LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 22 Απριλίου 2019 10:51

Μαγεμένος με την Σαντορίνη ο Ρικ Πιτίνο (εικόνες)

Το πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί επισκέφτηκε την Κυριακή, ημέρα του Πάσχα των Καθολικών, ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Πιτίνο - Σαντορίνη - Πάσχα

Στην Σαντορίνη πέρασε την ημέρα του Πάσχα των Καθολικών ο Ρικ Πιτίνο μαζί την κόρη του. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε μαγεμένος από το νησί, δήλωσε ενθουσιασμένος με όσα είδε, ενώ έκανε και σύγκριση με την λίμνη Κόμο.

Μάλιστα, δημοσίευσε στο Twitter μια φωτογραφία μαζί με την κόρη του, που αποκάλεσε «μικρή πριγκίπισσα» και μία πράσινη «γουρούνα» που ενοικίασε για τις εξορμήσεις του στο νησί. 

«Πέρασα το πρωινό του Πάσχα με τη μικρή μου πριγκίπισσα στη Σαντορίνη. Ήταν υπέροχο που την είδα. Επιστρέφω στην προπόνηση πριν σκοτωθώ, καθώς οδηγούσα στους λάθος δρόμους. Είναι ένα από τα πιο όμορφα μέρη που έχω επισκεφθεί. Εύχομαι να έμενα περισσότερο. Καλό Πάσχα», σχολίασε αρχικά, ενώ σε νεότερη ανάρτηση αναφέρθηκε στην διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο της Σαντορίνης και έγραψε μεταξύ άλλον:

«Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ κάτι που να συγκρίνεται με τη λίμνη Κομό, αλλά η Σαντορίνη το καταφέρνει».

Πιτίνο - Σαντορίνη - Πάσχα

Πιτίνο - Σαντορίνη - Πάσχα

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ράφα: Το Ισραήλ “διευρύνει” την πολεμική επιχείρηση 18:19Οδηγός “έφαγε” πρόστιμο 10000 ευρώ18:06Φαρμακεία – Αττική: Εφαρμογή στο κινητό για της εφημερίες17:52Πάτρα: Πέντε παιδιά “εξαφανίστηκαν” από Νοσοκομείο17:39Ανασφάλιστα αυτοκίνητα - ΚΤΕΟ: Νέο σύστημα ελέγχων17:25Eurovision - Σάττι: Η κούραση, η αϋπνία και η... παρεξήγηση με το Ισραήλ17:13Έντι Ράμα: Αυστηρά μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψη του17:00Βραυρώνα: Νεκρό βρέφος βρέθηκε στα σκουπίδια16:47Ρώμη – Τσιτσιπάς: Αποκλεισμός στο διπλό με το “καλημέρα”16:33Σεισμός στην Κεφαλονιά16:20Απολυμένοι ΛΑΡΚΟ: Προσλαμβάνονται στο δημόσιο16:06Χαλκιδική: “Οπλοστάσιο” το σπίτι άνδρα στα Μουδανιά (εικόνες)15:52ANT1+: Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση στο ρινγκ 15:38Άδειες οδήγησης: “Επιμόρφωση” των οδηγών ζητά επιτροπή της Ευρωβουλής15:24Βόρεια Ελλάδα: Κτηνίατροι υπέγραφαν “σφαγές” και κτηνοτρόφοι έπαιρναν ενισχύσεις15:10Μαρινάκης: Ο Κασσελάκης επιστρέφει τον ΣΥΡΙΖΑ πολύ πιο πίσω από το 201514:56Αγία Πετρούπολη: Λεωφορείο με επιβάτες έπεσε σε ποτάμι (βίντεο)14:43ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι ενισχύσεις, η Κομισιόν και οι αντιδράσεις14:29Rome Masters: Η Σάκκαρη προκρίθηκε εύκολα στον επόμενο γύρο14:15Έγκλημα στην Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν δύο άνδρες για την εν ψυχρώ δολοφονία14:02
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο