LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 22 Απριλίου 2019 17:06

Κόντρα για τα προεκλογικά περίπτερα στην Αθήνα

“Βολές” της ΝΔ σε Γιώργο Καμίνη, ΣΥΡΙΖΑ και Παύλο Γερουλάνο…

Προεκλογικά περίπτερα - προεκλογικά κέντρα

«Χωροταξικό πραξικόπημα ενόψει εκλογών», καταγγέλλει η Νέα Δημοκρατία…

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της ΝΔ: «ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, σε αγαστή συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Παύλο Γερουλάνο, προχώρησε σήμερα σε ένα πρωτοφανές χωροταξικό πραξικόπημα ενόψει των εκλογών.

Αποφάσισαν ετσιθελικά να τοποθετηθούν στην πλατεία Συντάγματος μόνο τα προεκλογικά περίπτερα του ΣΥΡΙΖΑ, της Ρένας Δούρου, του Νάσου Ηλιόπουλου και του Παύλου Γερουλάνου και επέβαλαν στη Νέα Δημοκρατία και τον Γιώργο Πατούλη να τοποθετήσουν τα δικά τους στην πλατεία Κλαυθμώνος”.

«Ό,τι και να κάνουν, όμως, ο κλαυθμός και ο οδυρμός το βράδυ των εκλογών θα είναι όλος δικός τους», καταλήγει η Νέα Δημοκρατία.

Η απάντηση του Γιώργου Καμίνη

«Μαθήματα σεβασμού στην αναλογικότητα και την ισότητα, που με ευλάβεια ακολουθεί ο δήμος Αθηναίων τα τελευταία οκτώ χρόνια», πρέπει να παρακολουθήσει η ΝΔ, τονίζει ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

Ακόμη επισημαίνει ότι « η ΝΔ δεν είχε λέξη να πει για την απόφαση - σταθμό του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας να αποκλείσει τη νεοναζιστική Χρυσή Αυγή από την κατανομή προεκλογικών χώρων προβολής. Επίσης αποσιωπά προκλητικά το γεγονός ότι τα μέλη της δημοτικής της παράταξης προτίμησαν να κρυφτούν, βγαίνοντας από την αίθουσα, κατά τη σχετική ονομαστική ψηφοφορία».

Τέλος, απαντώντας στον ισχυρισμό της ΝΔ ότι συμπλέει με το ΣΥΡΙΖΑ , τονίζει ότι την κατανομή των χώρων κατήγγειλε και το κυβερνών κόμμα.

Γερουλάνος: η σωστή ημερομηνία για καταδίκη πραξικοπήματος με Δελτίο Τύπου είναι η 21η Απριλίου

Σκωπτικά σχολίασε ο Παύλος Γερουλάνος την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας υπογραμμίζοντας πως "για να μην συγχύζονται οι άνθρωποι είμαστε έτοιμοι να ανταλλάξουμε τον χώρο στο Σύνταγμα με όποιον θέλουν". 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Γερουλάνου: 

"Τσάι και συμπάθεια στο γεμάτο τεστοστερόνη Γραφείο Τύπου της ΝΔ που ανακάλυψε συνωμοσίες και πραξικοπήματα σε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων για τα…εκλογικά περίπτερα (αν είναι δυνατόν).

Για να μην συγχύζονται οι άνθρωποι είμαστε έτοιμοι να ανταλλάξουμε τον χώρο στο Σύνταγμα με όποιον θέλουν. Άλλωστε από την πρώτη στιγμή ο συνδυασμός «ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ» άφησε το θέμα εν λευκώ στα χέρια των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου οι οποίες κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ένα απίστευτο παζλ χωροταξίας εκλογικών περιπτέρων δεκάδων κομμάτων και συνδυασμών ενόψει της τριπλής εκλογικής αναμέτρησης σε δημοτικό, περιφερειακό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Έτσι κι αλλιώς η δική μας καμπάνια εστιάζεται σε κάθε γειτονιά της Αθήνας και εκεί βρισκόμαστε και θα βρεθούμε καθημερινά. Με τα εκλογικά περίπτερα στο κέντρο ασχολούνται όσοι δεν έχουν καταλάβει τίποτα για το τι επιθυμούμε εμείς οι Αθηναίοι: να νοιαστεί επιτέλους κάποιος για όλες τις γειτονιές αυτής της πόλης.

Αλήθεια όμως, αρχίζουμε να ανησυχούμε ότι βρέθηκαν κάποιοι στη Ν.Δ. που πίστεψαν ότι αυτό το θέμα είναι αρκούντως σοβαρό που να δικαιολογεί δελτίο τύπου…

Κοιτάξτε το παιδιά.

Υ.Γ. Παιδιά, η σωστή ημερομηνία για καταδίκη πραξικοπήματος με Δελτίο Τύπου είναι η 21η Απριλίου".

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)Σήμερα 21:33 | Τοπικά Νέα

Αντιμέτωπο με την κακοκαιρία είναι το Πήλιο, όπως είχε προβλέψει η ΕΜΥ σχετικά με τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα που ''χτυπούν'' την περιοχή.

Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματαΣήμερα 17:00 | Ειδήσεις

Περιοδεία στη Λέσβο πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου συνομίλησε με τούρκους τουρίστες, ενημερώθηκε για τα έργα στο λιμάνι και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου.

ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)Σήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Παρών και ο Αλέξης Τσίπρας στην παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου

Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιώνΣήμερα 23:18 | Ειδήσεις

Η πλημμύρα προκάλεσε πρωτοφανή διατάραξη στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο και κυκλοφοριακό χάος μέσα σε πλημμυρισμένους δρόμους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34“I LOVE Σου Κου”: “Πλούσια” η θεματολογία του Σαββατοκύριακου23:21ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55Βόλος: Εκδήλωση του Κυμπουρόπουλου “τίναξαν” στον αέρα διαδηλωτές 22:41Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης22:28Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε απότακτο αστυνομικό 22:14Missing Alert για την εξαφάνιση ανήλικου από δομή φιλοξενίας22:01Κακοκαιρία - Πήλιο: Βροχή και χαλαζόπτωση “χτυπούν” την περιοχή (εικόνες)21:47Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάσε το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο