Αναβλήθηκε η μισή σημερινή αγωνιστική λόγω καιρού
Η έντονη χιονόπτωση που επικρατεί από το πρωί στην Ξάνθη είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή του αγώνα της τοπικής ομάδας με τον ΠΑΟΚ για την 16η αγωνιστική της Super League.
Ο διαιτητής της συνάντησης Παπαπέτρου έλεγξε τον αγωνιστικό χώρο λίγο μετά τις 16:00 κι έκρινε ότι δεν μπορεί να διεξαχθεί ο αγώνας.
Στη Λιβαδειά μπορεί να μην χιόνιζε, όπως στα Πηγάδια, αλλά η έντονη βροχόπτωση και ο δυνατός αέρας δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή του αγώνα μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Ατρομήτου.
Ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Δελφάκης βγήκε στον αγωνιστικό χώρο περίπου στις 17:10 κι αφού ήλεγξε την κατάσταση του γηπέδου, έκρινε ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο.
Πλέον η διοργανώτρια αρχή θα ορίσει νέα ημερομηνία, καθώς δεν θα διεξαχθεί αύριο ο αγώνας, μιας και οι δύο ομάδες έχουν την Τετάρτη υποχρεώσεις για το Κύπελλο.