LATEST NEWS
 
Αθλητικά /Ευρωμπάσκετ 2015Δημοσίευση: 03 Σεπτεμβρίου 2015 18:43

Το μήνυμα του πιλότου στους παίκτες της Εθνικής

Με τις ευχές όλων για καλή επιτυχία ταξίδεψε για το Ζάγκρεμπ η Εθνική Ελλάδας. Ακούστε το μήνυμα του πιλότου που μετέφερε τους διεθνείς.

Εθνική Ελλάδος - Μπάσκετ - αεροπλάνο

Με τις θερμότερες ευχές για καλή επιτυχία αποχαιρέτησαν η AEGEAN και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης την εθνική ομάδα μπάσκετ λίγο πριν την αναχώρηση της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ για το Ζάγκρεμπ, όπου θα διεξαχθεί η Α’ φάση του Eurobasket 2015.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Public Lounge της AEGEAN στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», σήμερα, Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου και την ελληνική αποστολή υποδέχθηκε ο Αντιπρόεδρος της AEGEAN κ. Ευτύχιος Βασιλάκης ενώ το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος της ΕΟΚ κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος μαζί με τον  ομοσπονδιακό προπονητή κ. Φώτη Κατσικάρη, τον αρχηγό της Εθνικής Ομάδας κ. Νίκο Ζήση και τους διεθνείς μας.

Εθνική Ελλάδος Μπάσκετ - αναχώρηση - αεροδρόμιο

Ο Αντιπρόεδρος της AEGEAN, κ. Ευτύχιος Βασιλάκης, ευχήθηκε στην Εθνική Ομάδα Μπάσκετ καλή επιτυχία και δήλωσε σχετικά: «Είναι ιδιαίτερη τιμή, να στηρίξουμε την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ γιατί είναι μία ομάδα συνυφασμένη με τις επιτυχίες και έχει αποδείξει πολλές φορές ότι με πείσμα, πάθος, σύστημα και συνεργασία μπορεί να καταφέρει ακόμα και το αδύνατο. Εύχομαι στους παίκτες της Εθνικής μας να έχουν μία ακόμα επιτυχημένη πορεία και θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι η AEGEAN θα βρίσκεται πάντα κοντά τους. Εξάλλου στις καρδιές μας είναι πάντα νικητές! Καλή επιτυχία!».

Εθνική Ελλάδος Μπάσκετ - αναχώρηση - αεροδρόμιο

Ο Πρόεδρος της ΕΟΚ κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος δήλωσε: «Στις 20 Σεπτεμβρίου θα ψηφίσουμε Ελλάδα. Ευχαριστούμε την AEGEAN που είναι σχεδόν δέκα χρόνια κοντά μας».

Η AEGEAN επεφύλαξε και μια έκπληξη για τους παίκτες της εθνικής ομάδας. Προέβαλε ένα βίντεο όπου φίλαθλοι έδιναν τις ευχές τους στην Εθνική Ομάδα, ενόψει του Eurobasket 2015. Παράλληλα δόθηκαν στους διεθνείς μας μπάλες με ευχές φιλάθλων.  

Η Ελληνική αποστολή ταξίδεψε στην Κροατία με την ειδική πτήση (Charter) που προσέφερε η AEGEAN αποκλειστικά για τους αγώνες και ο πιλότος έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους διεθνείς, όπως μεταδίδει το sportfm.gr.

«Αποτελεί χαρά και τιμή για μας να σας έχουμε σήμερα μαζί μας. Εδώ είναι το σπίτι σας και εμείς θα είμαστε οι καλύτεροι οικοδεσπότες που έχετε συναντήσει. Τόσες χαρές μάς δίνετε εσείς, να μην κάνουμε κάτι κι εμείς για σας;», είπε λίγο πριν την απογείωση. «Είμαστε πολύ περήφανοι για σας και σας ευχόμαστε να έχετε καλή τύχη», ανέφερε κατά την προσγείωση ο πιλότος. 




Στείλε το σχολιό σου
Για να καταχωρήσετε σχόλιο πρέπει να είσατε συνδεδεμένος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε
Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία Λυγγερίδη: Παραδόθηκε καταζητούμενος οπαδόςΣήμερα 13:07 | Ειδήσεις

Ο 31χρονος καταζητούμενος για την δολοφονική επίθεση στον Γιώργο Λυγγερίδη παραδόθηκε στις Αρχές. 

Χίος - Μητσοτάκης: Σηκώνουμε το γάντι της πρόκλησης από την αντιπολίτευση (εικόνες)Σήμερα 12:16 | Ειδήσεις

Τι είπε για τις ευρωεκλογές και τις προτροπές της αντιπολίτευσης στους ψηφοφόρους ο Πρωθυποργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την Χίο.

“Blue Horizon” - Αντώνης Καρυώτης: H εισαγγελική πρόταση για τη δολοφονία τουΣήμερα 11:24 | Ειδήσεις

Την παραπομπή και των τεσσάρων κατηγορουμένων του πληρώματος ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου εισηγείται ο εισαγγελέας Πειραιά.

Μαφιόζικη εκτέλεση στον Βύρωνα: “Είναι ο μπαμπάς μου” φώναζε το παιδί του (βίντεο)Σήμερα 07:58 | Ειδήσεις

Τι δείχνουν τα στοιχεία για την μαφιόζικη εκτέλεση σε κεντρικό σημείο στον Βύρωνα.

Conference League: Στην πλατεία Κοτζιά το τρόπαιο (εικόνες)13:21Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Η 25η Ιουνίου και οι προβλέψεις της Παρασκευής (βίντεο)13:18Δολοφονία Λυγγερίδη: Παραδόθηκε καταζητούμενος οπαδός13:06Ευρυτανία: Όχημα έπεσε σε γκρεμό - Επιχείρηση απεγκλωβισμού από την Πυροσβεστική12:53Χίος - Μητσοτάκης: Σηκώνουμε το γάντι της πρόκλησης από την αντιπολίτευση (εικόνες)12:40Φιλιάτες: Θρίλερ με 17χρονο που εντοπίστηκε νεκρός 12:27Eurovision – Ημιτελικός: Το RAI αποκάλυψε τι ψήφισε το κοινό12:13“Έρωτας φυγάς”: εξομολογήσεις και υποψίες στο νέο επεισόδιο (εικόνες)12:00Λαμία: 14χρονος κατάρρευσε μετά από χρήση ναρκωτικών (εικόνες)11:48“Blue Horizon” - Αντώνης Καρυώτης: H εισαγγελική πρόταση για τη δολοφονία του11:34Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με ηλικιωμένο που έπεσε σε ρέμα11:21Eurovision 2024 - Σάττι: Όταν ανέβηκα στη σκηνή, κάπως δεν κατάλαβα τι έγινε... (βίντεο)11:08Η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς “ανοίγει τις πύλες της”10:55Δολοφονία Κυριακής Γρίβα - Τζούλη: Η ΕΔΕ, η οικογένεια και οι αυτοκτονικές τάσεις (βίντεο)10:43Ρέθυμνο: Νεκρός ανασύρθηκε άνδρας από τη θάλασσα10:29Κάρολος: Μου επέτρεψαν να βγω από το κλουβί μου10:16ΔΥΠΑ - Παιδικές Κατασκηνώσεις: Λήγει η διορία για τις αιτήσεις10:03Ευρωεκλογές - Επιστολική ψήφος: ο φάκελος έχει χαρακτηριστικά που δεν αντιγράφονται (βίντεο)09:51Ηλεία: Το πανηγύρι, το βραστό και η τροφική δηλητηρίαση (βίντεο)09:37Η θρησκευτική εορτή της Ζωοδόχου Πηγής 09:23
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο