Σαντορίνη
Δημοσίευση: 15 Ιουλίου 2016 14:00Το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας εγκαινίασε ο Αλέξης Τσίπρας (βίντεο)
Της Κατερίνας Χαραλαμπάκου
Το νέο γενικό Νοσοκομείο της Σαντορίνης εγκαινίασε ο Αλέξης Τσίπρας. Ο Πρωθυπουργός επισκέφτηκε τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του νοσοκομείου το οποίο θα λειτούργει με 22 γιατρούς, 56 νοσηλευτές και 59 άτομα διοικητικό και λοιπό προσωπικό.
Ο πρωθυπουργός μάλιστα ρώτησε τους νεοπροσληφθέντες γιατρούς και νοσηλευτές αν βρήκαν τελικά σπίτι για τη διαμονή τους καθώς ήταν πολύ δύσκολο αφού τα ενοίκια στο νησί είναι πολύ ακριβά αυτή τη περίοδο.
Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.
Στο διάλογο που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με το Δήμαρχο της Σαντορίνης τόνισε τη σημασία της μονάδας νεφρού του νοσοκομείου καθώς εκτός από τους κατοίκους των Κυκλάδων μπορεί να βοηθήσει και τον τουρισμό.
Στη συνεχεία ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με επαγγελματικούς φορείς του νησιού.