LATEST NEWS
 
Αθλητικά /Europa League /

Τούμπα

Δημοσίευση: 11 Δεκεμβρίου 2014 10:00

Όλα για όλα ο ΠΑΟΚ σήμερα για το Γιουρόπα Λιγκ

Ζωντανά στις 22:05 από τον ΑΝΤ1 και τον ant1news.gr η μάχη του ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την παραμονή του στο Γιουρόπα Λιγκ.

ΠΑΟΚ - Ντιμανό Μινσκ - Κλάους Αθανασιάδης

Όλα για όλα τα παίζει σήμερα ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Γκινγκάμπ ,στην Τούμπα, όπου από το αποτέλεσμα θα κριθεί αν θα συνεχιστεί η παρουσία του στο Γιουρόπα Λιγκ.

Το ματς θα παρακολουθήσετε από τον ΑΝΤ1 και το ant1news.gr.

Στις 20:00 ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει την Παρτιζάν, στο εκτός έδρας ματς, ενώ την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο θα επιχειρήσει να φύγει από τη διοργάνωση με το κεφάλι ψηλά, επικρατώντας της Εστορίλ.

Ο «δικέφαλος του βορρά» έχει ήδη κάνει την καλή αρχή, επικρατώντας της Ντιναμό Μινσκ με 2-0 στην έδρα της και τώρα το μόνο που θέλει είναι η νίκη.

Τα γκολ του Αθανασιάδη, σε εκείνο το παιχνίδι, κάνουν τον Άγγελο Αναστασιάδη και την ομάδα του να ελπίζουν σε μία δεύτερη νίκη, αυτή τη φορά μπροστά στους οπαδούς τους.

Είναι άλλωστε και η πρόσφατη ταπεινωτική ήττα, απέναντι στην Ξάνθη, που έχει πεισμώσει τους πρωτοπόρους στην κατάταξη του πρωταθλήματος, να θέλουν οπωσδήποτε την νίκη σήμερα.

Οι Τζαβέλλας και Σκόνδρας βρίσκονται σε ετοιμότητα, σε αντίθεση με τον Μακ, που έχει επιβαρυμένο πόδι. Αμφίβολος παραμένει ο Τζιόλης, αν και το απόγευμα της Τετάρτης έδειξε ότι μάλλον θα είναι διαθέσιμος, αν και ακολούθησε πιο χαλαρό πρόγραμμα.

Η Γκινγκάμπ προέρχεται από δύο σερί νίκες στο Championnat, όμως, βρίσκεται στη 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα του γαλλικού πρωταθλήματος. Στο εκτός έδρας ματς, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με σκορ 2-0, όμως, ευτυχώς γι' αυτόν, δεν έχει αποδειχθεί μοιραίο – μέχρι σήμερα – το αποτέλεσμα εκείνου του αγώνα.

Στα αγωνιστικά, ο Ζοσελίν Γκουβερνέκ άφησε τον Μουσταφά Ντιαλό πίσω, ενώ απόντες είναι επίσης οι Μαμαντού Σαμασά, Ρόνι Σβαρτς, Σιλβέν Μαρβό, Λαμπισλάς Ντουνιαμά και Ρέιναλντ Λεμέτρ. 

 

Στείλε το σχολιό σου
Για να καταχωρήσετε σχόλιο πρέπει να είσατε συνδεδεμένος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε
 
Βαρκελώνη: Ο Τσιτσιπάς πήρε το θρίλερ και συνεχίζει το σερί του στο χώμα21:34“Times” Λονδίνου: “Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της” 21:20Δίκη Τράμπ: Άντρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο (βίντεο)21:07Κλειστός σταθμός του μετρό το Σαββατοκύριακο20:53Ολλανδία - Facebook: Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων καλεί την κυβέρνηση να μην το χρησιμοποιεί20:40Ενδοοικογενειακή βία - Θύμα μαρτυρά στον ΑΝΤ1: “Με χτυπούσε με μανία” (βίντεο)20:26Άγιοι Ανάργυροι: Τι ζητά η μητέρα της Κυριακής από τις Αρχές (βίντεο)20:13ΣΥΡΙΖΑ - Ευρωεκλογές: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος (βίντεο)19:59Δώρο Πάσχα στον ιδιωτικό τομέα: Πότε καταβάλλεται, πώς το υπολογίζετε19:45Σέρφερ “δάμασε” κύμα-τέρας και έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ (βίντεο)19:32Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι19:18Δίκη Πισπιρίγκου: Μήνυση Δασκαλάκη εναντίον της αδερφής της 19:04Ιεροσόλυμα - Πατριαρχείο: Ανακοίνωσε τον μέγιστο αριθμό προσκυνητών για την Ανάσταση 18:51ΠΑΣΟΚ: Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για αποκλεισμό των Σπαρτιατών από τις Ευρωεκλογές18:37Σύμη: Τσάντα με εκατομμύρια δολάρια βρέθηκε στη θάλασσα18:23Κασσελάκης για Κυριαζίδη: Ο Μητσοτάκης δεν έχει τη στοιχειώδη ηθική να αποβάλει έναν ομοφοβικό βουλευτή18:10Πρατήρια καυσίμων – Σκρέκας: Συνεχείς οι έλεγχοι για αισχροκέρδεια17:56Μητσοτάκης από Λέσβο: Η πολιτική της προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας έχει αποτελέσματα17:43Youth League - Ολυμπιακός: Στον τελικό τα “μωρά” των ερυθρόλευκων17:29Anonymous: Χάκαραν τον ισραηλινό στρατό17:16
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο