LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 13 Απριλίου 2019 14:47

Τσίπρας: Αν υπήρχε Νόμπελ άστοχων προβλέψεων θα το έπαιρνε ο Μητσοτάκης

Σφοδρή επίθεση στον Πρόεδρο της ΝΔ εξαπέλυσε ο Πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στην  συνεδρίαση της Εκλογικής Επιτροπής της Προοδευτικής Συμμαχίας.

Αλέξης Τσίπρας - Συνεδρίαση ΣΥΡΙΖΑ

Η Προοδευτική Συμμαχία θα δημιουργήσει χώρους υποδοχής των προοδευτικών πολιτών. Η Συμμαχία δεν εξαντλείται στην εκλογική μάχη κοιτάζει το μέλλον στην διαμόρφωση συνθηκών προοδευτικής διακυβέρνησης, ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην συνεδρίαση της Εκλογικής Επιτροπής της Προοδευτικής Συμμαχίας.

«Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας»

Δεν κάνουμε πολιτική πίσω από κλειστές πόρτες αλλά σε επαφή με τον ελληνικό λαό. Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας αλλά απέναντί μας έχουμε έναν τοξικό συνασπισμό που θέλει να επιστρέψει στη νομή της εξουσίας και να γυρίσει την χώρα πίσω, τόνισε ο πρωθυπουργός.  

Επίθεση του πρωθυπουργού στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ακραία και επικίνδυνη δεξιά στροφή και νεοφιλελεύθερη ατζέντα καταλόγισε στη ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, καθώς και στους "χορηγούς του" και στα ΜΜΕ που αναπαράγουν τοξική προπαγάνδα και ψεύτικες ειδήσεις, τόνισε και πρόσθεσε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχώς καταστροφολογεί, προέβλεπε όχι μόνο την καταστροφή του ΣΥΡΙΖΑ αλλά την καταστροφή της οικονομίας». 

 «Το εισόδημα της μεσαίας τάξης αυξάνεται»

Το εισόδημα της μεσαίας τάξης αυξάνεται, είπε ο Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη και εξήγησε: "Μιλάει για διάλυση της μεσαίας τάξης, όταν σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ το ετήσιο εισόδημα μιας οικογένειας της μεσαίας τάξης μειώθηκε από το ‘11 ως το ‘14 κατά 5.258 ευρώ . Ενώ τα έτη ’15 - ‘16, τα δύσκολα έτη, άρχισε να αυξάνεται κατά 146 ευρώ. Και η αύξηση αυτή σήμερα έχει τριπλασιαστεί λόγω της επιστροφής στην ανάπτυξη".

Αλέξης Τσίπρας - Συνεδρίαση ΣΥΡΙΖΑ

«Τα δεκαετή ομόλογα άγγιξαν ιστορικό χαμηλό»

Τα δεκαετή ομόλογα άγγιξαν ιστορικό χαμηλό, ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας "στην καταστροφολογία του Κυριάκου Μητσοτάκη", κατά την ομιλία του στην συνεδρίαση της Εκλογικής Επιτροπής της Προοδευτικής Συμμαχίας.

«Τηρήσαμε τις δεσμεύσεις μας»

Τηρήσαμε τις δεσμεύσεις που δώσαμε τον Σεπτέμβριο του 2015 είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απαντώντας στις αιτιάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αλέξης Τσίπρας - Συνεδρίαση ΣΥΡΙΖΑ

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στηρίζει την επιχειρηματολογία του στο ψέμα»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στηρίζει την επιχειρηματολογία του στο ψέμα, είπε ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε ότι "δεν ξέρω αν με τον Ζόραν Ζάεφ πάρουμε το Νόμπελ Ειρήνης, πάντως, αν υπήρχε Νόμπελ άστοχων προβλέψεων και καταστροφολογίας θα το έπαιρνε ο κ. Μητσοτάκης".

«Οι ακραίοι νεοφιλελεύθεροι και δεξιοί δεν θα επιστρέψουν στην εξουσία»

Οι ακραίοι νεοφιλελεύθεροι και δεξιοί δεν θα επιστρέψουν στην εξουσία τόνισε ο πρωθυπουργός.

ΝΔ: Αφήνουμε τον Τσίπρα να κοιμάται ήσυχος. Θα ξυπνήσει στις 26 Μαΐου

Σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία αναφέρει για την ομιλία του Πρωθυπουργού «Αφήνουμε τον Αλέξη Τσίπρα να κοιμάται ήσυχος και να ονειρεύεται ότι τον στηρίζει η μεσαία τάξη που ρήμαξε στους φόρους. Θα ξυπνήσει ούτως ή άλλως στις 26 Μαΐου και θα συνειδητοποιήσει τον καθημερινό εφιάλτη που προκάλεσαν οι επιλογές του σε όλους τους πολίτες. Ευτυχώς τη νέα του αυταπάτη θα την πληρώσει ο ίδιος και όχι ολόκληρη η χώρα».

