LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 05 Απριλίου 2019 09:09

“NT Live”: κορυφαίες θεατρικές παραστάσεις από τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ σε όλη την Ελλάδα (εικόνες)

Ανεπανάληπτες παράγωγες και κορυφαίοι πρωταγωνιστές περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του National Theatre of London.

NATIONAL THEATRE ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ - θεατρικές παραστάσεις

Με αφετηρία τις ακτές του Τάμεση, το National Theatre of London πάντα πρωτοπόρο, αποτελεί την πηγή έμπνευσης των σύγχρονων θεατρικών παραγωγών παγκοσμίως. Έχοντας μια παραγωγή 25 νέων θεατρικών παραστάσεων ετησίως, το National Theatre αποτελεί έναν από τους σύγχρονους ναούς της θεατρικής τέχνης.

Μέσα από το πρόγραμμα NT Live”, που ξεκίνησε πειραματικά το 2009, το National Theatre φθάνει πλέον σε πάνω από 2.000 αίθουσες παγκοσμίως και δίνει την δυνατότητα στους φανατικούς θεατές του σε όλο τον κόσμο να απολαύσουν, από την αίθουσα του κοντινότερου κινηματογράφου τους, τις στιγμές θεατρικού μεγαλείου που δημιουργεί αυτός ο εμβληματικός θεατρικός οργανισμός καινοτομώντας σε κάθε νέα παραγωγή του.

Το βραβευμένο πρόγραμμα NT Live που ήδη προβάλλεται με πολύ μεγάλη επιτυχία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, είναι πλέον διαθέσιμο σε αίθουσες και πολιτιστικούς χώρους σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα μέσω της υποστήριξης του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Οι μεγαλειώδεις παραστάσεις από τα θέατρα του West End, με πρωταγωνιστές τους πιο γνωστούς ηθοποιούς παγκόσμιας κλάσης, θα μπορούν πλέον να προβληθούν σε όλη την Ελλάδα σε ζωντανή ή μαγνητοσκοπημένη μετάδοση στο δίκτυο συνεργαζόμενων αιθουσών του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

NATIONAL THEATRE ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ - θεατρικές παραστάσεις

NATIONAL THEATRE ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ - θεατρικές παραστάσεις

Οι παραστάσεις ξεκινούν στις 11 Απριλίου στις 21:00 με το “All About Eve” του Joseph L Mankiewicz, σε ζωντανή μετάδοση από το θέατρο Noel Coward Theatre.

Πρωταγωνιστεί η Γκίλλιαν Άντερσον (X-Files, The Fall, NT Live: Λεωφορείο ο Πόθος) και η Λίλυ Τζέιμς  (Downton Abbey, Mamma Mia! Here We Go Again). Η σκηνοθεσία είναι του ευρηματικού Ίβο βαν Χόβε (Network, NT Live: Ψηλά απ’ τη γέφυρα). Ένας κόσμος λυσσαλέου ανταγωνισμού, ζήλιας και φιλοδοξίας μας αποκαλύπτεται σταδιακά θέτοντας παράλληλα το ερώτημα γιατί η εμμονή μας με τη διασημότητα και τη νεότητα παραμένει τόσο ισχυρή. 

Στη θεατρική προσαρμογή του έργου ο Χόβε είχε ως πρώτη ύλη το κινηματογραφικό διαμάντι της Twentieth Century Fox (1950) και το διήγημα της Μαίρης Ορ «Η πίστη της Εύας». Τα σκηνικά και οι φωτισμοί έγιναν από τον Jan Versweyveld, τα κοστούμια από την An D’Huys, η μουσική είναι της PJ Harvey, ενώ ο σχεδιασμός του ήχου είναι του Tom Gibbons.

NATIONAL THEATRE ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ - θεατρικές παραστάσεις

NATIONAL THEATRE ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ - θεατρικές παραστάσεις

«Όλα για την Εύα»: Η μεσήλικη Μάργκο Τσάννινγκ είναι η απόλυτη σταρ του θεατρικού σανιδιού, με όλα τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα επάνω της. Και ξαφνικά μπαίνει στη ζωή της η Εύα, η μεγαλύτερη θαυμάστριά της. Η νεαρή, πανέμορφη Εύα, το κορίτσι-μάλαμα, το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Άραγε, τα ξέρουμε όλα για την Εύα;

NATIONAL THEATRE ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ - θεατρικές παραστάσεις

ALL ABOUT EVE

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ: ΠΕΜΠΤΗ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 στις 21:00

Η νέα παραγωγή του National Theatre με πρωταγωνίστριες την Gillian Anderson (X-Files, NT Live: A Streetcar Named Desire) και την Lily James (Mamma Mia!, Cinderella), έρχεται σε ζωντανή μετάδοση από το Λονδίνο σε πολιτιστικούς χώρους και κινηματογραφικές αίθουσες σε όλη την Ελλάδα. Η σκηνοθεσία είναι του Ivo van Hove (Network, NT Live: A View from the Bridge), ενός από τους πιο ριζοσπαστικούς θεατρικούς σκηνοθέτες. 

Διάρκεια: ~180 λεπτά. Η παράσταση μεταδίδεται με αγγλικούς υπότιτλους

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μεταδόσεων, το δίκτυο αιθουσών και τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων επισκεφθείτε το FB page @NTliveinGreece.


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΑφρικανική σκόνη: η “επέλαση”, η πρόβλεψη για την Τετάρτη και οι οδηγίες των ειδικώνΧθες 22:14 | Ειδήσεις

Πως κατέγραψε η NASA την αφρικανική σκόνη στην Ελλάδα. Πρόγνωση καιρού για την Τετάρτη από τον Τάσο Αρνιακό. Οδηγίες από ειδικούς για ευπαθείς ομάδες.

Ευρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρωνΧθες 19:36 | Ειδήσεις

Ποιο ποσοστό συγκεντρώνει το πρώτο κόμμα στην εκίμηση ψήφου. Ποιο κόμμα είναι δεύτερο και ποιο τρίτο. Πώς κινούνται τα υπόλοιπα κόμματα.

Επιστολική ψήφος - Μητσοτάκης στο TikTok: Η συμμετοχή στις εκλογές στηρίζει τη Δημοκρατία (βίντεο)Χθες 20:33 | Ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η επιστολική ψήφος απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες πολίτες

Ανακάλυψη: Ο τάφος του Πλάτωνα εντοπίστηκε στην Ακαδημία ΠλάτωνοςΧθες 15:57 | Ειδήσεις

Που ακριβώς βρίσκεται σύμφωνα με την έρευνα ο τάφος του αρχαίου Έλληνα φιλοσόφου Πλάτωνα. Πώς οδηγήθηκαν οι ερευνητές στο σημείο ταφής του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός αθωώθηκε επειδή... “το σώμα του παράγει αλκοόλ”23:59Youth League - Ολυμπιακός: Η επιστροφή των πρωταθλητών, τα ρεκόρ και οι αλλαγές στον θεσμό (εικόνες)23:48Τροχαίο: Σκοτώθηκε οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε σε φανάρι23:39Παρά-Κολύμβηση: “Χάλκινος” ο Λεργιός στην Μαδέιρα23:27Καιρός - Τετάρτη: Σκόνη, λασποβροχές και άνεμοι έως 8 μποφόρ23:14Αττική: “Μπλακ άουτ” σε πολλές περιοχές στα νότια23:05Δίκη Τραμπ – Εκδότης “National Enquirer”: Συμφωνήσαμε να “θάβω” ρεπορτάζ εναντίον του22:52Euroleague: Ο Παναθηναϊκός έχασε από την Μακάμπι στο ΟΑΚΑ22:38Αφρικανική σκόνη: η “επέλαση”, η πρόβλεψη για την Τετάρτη και οι οδηγίες των ειδικών22:24Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας22:11“MeToo” - ΗΠΑ: Αποζημίωση “μαμούθ” σε θύματα αθλίατρου θα πληρώσει το... FBI!21:57Κώστας Στεφανάκης: Έφυγε από την ζωή ο ηθοποιός21:43Καούρες: Γαστρο-οισοφαγική παλινδρόμηση ή διαφραγματοκήλη;21:29Ελλείψεις φαρμάκων - Γεωργιάδης: Υπάρχει φόβος ότι θα ξαναζήσουμε ό,τι έγινε με τον κορονοϊό (εικόνες)21:16Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου21:02Επιστολική ψήφος - Μητσοτάκης στο TikTok: Η συμμετοχή στις εκλογές στηρίζει τη Δημοκρατία (βίντεο)20:49e-ΕΦΚΑ: Επιστροφή εισφορών σε χιλιάδες επαγγελματίες 20:36Φωτιά στην Πάρο: Τρεις συλλήψεις 20:22Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο Χίτλερ της εποχής μας20:09Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εμβολιασμών: Καμπάνια του ΕΟΔΥ19:55
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο