Έκρυψε χιλιάδες ευρώ σε δοχείο φέτας και τα έχασε!
Το φυσάει και δεν κρυώνει μια 60χρονη γυναίκα από τη Φαρκαδόνα Τρικάλων, η οποία έχασε τα χρήματά της…
Όλα ξεκίνησαν όταν αποφάσισε, μετά από αρκετό καιρό, να ανοίξει το δοχείο φέτας, μέσα στο οποίο είχε αποθηκεύσει 70.000 ευρώ! Έκπληκτη αντίκρυσε το δοχείο άδειο και τα χρήματά της να έχουν κάνει «φτερά»!
Αμέσως ενημέρωσε τις Αρχές, υποστηρίζοντας ότι έπεσε θύμα κλοπής και προχώρησε σε μήνυση κατά αγνώστων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του KriniTrikalon.gr, η 60χρονη, εδώ και καιρό είχε κρύψει τις οικονομίες χρόνων, στο δοχείο, το οποίο είχε τοποθετήσει σε αποθηκευτικό χώρο δίπλα από το σπίτι της.
Η 60χρονη φέρεται να υποστήριξε ότι έβλεπε το δοχείο στην αποθήκη, αλλά δεν το είχε ανοίξει από τα μέσα του περασμένου Σεπτέμβρη έως και πρόσφατα!