Tο γραφείου Τύπου Κινήματος Αλλαγής σχολίασε για την ομιλία του πρωθυπουργού «Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται σε πανικό και απελπισία. Δεν μπορεί να στηρίξει την πολιτική του και αναζητά προσωπείο για να κρυφτεί, να διαχειριστεί την ήττα. Ότι και να κάνει την σκληρή καταδίκη από τον λαό δεν θα την αποφύγει. Ξέχασαν όμως σήμερα να φωνάξουν τον κ. Αμβρόσιο να τους δώσει την ευχή του. Δεν πειράζει. Την επόμενη φορά»

Το ΚΚΕ στην ανακοίνωσή του αναφέρει μεταξύ άλλων «Όσα κοσμητικά επίθετα κι αν βάλει ο κ. Τσίπρας στη συμμαχία που φτιάχνει, πρόκειται για μια τυχοδιωκτική συμμαχία που γίνεται με στελέχη που έχουν διακριθεί στο αντιλαϊκό έργο, με γυρολόγους της πολιτικής κι απομεινάρια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, με υπηρέτες του κεφαλαίου, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, ακόμη και με φίλους του Αμβρόσιου».

Με ανάρτησή της στο Twitter σχολιάζει την ομιλία του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα στην Εκλογική Επιτροπή της Προοδευτικής Συμμαχίας και την υπόθεση Πετσίτη η εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Κατερίνα Μπακογιάννη. «Και εσωκομματικά πλέον τα "μαχαίρια" για την υπόθεση Πετσίτη. Αλήθεια όταν ο κ. Τσίπρας λέει ότι έχει απέναντί του το παλιό, το τοξικό, το φθαρμένο, μήπως εκτός από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να συμπεριλάβει και τον ΣΥΡΙΖΑ; Ο κόσμος πάντως αυτό λέει...», γράφει η κ. Μπακογιάννη.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΠτΔ - Τασούλας: Η εθνική ομοψυχία δεν είναι ευχολόγιο, αλλά όρος απαράβατοςΣήμερα 12:52 | Ειδήσεις

Με τιμές υποδέχθηκε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου τον Κωνσταντίνο Τασούλα στο Προεδρικό Μέγαρο μετά την ορκωμοσία του, παραδίδοντάς του τη «σκυτάλη» της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Δίκη - Μάτι: Ενοχή για 12 πρόσωπα, απαλλαγή για 9 ζητά η εισαγγελέαςΣήμερα 11:41 | Ειδήσεις

Την ενοχή 12 κατηγορούμενων και την απαλλαγή 9 ζήτησε η εισαγγελέας της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων στη δίκη για το Μάτι.

Ορκωμοσία Τασούλας - Μητσοτάκης: Η στιγμή που σκύβει στα ονόματα των 57 θυμάτων των ΤεμπώνΣήμερα 12:10 | Ειδήσεις

Καρέ - καρέ η στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκύβει στα ονόματα των 57 θυμάτων των Τεμπών μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου στρατιώτη. 

Τέμπη: Μήνυση κατά Καραμανλή και Σπίρτζη από oικογένεια θύματοςΣήμερα 13:46 | Ειδήσεις

Μήνυση κατά των πρώην υπουργών Κώστα Αχ. Καραμανλή και Χρήστου Σπίρτζη κατατέθηκε από τους δικηγόρους της οικογένειας ενός εκ των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, της Αγάπης Τσακλίδη.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εθνική Πινακοθήκη - Νίκος Παπαδόπουλος: Βίντεο - ντοκουμέντο από τον βανδαλισμό των εκθεμάτων 15:04Εξωδικαστικός μηχανισμός - Χατζηδάκης: Υπερδιπλασιάστηκαν οι ρυθμίσεις οφειλών 14:50ΟΣΕΘ: “Έκρηξη” στην επικύρωση εισιτηρίων σε ΟΑΣΘ και ΚΤΕΛ14:36Γυναικοκτονία - Θεσσαλονίκη: Σε σοκ οι κόρες του ζευγαριού14:21Καιρός: Συννεφιά, αφρικανική σκόνη και νέα άνοδος της θερμοκρασίας την Παρασκευή14:07Τέμπη: Μήνυση κατά Καραμανλή και Σπίρτζη από oικογένεια θύματος13:53Δίκη - Μάτι: Ενοχή για 12 πρόσωπα, απαλλαγή για 9 ζητά η εισαγγελέας13:39Ενδοοικογενειακή βία - Ρόδος: Ανήλικος κατήγγειλε τον πατέρα του 13:24Conference League: Φιορεντίνα - Παναθηναϊκός ζωντανά σε ANT1 και antenna.gr την Πέμπτη13:10ΠτΔ - Τασούλας: Η εθνική ομοψυχία δεν είναι ευχολόγιο, αλλά όρος απαράβατος12:56Βούλα: Συνελήφθησαν δύο εργολάβοι για το εργατικό δυστύχημα 12:43Ορκωμοσία Τασούλα - Σακελλαροπούλου: Σας συγχαίρω για την εκλογή σας12:30Ορκωμοσία Τασούλας - Μητσοτάκης: Η στιγμή που σκύβει στα ονόματα των 57 θυμάτων των Τεμπών 12:16Ρόδος: Εξαφάνιση ανήλικων από δομή φιλοξενίας12:03Ορκίστηκε νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Κωνσταντίνος Τασούλας11:49Ορκωμοσία Τασούλα: Απέχουν Ελληνική Λύση και Πλεύση Ελευθερίας11:35ΠτΔ - Κώστας Τασούλας: Οι πρώτες αφίξεις στην τελετή ορκωμοσίας (εικόνες)11:22Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης πρώην Θεσσαλονίκης Άνθιμος11:08ΠτΔ - Κώστας Τασούλας: Η ορκωμοσία του Προέδρου της Δημοκρατίας (live blog)10:55Πέμπτη 13 Μαρτίου: Το πρώτο web δελτίο με τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας 10:42
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο