LATEST NEWS
 
Κοινωνία /ΓενικάΔημοσίευση: 27 Ιουλίου 2018 07:00 | Ανανέωση: 27 Ιουλίου 2018 13:28

Εθνική τραγωδία: ολοκληρώνεται το δύσκολο έργο των ιατροδικαστών

Συνεχής ενημέρωση από τον Ant1news.gr. Θρήνος και οργή για τους νεκρούς και τις καταστροφές, αγωνία για την τύχη των αγνοούμενων.

Πυρκαγιά - Φωτιά - Αττική

Το δύσκολο και ψυχοφθόρο έργο των ιατροδικαστών, που συμμετέχουν στις νεκροτομές των σορών της εθνικής τραγωδίας με τους 86 νεκρούς στην ανατολική Αττική, ολοκληρώνεται σήμερα.

Η Πυροσβεστική παρακαλεί τους συγγενείς των αγνοούμενων να προσέρχονται στο αμφιθέατρο του εργαστηρίου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, έως και σήμερα στις 20:00 το βράδυ, προκειμένου να ενημερωθούν για τη διαδικασία που πρόκειται να ακολουθηθεί, για την ταυτοποίηση των θυμάτων.

Συγκλονίζει ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας τονίζοντας ότι «οι περισσότεροι στο Μάτι, κάηκαν ζωντανοί». «Ζούμε τις προσωπικές ιστορίες των ανθρώπων που έρχονται εδώ, αναγκαστικά, δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Είμαστε συναισθηματικά φορτισμένοι, ζούμε το δράμα. Σε συνεργασία με τους γενετιστές προσπαθούν να κάνουμε τη δουλειά μας για να αποδοθεί όπως γίνεται δικαιοσύνη. Για εμάς σήμερα ήταν η πιο δύσκολη ημέρα» ανέφερε για να συνεχίσει «Κάποια είναι καμένοι με εγκαύματα αλλά τα περισσότερα πτώματα είναι απανθρακωμένα. Βρίσκουμε σταυρουδάκια, βέρες αλλά δεν μπορούν να αναγνωριστούν, πρέπει να γίνει εξέταση DNA από τα εργαστήρια. Ήδη έχουν αρχίσει οι ταυτοποιήσεις, μπορεί να διαρκέσει ώρες, ακόμη και μέρες».

Όσον αφορά τις έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοούμενων, όπως τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Σταυρούλα Μαλλίρη, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση από τις περιπολίες πεζοπόρων τμημάτων, τα οποία διεξάγουν έλεγχο σε υπαίθριους χώρους, αυτοκίνητα, αυλές οικιών, οικίες, οι οποίες έχουν καταστραφεί από την πυρκαγιά μερικώς ή ολικώς και όποιον άλλο χώρο μπορούν να ανευρεθούν τυχόν άτομα.

φωτιά - Αττική - Μάτι - Νέος Βουτζάς

Πάντως, η εκπρόσωπος Τύπου διευκρίνισε, ότι στις οικίες, οι οποίες είναι κλειστές και δεν μπορούν να εισέλθουν προς το παρόν οι περιπολίες πεζοπόρων τμημάτων, δεν έχει διενεργηθεί ακόμη έλεγχος. «Συναισθανόμενοι την αγωνία των συγγενών των αγνοούμενων, σας αναφέρουμε ότι οι έρευνες για την αναζήτηση αυτών δεν θα σταματήσουν, προτού ελεγχθούν όλοι οι χώροι και τα σημεία στα οποία εξελίχθηκε η πυρκαγιά», πρόσθεσε η κ.Μαλλίρη.

Σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενοι σε κρεβάτια ΜΕΘ, εξακολουθούν να παραμένουν 11 εγκαυματίες-τραυματίες σε νοσοκομεία της Αθήνας. Άλλοι 46 εγκαυματίες παραμένουν για νοσηλεία στα νοσοκομεία, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας, ενώ στα Νοσοκομεία Παίδων εξακολουθούν να παρακολουθούνται από τους θεράποντες γιατρούς τέσσερα παιδιά.

Κατά τη διάρκεια έκτακτης συνέντευξης Τύπου ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, αναφέρθηκε σε σοβαρές ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας και εμπρησμού. Μεταξύ άλλων, εξέφρασε τον προβληματισμό του για την εκδήλωση πολλαπλών εστιών πυρκαγιάς σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, αφήνοντας σαφείς αιχμές για έργο εμπρησμού.

Ελπίδα στα αποκαΐδια για ένα 13χρονο αγόρι που βρίσκεται μεταξύ των αγνοουμένων από τις φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική. Πρόκειται για τον 13χρονο Δημήτρη Αλεξόπουλο, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από το απόγευμα της Δευτέρας στο Μάτι, όπου βρισκόταν με τον θείο του, τον παππού και την γιαγιά του.

Ο πατέρας του, Αναστάσιος Αλεξόπουλος, υποστηρίζει ότι αναγνώρισε το παιδί του, αλλά και τη γιαγιά του, σε φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, από την παραλία Κόκκινο Λιμανάκι. Ο πατέρας του μικρού Δημήτρη απηύθυνε, μάλιστα, μέσω ΑΝΤ1, έκκληση στον άνθρωπο που έβγαλε τις φωτογραφίες, να τον ενημερώσει για όσα μπορεί να γνωρίζει.

Την ίδια ώρα, δεν έχουν τέλος οι τραγικές ιστορίες στα αποκαΐδια της ανατολικής Αττικής. Σοκάρει η αποκάλυψη ότι το πρώτο θύμα της τραγωδίας, το μόλις 6 μηνών βρέφος που βρήκε τραγικό θάνατο στις φλόγες, ήταν παιδί πυροσβέστη που επιχειρούσε την ίδια ώρα στα πύρινα μέτωπα σε Ραφήνα, Μάτι και Νέο Βουτζά, όπως αποκάλυψε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας του Πυροσβεστικού Σώματος, Δημήτρης Σταθόπουλος.

Παράλληλα, η μητέρα του βρέφους δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, καθώς μαζί με το παιδί της εντοπίστηκαν στη θάλασσα περίπου πέντε ώρες αφότου η πυρκαγιά έφτασε στο Μάτι.

Η αδελφή του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη, που βρισκόταν στο Μάτι την ώρα των φονικών πυρκαγιών, θέτει μέσω ΑΝΤ1 μια σειρά ερωτημάτων για τις έρευνες στη θάλασσα.

Ταυτοποιήθηκε εξάλλου η σορός του συζύγου της Χρύσας Σπηλιώτη, Δημήτρη Τουρναβίτη, ο οποίος έχασε την ζωή του στην φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Η σορός του Δημήτρη Τουρναβίτη βρέθηκε σε οικόπεδο κοντά στο Κόκκινο Λιμανάκι στο Μάτι.

Συγκλονισμένοι με την ανείπωτη τραγωδία δηλώνουν και οι Πυροσβέστες. Μάλιστα, ο Γιάννης Σταμούλης, επικεφαλής των συνεργείων που ερευνούν για εγκλωβισμένους και νεκρούς στα αποκαΐδια, μίλησε στον ΑΝΤ1 για το τεράστιο ψυχολογικό φορτίο που κουβαλούν οι πυροσβέστες. 

Την χειρότερη δυνατή κατάληξη είχε η αναζήτηση του νιόπαντρου Ιρλανδού, ο οποίος αγνοείτο από την Δευτέρα, μετά την πυρκαγιά στο Μάτι και τις γύρω περιοχές. Ο Brian O’Callaghan-Westropp είχε έλθει στην Ελλάδα για τον μήνα του μέλιτος, με την σύζυγό του Zoe Holohan. 

Zoe Holohan - Brian O Callaghan-Westrop - ζευγάρι - μήνας του μέλιτος - τουρίστες

Οι δυο τους χωρίστηκαν κατά την διάρκεια της πυρκαγιάς με την γυναίκα να τραυματίζεται, να σώζεται και τελικά να νοηλεύεται. Ωστόσο, ο ίδιος βρέθηκε νεκρός, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του.

Ξεχειλίζει η οργή των κατοίκων στις πυρόπληκτες περιοχές, ορισμένοι από τους οποίους ξέσπασαν αντικρίζοντας τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας. Ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος επισκέφθηκε περιοχές που επλήγησαν από την φονική πυρκαγιά, άκουσε μία γυναίκα να του λέει «μας αφήσατε στο έλεος της πυρκαγιάς» και «κάηκε ο κόσμος τζάμπα».

Λίγο αργότερα, αγανακτισμένοι κάτοικοι επιτέθηκαν στον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας του δήμου Μαραθώνα έξω από το κτήριο που θα διεξαγόταν το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο.

Εν τω μεταξύτηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, είχε το απόγευμα της Πέμπτης ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος πραγματοποίησε και επίσκεψη στις πληγείσες περιοχές στην Ραφήνα και στο Μάτι.

«Επιτέλους κάποιος πρέπει να παραιτηθεί για την τραγωδία», τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξή του στον Alpha, μιλώντας για τα τραγικά λάθη και τις παραλείψεις στις φονικές πυρκαγιές της Ανατολικής Αττικής.

Μέχρι την Μακρόνησο επεκτείνονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων

Επεκτείνονται οι έρευνες στη θάλασσα για τον εντοπισμό των αγνοουμένων. Ένδεκα σκάφη του Λιμενικού, μία φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού και ένα ελικόπτερο συμμετέχουν στην γιγαντιαία επιχείρηση, η οποία φθάνει μέχρι τη Μακρόνησο.

Διασώστες και δύτες μίλησαν στην κάμερα του ΑΝΤ1 για τα μακάβρια ευρήματα που έχουν εντοπίσει τις τελευταίες ώρες.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν ολοκληρωθεί οι έρευνες στα καμένα σπίτια, εκτίμησε ο δήμαρχος Ραφήνας, Βαγγέλης Μπουρνούς. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Μαζί στις 7”, ο κ. Μπουρνούς επανέλαβε τους φόβους ότι ο αριθμός των θυμάτων θα είναι τελικά τριψήφιος, ενώ χαρακτήρισε “θαύμα” το γεγονός ότι σώθηκαν 680 άνθρωποι.

Κατά τις αυτοψίες μηχανικών του Υπουργείου Υποδομών έχει διαπιστωθεί ότι σχεδόν το ήμισυ των κτηρίων που επλήγησαν από τη φωτιά είναι μη κατοικήσιμο.

 Συγκλονίζει η μαρτυρία στον ΑΝΤ1 της Φλώρας Μπακοπούλου, καθηγήτρια Παιδιατρικής, η οποία περιγράφει πώς προσπαθούσε μέσα στις φλόγες να εντοπίσει το παιδί και την αδελφή της στο Μάτι. Παράλληλα, καταγγέλλει την έλλειψη συντονισμού για την απομάκρυνση των κατοίκων.

Η Κατερίνα Χαμηλοθώρη, που αναζητά τον αδερφό της, Παναγιώτη, έκανε λόγο για «τεράστια ανοργανωσιά», καταγγέλλοντας πως οι συγγενείς των αγνοουμένων δεν έχουν ενημέρωση από κανέναν.

«Δεν ξέρουμε αν οι άνθρωποί μας είναι μεταξύ των διασωληνωμένων», είπε ο Νίκος Σιαπκαράς, ο οποίος αγωνιά για την τύχη της κόρης του και ζητά να μάθει εάν είναι ζωντανή ή νεκρή.

Το “θρίλερ” με τα δίδυμα κορίτσια της οικογένειας Φιλιππόπουλου έχει προκαλέσει αίσθηση διεθνώς και η εφημερίδα Financial Times το προβάλλει σε ένα από τα βασικά άρθρα της.

Την αμέριστη συμπαράστασή της, αλλά και την υπόσχεσή της ότι θα συνδράμει στην προσπάθεια ανακούφισης των πληγέντων από τις πυρκαγιές εξέφρασε η Δούκισσα του Γιορκ, Σάρα Φέργκιουσον, σε συνάντηση που είχε με την Υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, στην Αθήνα.

Οικονομική ενίσχυση στους πυρόπληκτους Δήμους 

Πρόσθετα μέτρα στήριξης των πυρόπληκτων ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας, ενώ έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις στους δήμους Μαραθώνα, Μεγαρέων και Ραφήνας-Πικερμίου, συνολικού ύψους 2.000.000 ευρώ, ενέκρινε ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης.  Η εν λόγω χρηματοδότηση αποδίδεται ως εξής:

  • Δήμος Μαραθώνα: 700.000 ευρώ
  • Δήμος Μεγαρέων: 600.000 ευρώ
  • Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου: 700.000 ευρώ

Πέντε εκατομμύρια ευρώ αποφάσισε να διαθέσει για την ενίσχυση των πληγέντων και την αποκατάσταση των ζημιών η Τράπεζα της Ελλάδος, το Γενικό Συμβούλιο της οποίας συνήλθε εκτάκτως μετά από πρόσκληση του Διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στο Δίκτυο στις πληγείσες από τη φονική πυρκαγιά περιοχές της Ανατολικής Αττικής, σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ. 

Συμπαράσταση και αλληλεγγύη από όλο τον κόσμο 

Το κύμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης από όλο τον κόσμο για το δράμα που βιώνει τις τελευταίες ημέρες είναι τεράστιο. 

Συλλυπητήρια μηνύματα απέστειλαν ηγέτες από όλο τον κόσμο, μεταξύ αυτών και η Βασίλισσα Ελισάβετ και ο Πρίγκιπας Κάρολος, ενώ τεράστιο είναι το ενδιφέρον και από την Τουρκία. Μετά την επικοινωνία Ερντογάν τόσο με τον Προκόπη Παυλόπουλο όσο και με τον Αλέξη Τσίπρα καθώς και τις αναφορές του Τουρκικού Τύπου στην ανείπωτη τραγωδία, Έλληνες και Τούρκοι συγκεντρώθηκαν, το βράδυ της Τετάρτης, στον κήπο της κεντρικής εκκλησίας της χώρας της Ίμβρου και άναψαν ένα κερί στη μνήμη των ανθρώπων που κάηκαν στις φονικές πυρκαγιές της Αττικής.  

Ωστόσο, ασυγκίνητη στο δράμα των Ελλήνων δεν έμειναν και κορυφαίοι αθλητές. Σήμερα ο Ροναλντίνιο προστέθηκε στη λίστα των διάσημων ανά τον κόσμο που έχουν εκφράσει τη λύπη τους.



Ο "μάγος" της μπάλας ανέβασε το απόγευμα της Πέμπτης στο Instagram μία εκπληκτική φωτογραφία, στην οποία απαθανατίζεται να προσεύχεται μπροστά στην ελληνική σημαία και τον Παρθενώνα. 

Την ίδια ώρα, η Εθνική Γυναικών Πόλο αγωνίστηκε με ένα πρόσθετο ψυχολογικό βάρος και προκρίθηκε στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Τα “χρυσά κορίτσια” μίλησαν στον ΑΝΤ1 για την νίκη που αφιέρωσαν στα θύματα της φωτιάς. 

Διαβάστε ακόμα:

Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση

Γεννηματά στον ΑΝΤ1: υπάρχουν εγκληματικές ευθύνες της Κυβέρνησης

Πατούλης στον ΑΝΤ1: υποφέρει όλη η Αττική από το φαινόμενο Δούρου (βίντεο)

Άδωνις Γεωργιάδης στον ΑΝΤ1: πρώτο μέλημα της Κυβέρνησης είναι η συγκάλυψη

Σπίρτζης στον ΑΝΤ1: θα γκρεμίσουμε όπου χρειαστεί (βίντεο)  

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΟλυμπιακή φλόγα: Η τελετή παράδοσης για το Παρίσι 2024 από το Παναθηναϊκό ΣτάδιοΧθες 18:34 | Ειδήσεις

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα παραδοθεί σήμερα στους Γάλλους διοργανωτές, θα διανυκτερεύσει στη γαλλική πρεσβεία και αύριο θα ''επιβιβασθεί'' στο τρικάταρτο ''Belem''.

Άρειος Πάγος: Απόλυση 5 δικαστών λόγω καθυστέρησης στην έκδοση αποφάσεωνΧθες 18:14 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με την εισήγηση, για τις καθυστερήσεις της υπήρχαν διαμαρτυρίες Δικηγορικού Συλλόγου, αλλά και διαδίκων, ενώ οι καθυστερήσεις είχαν αυξητικό ρυθμό.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή 3 κατηγορούμενοι για ναρκωτικάΧθες 18:28 | Ειδήσεις

Δέκα κατηγορούμενοι απολογήθηκαν στην ανακρίτρια. Οι υπόλοιποι επτά αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων.

“Pink Panthers” - Ριφιφί σε κοσμηματοπωλεία: Δύο συλλήψεις στην ΑθήναΧθες 09:12 | Ειδήσεις

Πως τα μέλη της διεθνούς συμμορίας είχαν κάνει “χτυπήματα” κέντρο της πρωτεύουσας. Τι βρέθηκε στην κατοχή τους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γκάρι Κασπάροφ - Ρωσία: Ένταλμα για σύλληψη του σκακιστή23:59Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: ήττα στο “game 2” για τους ερυθρόλευκους23:48Κασσελάκης: “Πυρά” στην κυβέρνηση από Χίο και Σάμο (εικόνες)23:38Οχάιο: Άνδρας πέθανε ενώ ήταν υπό κράτηση - “Δεν μπορώ να αναπνεύσω” φώναζε (βίντεο) 23:25Πάτρα: Συλλήψεις για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε λεωφορεία23:11Ανδρουλάκης από Πρέβεζα: Η ΝΔ πάντα έχει πρώτη προτεραιότητα την κάλπη (εικόνες)22:59Σάββατο του Λαζάρου - Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες22:45 Η γηραιότερη ασθενής στην Ελλάδα υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση22:31Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο χασάπης της Γάζας22:18Γιάννης Καλλιάνος: Αυτοί είναι οι 23 λόγοι για τους οποίους φταίνε για τον θάνατο του πατέρα μου 22:04Δολοφονία Λυγγερίδη: ο νέος γύρος των ερευνών και οι καταθέσεις (βίντεο)21:50Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά21:37BCL: Το Περιστέρι πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε21:23Βασιλιάς Κάρολος: επιστροφή στα δημόσια καθήκοντά του ενώ συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο21:12Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)20:59Ολυμπιακή φλόγα: Ο ΑΝΤ1 στο γαλλικό πλοίο “Μπελέμ” που θα την μεταφέρει (βίντεο) 20:46Εθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)20:33Άρειος Πάγος: Απόλυση 5 δικαστών λόγω καθυστέρησης στην έκδοση αποφάσεων20:19Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)20:05Σπαρτιάτες - Κασιδιάρης: Πότε θα γίνει η δίκη για την εξαπάτηση εκλογέων19:52
00:02:36Θεσσαλονίκη: πήγαν να κλέψουν βρέφος από την αγκαλιά της μητέρας του22-03-2019 07:54 
00:02:12 
Νέες πληροφορίες για την έκρηξη στο Ρωσικό προξενείο22-03-2019 09:27
00:02:05 
Επέστρεψε στην Ελλάδα η Ειρήνη, μετά την αθώωση της για την μεταφορά ναρκωτικών στο Χονγκ Κονγκ20-03-2019 20:46
00:05:21 
Συγκλονιστικές μαρτυρίες στον ΑΝΤ1 για την τραγωδία στον Νέο Κόσμο20-03-2019 20:05
00:04:59 
Κύμα αντιδράσεων από τις μαρτυρίες για την Αφή του Αγίου Φωτός20-03-2019 21:48
00:05:18 
Μαρτυρία στον ΑΝΤ1 από θύμα του κυκλώματος που έσπρωχνε γυναίκες στην πορνεία20-03-2019 20:47
00:03:34 
Μάνδρα: ποινικές διώξεις σε βαθμό πλημμελήματος για την πολύνεκρη τραγωδία19-03-2019 19:55
00:02:09 
Αιχμές κατά των Ιεραρχών, αλλά και αυτοκριτική για τους χειρισμούς του, έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος19-03-2019 20:46
00:02:30 
Ασύλληπτη τραγωδία στον Νέο Κόσμο19-03-2019 19:57
00:01:33 
Η αντίδραση των κατοίκων της Μάνδρας μετά τις διώξεις που ανακοινώθηκαν19-03-2019 19:56
00:02:37 
Έναν Γολγοθά χωρίς τέλος ανεβαίνει η Βαρβάρα Φύτρου19-03-2019 19:56
00:01:53 
Κύκλωμα αδειών παραμονής είχαν στήσει επιτήδειοι, παριστάνοντας τα ζευγάρια19-03-2019 20:44
00:00:50 
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τον θάνατο της μητέρας και του παιδιού της στον Νέο Κόσμο19-03-2019 20:51
00:01:49 
Πυρά και από τους εισαγγελείς, δέχεται ο νέος Ποινικός Κώδικας19-03-2019 20:45
00:00:46 
Δεκάδες κιλά ακατέργαστης κάνναβης εντόπισαν αστυνομικοί σε αυτοκίνητο19-03-2019 20:44
00:01:48 
Εξπέρ στην παραβίαση κλειδαριών ήταν τα μέλη της μαφίας των Γεωργιανών19-03-2019 20:44
00:02:03 
Έναν και μοναδικό μαθητή, έχει το νησάκι των Αρκιών19-03-2019 20:47
00:01:20 
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι κατηγορούμενοι για το κύκλωμα με τα διπλώματα «μαϊμού»19-03-2019 20:15
00:01:08 
Σοκ με τον 8χρονο που βρέθηκε κλειδωμένος στην τουαλέτα του σπιτιού του19-03-2019 20:14
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο