LATEST NEWS
 
Πολιτική /ΚόμματαΔημοσίευση: 04 Μαρτίου 2019 22:24

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Μαΐου

Ο Περισσός ανακοίνωσε τα πρόσωπα που στηρίζει για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές.

ΚΚΕ - Περισσός - Κεντρικά Γραφεία

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας ανακοίνωσε του υποψήφιους του για τις Περιφερειακές και τις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου.

ΑΤΤΙΚΗ - Πρωτούλης Γιάννης: 41 χρονών, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής από το 2014. 

Υπήρξε Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ (2007-2011), βουλευτής Β΄ Αθήνας (2007-2012).

Σήμερα είναι υπεύθυνος του Εργατικού Συνδικαλιστικού Τμήματος της ΚΕ από το 2015. 

Διετέλεσε μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Αθήνας (2001 – 2006).

Υποψήφιος Περιφερειάρχης - ΚΚΕ - Πρωτούλης Γιάννης

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - Αβραμόπουλος Σωτήρης: Είναι 37 χρονών και κατοικεί στη Θεσσαλονίκη. Έχει διατελέσει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Είναι πολιτικός μηχανικός, απόφοιτος του αντίστοιχου τμήματος του Α.Π.Θ. και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) του προγράμματος «Σεισμική Μηχανική και Αντισεισμικές Κατασκευές» του Ε.Α.Π. Έχει διατελέσει μέλος της αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε. (Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας) στην προηγούμενη θητεία. Δραστηριοποιήθηκε από μικρή ηλικία στο μαθητικό και φοιτητικό κίνημα, οργανώθηκε στην ΚΝΕ και εκλέχθηκε στο Κεντρικό Συμβούλιο της οργάνωσης στο 10ο Συνέδριο το 2010. Στη συνέχεια δραστηριοποιήθηκε στο κίνημα των μισθωτών και αυτοαπασχολούμενων μηχανικών. Είναι Μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Υποψήφιος Περιφερειάρχης - ΚΚΕ - Αβραμόπουλος Σωτήρης

ΘΕΣΣΑΛΙΑ - Τσιαπλές Τάσος: 56 χρονών. Γεννήθηκε στους Γόννους Λάρισας και κατοικεί στη Λάρισα. Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας, Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, Μέλος της Ε.Γ του ΠΑΜΕ. Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ

Υποψήφιος Περιφερειάρχης - ΚΚΕ - Τσιαπλές Τάσος

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ - Καραθανασόπουλος Νίκος: Γεννήθηκε το 1963. Βουλευτής Αχαΐας από το 2007 και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κόμματος. Έχει σπουδάσει Οικονομικά στην Ιταλία και είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ.

Υποψήφιος Περιφερειάρχης - ΚΚΕ - Καραθανασόπουλος Νίκος

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ - Γόντικας Νίκος: 62 χρονών. Εφοριακός, περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου από το 2011. Μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ

Υποψήφιος Περιφερειάρχης - ΚΚΕ - Γόντικας Νίκος

ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - Χαστάς Θανάσης: 32 χρονών. Κατάγεται από τον Πόρο Γρεβενών και διαμένει στην Κοζάνη. Απόφοιτος του Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, όπου και υπήρξε μέλος του ΔΣ του φοιτητικού Συλλόγου. Δημοτικός σύμβουλος Γρεβενών από το 2014 με τη Λαϊκή Συσπείρωση. Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Υπήρξε μέλος του Γραφείου του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ (2010-2016). Υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στην ΠΕ Γρεβενών στις εκλογές του 2015.

Υποψήφιος Περιφερειάρχης - ΚΚΕ - Χαστάς Θανάσης

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ - Μπασδέκης Κώστας: 53 χρονών. Γεωπόνος. Δημοτικός Σύμβουλος Λαμίας από το 2003 έως και το 2014. Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και του Γραφείου Περιοχής Στερεάς Ελλάδας.

Υποψήφιος Περιφερειάρχης - ΚΚΕ - Μπασδέκης Κώστας

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ & ΘΡΑΚΗ - Παπατολίδης Δημήτρης: 42 χρονών. Κατάγεται από τη Δράμα και κατοικεί στην Καβάλα. Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης του ΚΚΕ. Υπήρξε μέλος του Γραφείου του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ.

Υποψήφιος Περιφερειάρχης - ΚΚΕ - Παπατολίδης Δημήτρης

ΗΠΕΙΡΟΣ - Πρέντζας Γιώργος: 42 χρονών. Γεννήθηκε στη Γερμανία, μεγάλωσε και κατοικεί στα Ιωάννινα. Νοσηλευτής και υποψήφιος διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων. Μέλος Επιτροπής Περιοχής Ηπείρου του ΚΚΕ. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΕΔΗΝ και του ΔΣ των εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Υποψήφιος Περιφερειάρχης - ΚΚΕ - Πρέντζας Γιώργος

ΚΡΗΤΗ - Συντυχάκης Μανώλης: Γεννήθηκε το 1967 στο Ηράκλειο Κρήτης. Βουλευτής Ηρακλείου του ΚΚΕ. Απόφοιτος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Σόφιας της Λαϊκής Δημοκρατίας Βουλγαρίας “Kliment Ohridski”. Το 2010 και το 2014 είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηρακλείου. Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Μαθητών Δήμου Ηρακλείου, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Νομού Ηρακλείου και μέλος του ΔΣ της ΑΣΓΜΕ. Μέλος της ΚΝΕ από το 1978 και του ΚΚΕ από το 1986 και σήμερα είναι μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

Υποψήφιος Περιφερειάρχης - ΚΚΕ - Συντυχάκης Μανώλης

ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ - Μπαλού Αλεξάνδρα: Γεννήθηκε στο χωριό Μεσαριά της Κέρκυρας το 1961, είναι τραπεζοϋπάλληλος και περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφέρεια Αττικής, ενώ παλαιότερα ήταν νομαρχιακός σύμβουλος Αθήνας. Έχει τελειώσει τη σχολή Η/Υ του ΕΛΚΕΠΑ και τη Συνεταιριστική Σχολή Θεσσαλονίκης. Επίσης, έχει διατελέσει μέλος του γενικού συμβουλίου και της εκτελεστικής γραμματείας της Ομοσπονδίας Tραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας (ΟΤΟΕ), πρόεδρος του κλαδικού σωματείου εργαζομένων στο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα, μέλος της εκτελεστικής γραμματείας του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (ΠΑΜΕ), καθώς και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ). Στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές ήταν υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης του Βόρειου Τομέα της Αττικής με τον συνδυασμό «Λαϊκή Συσπείρωση».

Υποψήφιος Περιφερειάρχης - ΚΚΕ - Μπαλού Αλεξάνδρα

ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - Τάσσος Σταύρος: Γεννήθηκε στη Μυτιλήνη το 1948, όπου και μεγάλωσε. Βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ από τον Ιανουάριο του 2015. Είναι απόφοιτος της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει Μάστερ στη Θαλάσσια Γεωλογία και σε θέματα ενέργειας και ενεργειακής πολιτικής από το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα.  Είναι κάτοχος διδακτορικού στη Γεωφυσική-Σεισμολογία, από το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Δίδαξε σε διάφορα πανεπιστήμια, εργάστηκε ως ερευνητής στο Κ.Π.Ε. «Δημόκριτος», στο Εθνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών - ΕΚΘΕ, και κυρίως στο Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.             Διετέλεσε πρόεδρος του συλλόγου προσωπικού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και της Ένωσης Ελλήνων Ερευνητών. Συνέβαλε στην εκπόνηση των θέσεων του ΚΚΕ για την αντισεισμική θωράκιση της χώρας, και στις βουλευτικές εκλογές του 2007, του 2009, και του 2012 ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στη Β΄ Αθηνών. Στις δημοτικές εκλογές του 2010 και του 2014 ήταν επικεφαλής του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση Γλυφάδας», και εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος. Το 2011 εκλέχθηκε και το 2014 επανεκλέχτηκε πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη – Ε.Ε.Δ.Υ.Ε.

Υποψήφιος Περιφερειάρχης - ΚΚΕ - Τάσσος Σταύρος

ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - Ντουνιαδάκης Γιάννης: Γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης το 1954. Υποναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού ε.α. Αποφοίτησε από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, ως Σημαιοφόρος Μάχιμος του Πολεμικού Ναυτικού (ΠΝ) το 1976. Κατά τη διάρκεια της θητείας του υπηρέτησε σε πολεμικά πλοία επιφανείας ως επιτελής και ως κυβερνήτης, καθώς και σε υπηρεσίες Ξηράς ως επιτελής ή διοικητής ανάλογα με το βαθμό του. Αποστρατεύτηκε το 2005 με το βαθμό του Υποναυάρχου σε αποστρατεία, ενώ υπηρετούσε ως διευθυντής στη Διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων του ΓΕΕΘΑ. Είναι απόφοιτος της Ανώτερης Σχολής Πολέμου του ΠΝ. Είναι μέλος της Κίνησης για την Εθνική Άμυνα (ΚΕΘΑ) και της Ανεξάρτητης Ένωσης Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝΕΑΕΔ). Ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές του 2014 και υποψήφιος βουλευτής Α΄ Πειραιά το 2015.    

Υποψήφιος Περιφερειάρχης - ΚΚΕ - Ντουνιαδάκης Γιάννης

Το Γραφείο Τύπου του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας έδωσε στην δημοσιότητα και την λίστα των υποψηφίων δημάρχων που στηρίζει ο Περισσός στις αυτοδιοικητικές εκλογές που θα γίνουν στις 26 Μαΐου (σημ: ο δεύτερος γύρος, όπου απαιτηθεί, θα διεξαχθεί στις 2 Ιουνίου 2019):

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Η ΝΔ αγωνίζεται ώστε η Ελλάδα να γίνει Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα (βίντεο)Σήμερα 11:07 | Ειδήσεις

Τι είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στα εγκαίνια του τμήματος Λαμία - Καλαμπάκα του αυτοκινητόδρομου Ε65.


 


 

Χριστοφιλοπούλου για Μπελέρη: όσα λένε τα ακούω βερεσέ (βίντεο)Σήμερα 09:11 | Ειδήσεις

Τι είπε η συνυποψήφια του Φρέντη Μπελέρη για τις δηλώσεις της που προκάλεσαν αντιδράσεις.

“Το Πρωινό” - Κασσελάκης: Καλά έκανα και διέγραψα τον Παπανώτα (βίντεο)Σήμερα 10:46 | Ειδήσεις

Ο Στέφανος Κασσελάκης από την Αστυπάλαια μίλησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή του ΑΝΤ1 ''Το πρωινό'' για τις Ευρωεκλογές, την αποπομπή Παπανώτα και τα προβλήματα των νησιών.

Μαρινάκης: Με συμβολισμούς η υποψηφιότητα ΜπελέρηΣήμερα 09:09 | Ειδήσεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε στον ΑΝΤ1 για τις ευρωεκλογές, την υποψηφιότητα Μπελέρη, τις συλλήψεις για τη δολοφονία Λυγγερίδη και την ακρίβεια.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κωνσταντίνος Καραμανλής: το μήνυμα της ΝΔ για τα 26 χρόνια από το θάνατο του13:18Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Αρνητική η Έκθεση για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα - Η απάντηση του ΥΠΕΞ 13:04Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Ο Ερμής, η πανσέληνος, η Αφροδίτη και οι προβλέψεις της Τρίτης (βίντεο)12:52Πιερρακάκης - Ιερώνυμος: Η συνεργασία είναι το καλύτερο φάρμακο για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα (εικόνες)12:39Αφρικανική σκόνη: Κορυφώνεται η μεταφορά της από τη Σαχάρα (εικόνες)12:25Θάνατος βρέφους στην Κω: Ποινική δίωξη ασκήθηκε στους γονείς12:13Βόλος: Καταδικάστηκε για κλοπή που έκανε άλλος11:59 Συλλήψεις για παράνομα όπλα σε διαφορετικές περιοχές της Αττικής (εικόνες)11:47Τροχαίο – Σέρρες: Νεκρός σε μετωπική σύγκρουση (εικόνες)11:34Μητσοτάκης: Η ΝΔ αγωνίζεται ώστε η Ελλάδα να γίνει Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα (βίντεο)11:22ΕΛΑΣ: δεκάδες συλλήψεις σε στοχευμένες δράσεις για την εξάλειψη της παραβατικότητας11:09“Το Πρωινό” - Κασσελάκης: Καλά έκανα και διέγραψα τον Παπανώτα (βίντεο)10:56Ονδούρα: Τεράστια ποσότητα κοκαΐνης βρέθηκε σε...βάρκες10:43Θεσσαλονίκη: Ληστές ATM αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω αναρμοδιότητας δικαστηρίου10:29Σωφρονιστικός συμμετείχε σε κύκλωμα που διακινούσε κινητά και ναρκωτικά σε φυλακή (εικόνες)10:16Χριστοφιλοπούλου για Μπελέρη: όσα λένε τα ακούω βερεσέ (βίντεο)10:02Γάζα: Μωρό γεννήθηκε με καισαρική από νεκρή μητέρα (εικόνες)09:49Φωτιά στη Σούδα κοντά στον Ναύσταθμο - Μήνυμα 112 στους κατοίκους (εικόνες)09:35Μαρινάκης: Με συμβολισμούς η υποψηφιότητα Μπελέρη09:24Δολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη: Στον εισαγγελέα οι 67 συλληφθέντες (εικόνες)09:11
00:04:02Αιφνιδιαστική εντολή ΓΕΕΘΑ για άσκηση “Πυρπολητής”21-03-2019 22:41 
00:02:39 
Παρατράγουδα «για την Μακεδονία» μετά τις αποδοκιμασίες στον Νίκο Παππά 21-03-2019 20:43
00:01:21 
Νέο ηχηρό “ράπισμα” των Αμερικανών στον Ερντογάν 21-03-2019 20:42
00:03:15 
Κατρούγκαλος - Τσαβούσογλου: “Καρφιά” και αιχμές… για όλους και για όλα 21-03-2019 20:41
00:01:26 
Μπαράζ «αερομαχιών» και έκτακτος «Πυρπολητής» μετά τις χειραψίες» Τσαβούσογλου – Κατρούγκαλου 21-03-2019 20:41
00:02:16 
Ευρω-επίθεση Μητσοτάκη στον Τσίπρα 21-03-2019 19:58
00:01:58 
Δήλωση Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την είσοδο του στη Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ21-03-2019 15:32
00:01:58 
Η «μάχη της ντουντούκας» μεταξύ Πολάκη-Γιαννακου έξω από το Υπ. Υγείας21-03-2019 13:46
00:00:48 
Σαμαράς: η όρθια και γαλάζια Ελλάδα «έρχεται»21-03-2019 13:42
00:02:40 
Μητσοτάκης: βαθιά ανήθικη η “τροπολογία Κουντουρά”21-03-2019 13:41
00:02:15 
Στηρίζουν οι ΗΠΑ τον άξονα Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου – Μήνυμα στην Άγκυρα21-03-2019 13:40
00:01:04 
Ζάεφ: Να απαντήσει η Ελλάδα αν ομιλείται η “μακεδονική γλώσσα” στο έδαφός της21-03-2019 13:40
00:07:31 
Μπαράζ προκλήσεων από την Τουρκία σε ΝΑΤΟ και Αττάλεια21-03-2019 13:39
00:01:57 
Ο εκπρ. Τύπου της ΓΣΕΕ απαντά στις καταγγελίες του Χ. Κατσώτη21-03-2019 09:38
00:04:05 
Αποκάλυψη ΑΝΤ1: Δεύτερο "ατόπημα" της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ μέσα σε λίγους μήνες21-03-2019 08:55
00:00:21 
Ευρωβουλευτής της Χρονιάς η Μαρία Σπυράκη21-03-2019 06:21
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο