία για τον ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις ευρωεκλογές θα είναι η νίκη, ενώ έδωσε έμφαση στο ζήτημα της μαζικής προσέλευσης στις κάλπες, λέγοντας ότι «είναι πάρα πολύ σημαντικό ειδικά για τις προοδευτικές δυνάμεις που θα πρέπει να ενεργοποιήσουν τον κόσμο και την νεολαία για να πάει να ψηφίσει. Η λύση δεν είναι μία απολίτικη ή αντιπολιτική στάση, η οποία ενίοτε τροφοδοτεί τα ακροδεξιά φαινόμενα, αλλά ούτε και μια μεμψιμοιρία, ότι όλα παραμένουν ως έχουν και τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει».

«Η καλύτερη δημοσκόπηση για εμάς είναι η ανταπόκριση του κόσμου. Καθημερινά πραγματοποιούνται δεκάδες πολιτικές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα και η πλειοψηφία του κόσμου, οι άνθρωποι των λαϊκών στρωμάτων και της μεσαίας τάξης προσδοκά από αυτή την κυβέρνηση και από τον ΣΥΡΙΖΑ να βελτιώσει τη ζωή του. Αυτό για εμάς είναι το πιο σημαντικό», ανέφερε ο κ. Χαρίτσης.

«Είναι απαίτηση των καιρών οι νέοι άνθρωποι να αποκτήσουν μεγαλύτερο πολιτικό ρόλο. Η νεολαία σήμερα έχει πολύ περισσότερα ερεθίσματα, έχει περισσότερες δυνατότητες ενημέρωσης και πληροφόρηση και η ενεργή ενασχόλησή τους με κοινά και την πολιτική, μπορεί να προσφέρει πολλά. Η στάση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για την ψήφο των 17άρηδων είναι υποκριτική. Από τη μία αντέδρασε έντονα όταν φέραμε την συγκεκριμένη ρύθμιση στην Βουλή και από την άλλη, πριν από λίγες ημέρες κάλεσε τους 17άρηδες να τον ψηφίσουν», ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)Χθες 20:27 | Ειδήσεις

"Όταν θα λάβετε το επόμενο sms μην το αμελήσετε", είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του εθνικού προγράμματος "Προλαμβάνω".

Χαλκίδα: Πέταξαν σκύλο στα σκουπίδια και του έβαλαν φωτιάΣήμερα 06:35 | Τοπικά Νέα

Η κτηνωδία σημειώθηκε έξω από το κοιμητήριο της Νέας Λαμψάκου στη Χαλκίδα.

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φοράΧθες 21:19 | Ειδήσεις

Απόψε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης κατάφερε να κάνει ό,τι κανένας άλλος γυμναστής στα 69 χρόνια ιστορία του θεσμού.

Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον δεξαμενόπλοιωνΣήμερα 06:16 | Ειδήσεις

Τα πλοία υπέστησαν υλικές ζημιές σύμφωνα με το διοικητήριο των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Επίδομα γέννας: Πότε καταβάλλονται τα αναδρομικά για τα “παιδιά του 2023”07:29Χαλκίδα: Πέταξαν σκύλο στα σκουπίδια και του έβαλαν φωτιά07:15“Υγεία πάνω απ’ όλα”: Μπαχαρικά, βότανα, μακροζωΐα και ευερέθιστο έντερο07:01Ισπανία - Ουκρανία: Επιβεβαιώνεται η παράδοση πυραύλων Patriot06:48“I LOVE Σου Κου”: Εκλεκτοί καλεσμένοι και αποκλειστικές συνεντεύξεις το Σαββατοκύριακο06:34Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον δεξαμενόπλοιων06:21Σάββατο του Λαζάρου - Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες06:08Γκάρι Κασπάροφ - Ρωσία: Ένταλμα για σύλληψη του σκακιστή23:59Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: ήττα στο “game 2” για τους ερυθρόλευκους23:48Κασσελάκης: “Πυρά” στην κυβέρνηση από Χίο και Σάμο (εικόνες)23:38Οχάιο: Άνδρας πέθανε ενώ ήταν υπό κράτηση - “Δεν μπορώ να αναπνεύσω” φώναζε (βίντεο) 23:25Πάτρα: Συλλήψεις για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε λεωφορεία23:11Ανδρουλάκης από Πρέβεζα: Η ΝΔ πάντα έχει πρώτη προτεραιότητα την κάλπη (εικόνες)22:59 Η γηραιότερη ασθενής στην Ελλάδα υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση22:31Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο χασάπης της Γάζας22:18Γιάννης Καλλιάνος: Αυτοί είναι οι 23 λόγοι για τους οποίους φταίνε για τον θάνατο του πατέρα μου 22:04Δολοφονία Λυγγερίδη: ο νέος γύρος των ερευνών και οι καταθέσεις (βίντεο)21:50Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά21:37BCL: Το Περιστέρι πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε21:23Βασιλιάς Κάρολος: επιστροφή στα δημόσια καθήκοντά του ενώ συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο21:12
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο