LATEST NEWS
 
Πολιτική /Εκλογές /

Σέξι υποψήφιες

Δημοσίευση: 20 Ιανουαρίου 2015 20:39

Οι ωραίες της κάλπης

Γοητευτικές και σέξι κυρίες «κοσμούν» τα ψηφοδέλτια των κομμάτων και διεκδικούν τη ψήφο σας…

Ωραίες εκλογών - υποψήφιες

Είναι σούπερ σέξι, έχουν κοινό γνώρισμα την ομορφιιά, αλλά τις χωρίζουν τα ...διαφορετικά ψηφοδέλτια με τα οποία κατεβαίνουν στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Ο λόγος για τις εντυπωσιακές κυρίες οι οποίες με «όπλα» τη γοητεία τους, τις τέλειες αναλογίες τους και την αναγνωσιμότητα τους σε πίστες και πασαρέλα ρίχνονται στη μάχη του σταυρού για μία θέση στη Βουλή, δίνοντας άλλη διάσταση στην εκλογική διαδικασία.

Λίγα 24ώρα πριν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής σας «συστήνουμε» τις σέξι υποψήφιες που βάζουν «φωτιά» στην κάλπη.

ΣΤΕΛΛΑ ΤΣΙΟΥΧΑ - Ποτάμι, Πιερία

Υποψήφια - εκλογές - Στέλλα Τσιούχα - Το Ποτάμι

Από νοσηλεύτρια... στη λίστα υποψήφιων βουλευτών στο Ποτάμι

Η Στέλλα Τσιούχα έχει σπουδάσει νοσηλευτική... Έχει ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία αλλά αυτήν την περίοδο την έχει κερδίσει το Ποτάμι και ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Η Στέλλα Τσιούχα, με καταγωγή από το Δίον Πιερίας δεν έχει εκλογικό κέντρο και κάνει τον προεκλογικό της αγώνα και μέσω του Facebook. «Σας αγαπώ γιατί είμαστε αδέλφια», έγραψε την προηγούμενη Δευτέρα, σημειώνοντας ότι «δεν επιδιώκω την πολιτική καριέρα, που έχει γίνει επάγγελμα». Δύο ασχολήθηκε με τον τον Άγιο (πλέον) Παΐσιο. «Αυτός ο γέροντας που μίλησε για τα σημεία των καιρών, επίσημα πια στην κατηγορία των αγίων? δυστυχώς δεν είχα την τύχη να γνωρίσω αυτή την άγια μορφή από κοντά, αλλά πολλοί γνωστοί και φίλοι μου είδαν και άκουσαν τα σοφά λόγια από τον πεφωτισμένο αυτόν άγιο του αιώνα μας», έγραψε στην προσωπική της σελίδα. Η εντυπωσιακή, ξανθιά Κατερινιώτισσα υπόσχεται να χρησιμοποιήσει στις εκλογές «κυρίως τη φυσική μου παρουσία στον τόπο» και θέλει να προφέρει «με όποιον τρόπο στη χώρα μας».

ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΣΙΤΣΙΓΚΟΥ - Τελεία, Β' Αθηνών

Από το Fame Story στο πλευρό του Απόστολου Γκλέτσου

Υποψήφια - εκλογές - Φωτεινή Τσιτσίγκου - ΤΕΛΕΙΑ - Γκλέτσος

Η Φωτεινή Τσιτσιγκού έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «Fame Story 1» και απέκτησε μεγάλο κοινό χάρη στην εξαιρετική φωνή της αλλά και στις κόντρες που δημιουργήθηκαν μέσα στο παιχνίδι με πρώην συμπαίκτριές της. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, η Φωτεινή ασχολήθηκε ενεργά με το τραγούδι αλλά πλέον φαίνεται να την έχει κερδίσει η πολιτική.

Προεκλογική εκστρατεία και ομιλίες δεν θα κάνει, πολιτικές απόψεις δεν εκφράζει. «Αυτό που έχω να πω είναι ότι θα βοηθήσω όπου και όπως μπορώ», είπε μόλις ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά της και φίλοι της θυμήθηκαν ένα παλιότερο τραγούδι της: «Δεν χρειάζεται να ξέρεις».

ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΛΑΤΖΗ - ΑΝΕΛ, Τρίκαλα

Υποψήφια - εκλογές - Στέλλα Καλατζή - ΑΝΕΛ

Η μελαχρινή καλλονή τραγουδίστρια από τις πίστες... στον Καμμένο

«Αν κόψεις απ' όλους» -όπως είναι ο τίτλος του τελευταίου της σουξέ- και σταυρώσεις εμένα, θα αλλάξουν πολλά και θα αγωνιστώ για σένα. Με όλες τις αισθήσεις μου». Αυτό θα μπορούσε να είναι το σύνθημα της λαϊκής ερμηνεύτριας, Στέλλας Καλατζή, η οποία είναι υποψήφια βουλευτής με τους ΑΝΕΛ στην ιδιαίτερη πατρίδα της, στα Τρίκαλα. Εκρηκτική, με εντυπωσιακές αναλογίες και συνεργασίες με τα πιο γνωστά ονόματα της νύχτας, η Στέλλα Καλατζή -Στέλλα Νταζελίδου είναι το πραγματικό της όνομα- κάνει μια ολιγοήμερη αποχή από τις πίστες και περιοδεύει αυτές τις μέρες στα χωριά των Τρικάλων, αρχής γενομένης από την περιοχή της Καλαμπάκας και τη γραφική Αηδόνα, τόπο καταγωγής της μητέρας της.

Υποψήφια - εκλογές - Στέλλα Καλατζή - ΑΝΕΛ

Η ίδια γεννήθηκε στην Αθήνα και στο Ωδείο Εξαρχείων έκανε τα πρώτα της μαθήματα πιάνου με τον Κώστα Βενετσάνο, ενώ συνέχισε με φωνητική στο Ωδείο Νέας Σμύρνης. Η πρώτη της συνεργασία ήταν με τον Σταμάτη Γονίδη, ακολούθησε ένα ντουέτο με τον Λάμπη Λιβιεράτο και δούλεψε με τον Τόλη Βοσκόπουλο, την Άντζελα Δημητρίου, τον Βασίλη Καρρά, τον Αντώνη Ρέμο, τον Αλκαίο, τον Νίκο Βέρτη και άλλους.

Με νέο προφίλ

Σε μια προσπάθεια να ενισχύσουν το προφίλ της στο Facebook, φίλοι της δημιούργησαν ένα νέο profile, στη διεύθυνση «Καλατζή-Νταζελίδου Στέλλα», με ιδιότητα... «politician»! Οι φωτογραφίες που το εμπλούτισαν δεν έχουν σχέση με τη δική της σελίδα, όπου η Στέλλα Καλατζή εικονίζεται, πιο sexy από ποτέ, στην πίστα, με κέρατα τάρανδου και κόκκινο κορμάκι δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, με leopard μαγιό και πλατύγυρο καπέλο το περασμένο καλοκαίρι στη Μύκονο. Τώρα έκανε φωτογράφηση με ένα κατακόκκινο φόρεμα, σε αυστηρή γραμμή, και ασπρόμαυρο κολιέ, ενώ την περασμένη Τρίτη εμφανίστηκε δίπλα στον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας των ΑΝΕΛ, Τέρενς Κουίκ, στα Τρίκαλα, με μαύρη μπλούζα και κόκκινο παλτό, που δεν άφηνε κανένα σημείο του σώματος ακάλυπτο. Στη δήλωση του Κουίκ ότι είναι «πολιτική απάτη» τα συνεχή ψέματα του Αντώνη Σαμαρά, συμφώνησε με μία κίνηση του κεφαλιού. Η Στέλλα Καλατζή ζητά την ψήφο του τρικαλινού λαού για να βγει βουλευτής και να μην αναγκαστεί να πιάσει το μικρόφωνο την ερχόμενη Κυριακή για να ερμηνεύσει με τη χαρακτηριστική φωνή της «πες μου ποιος έκλεψε τις όμορφες στιγμές, κι έγιναν όλες σαν θλιμμένες Κυριακές;»...

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΛΑΓΚΜΠΟΡ - ΝΔ, Β' Αθηνών

Υποψήφια - εκλογές - Κατερίνα Κάλαγκμπορ - Νέα Δημοκρατία

Η «εκρηκτική» μεταγραφή από τους ΑΝΕΛ στις γαλάζιες λίστες

Κατάγεται από τη Νιγηρία, γεννήθηκε στη Σερβία, μεγαλώνει στην Ελλάδα, όπου ασχολείται με δημόσιες σχέσεις (γενικώς), ενώ παράλληλα διερευνά τους μυστικούς κώδικες του ωραίου φύλου. Η Κατερίνα Κάλαγκμπορ άφησε για λίγο τη συγγραφή του βιβλίου της «Οι αόρατες σχέσεις μεταξύ των γυναικών», όπως και το μπλογκ της www.kalagkmpor.gr, που έχει να ενημερωθεί από τον περασμένο Οκτώβριο, για την αχανή Β' Αθηνών, όπου είναι υποψήφια με τη ΝΔ. Όταν τελειώσουν οι εκλογές ωστόσο θα κάνει εκείνο το ραντεβού με την εκρηκτική γυναίκα, με την οποία αντάλλαξε μερικά φιλιά, αλλά δεν προχώρησε... για τις ανάγκες του βιβλίου φυσικά.

«Στο παρελθόν έχει τύχει να φιληθώ με γυναίκα, χωρίς να προβώ σε σεξουαλική πράξη. Τώρα λόγω του βιβλίου θα το κάνω το ραντεβού μαζί της, ώστε να ολοκληρωθεί και η πράξη, για να μπορώ να μεταφέρω μέσα από τον γραπτό λόγο ακριβώς την εμπειρία». Η δήλωσή της αυτή απασχόλησε περισσότερο από μια άλλη, με πολιτικό περιεχόμενο, για το πρόγραμμα σταθερότητας της ΝΔ. Η άλλοτε εκπρόσωπος Τύπου της Νεολαίας των ΑΝΕΛ εγκαινίασε την προεκλογική της εκστρατεία με συνέντευξη στο Radio String -ένα διαδικτυακό ραδιόφωνο της Αθήνας- και συνεχίζει ακάθεκτη. Οπως και οι ψηφοφόροι της, που την αποθεώνουν -συχνά με ανορθόγραφα σχόλια- στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.

Στείλε το σχολιό σου
Για να καταχωρήσετε σχόλιο πρέπει να είσατε συνδεδεμένος. Πατήστε εδώ για να συνδεθείτε
Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΒουλή: Βουλευτής έριξε μπουνιά σε συνάδελφό τουΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Πώς συνέβη η διένεξη η οποία οδήγησε στο να "ανάψουν τα αίματα" και προκάλεσε τη χειροδικία.

Νατσιός στον ΑΝΤ1: Η δήλωση Παπαδόπουλου, το σύνθημα του Αυτιά και το “θαύμα” των ΕυρωεκλογώνΣήμερα 09:32 | Ειδήσεις

Ο πρόεδρος της Νίκης Δημήτρης Νατσιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 ''Καλημέρα Ελλάδα''. 

Ευρωεκλογές - ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ για Σπαρτιάτες: Καταθέτει υπόμνημα, ενώ έληξε η προθεσμίαΧθες 13:17 | Ειδήσεις

Το Μαξίμου ασκεί σφοδρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την στάση του. Τι απαντά η Κουμουνδούρου. Τι λέει το ΠΑΣΟΚ.

Ευρωεκλογές - Γκάλοπ: Ποιοι υποψήφιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των ψηφοφόρωνΧθες 19:36 | Ειδήσεις

Ποιο ποσοστό συγκεντρώνει το πρώτο κόμμα στην εκίμηση ψήφου. Ποιο κόμμα είναι δεύτερο και ποιο τρίτο. Πώς κινούνται τα υπόλοιπα κόμματα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Άγιος Δημήτριος: Διανομέας δέχεται άγρια επίθεση στη μέση του δρόμου (βίντεο)12:38Βουλή: Βουλευτής έριξε μπουνιά σε συνάδελφό του12:24Γενοκτονία Αρμενίων: η κτηνωδία που δεν παραδέχθηκε ποτέ η Τουρκία12:11Κηφισιά: Θύμα διάρρηξης ο Λούκας Βιλντόζα του Παναθηναϊκού11:58Σκύδρα - Καταγγελία για bullying: Συμμαθητής μου, έσβησε τσιγάρο στο μάγουλό μου11:44Πολεμική Αεροπορία: Επισμηνίας βρέθηκε νεκρός στη μονάδα του11:31Κηφισός: Κινηματογραφική καταδίωξη μετά από απόπειρα ληστείας11:18ΟΔΔΗΧ: Στις αγορές με νέα έκδοση ομολόγου η Ελλάδα11:04Αφρικανική σκόνη: Οδηγίες από το Υπουργείο Υγείας για την προστασία των πολιτών10:51Κορινθία - Τροχαίο δυστύχημα: Νεκρός οδηγός μηχανής που “καρφώθηκε” σε κολώνα10:37Αφρικανική σκόνη: Πώς προέκυψε, πώς αντιμετωπίζεται (βίντεο)10:24Ηράκλειο – Καταγγελία 19χρονου: Νεαροί με έδερναν και η ανήλικη αδερφή τους τραβούσε βίντεο10:10ΝΒΑ – Μπακς: Ήττα από τους Πέισερς απόντος του Αντετοκούνμπο09:57Νατσιός στον ΑΝΤ1: Η δήλωση Παπαδόπουλου, το σύνθημα του Αυτιά και το “θαύμα” των Ευρωεκλογών09:43Αργεντινή: Μαζικές διαδηλώσεις για την λιτότητα (εικόνες)09:30Ηράκλειο: Ήπιε, δεν βρήκε ταξί και πήρε τηλέφωνο την Άμεση Δράση!09:16Σεπόλια: Εμπρησμός σε ΑΤΜ και ζημιές σε σούπερ-μάρκετ (εικόνες)09:02ΗΠΑ - Ουκρανία: Εγκρίθηκε από το Κογκρέσο το πακέτο Μπάιντεν 08:49Ιράν: Απαγόρευσε ξανά στις γυναίκες την είσοδο σε γήπεδο ποδοσφαίρου08:35“The 2Night Show” – Βαλαβάνη: Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη” με τη νέα μου σχέση08:22
00:04:02Αιφνιδιαστική εντολή ΓΕΕΘΑ για άσκηση “Πυρπολητής”21-03-2019 22:41 
00:02:39 
Παρατράγουδα «για την Μακεδονία» μετά τις αποδοκιμασίες στον Νίκο Παππά 21-03-2019 20:43
00:01:21 
Νέο ηχηρό “ράπισμα” των Αμερικανών στον Ερντογάν 21-03-2019 20:42
00:03:15 
Κατρούγκαλος - Τσαβούσογλου: “Καρφιά” και αιχμές… για όλους και για όλα 21-03-2019 20:41
00:01:26 
Μπαράζ «αερομαχιών» και έκτακτος «Πυρπολητής» μετά τις χειραψίες» Τσαβούσογλου – Κατρούγκαλου 21-03-2019 20:41
00:02:16 
Ευρω-επίθεση Μητσοτάκη στον Τσίπρα 21-03-2019 19:58
00:01:58 
Δήλωση Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την είσοδο του στη Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ21-03-2019 15:32
00:01:58 
Η «μάχη της ντουντούκας» μεταξύ Πολάκη-Γιαννακου έξω από το Υπ. Υγείας21-03-2019 13:46
00:00:48 
Σαμαράς: η όρθια και γαλάζια Ελλάδα «έρχεται»21-03-2019 13:42
00:02:40 
Μητσοτάκης: βαθιά ανήθικη η “τροπολογία Κουντουρά”21-03-2019 13:41
00:02:15 
Στηρίζουν οι ΗΠΑ τον άξονα Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου – Μήνυμα στην Άγκυρα21-03-2019 13:40
00:01:04 
Ζάεφ: Να απαντήσει η Ελλάδα αν ομιλείται η “μακεδονική γλώσσα” στο έδαφός της21-03-2019 13:40
00:07:31 
Μπαράζ προκλήσεων από την Τουρκία σε ΝΑΤΟ και Αττάλεια21-03-2019 13:39
00:01:57 
Ο εκπρ. Τύπου της ΓΣΕΕ απαντά στις καταγγελίες του Χ. Κατσώτη21-03-2019 09:38
00:04:05 
Αποκάλυψη ΑΝΤ1: Δεύτερο "ατόπημα" της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ μέσα σε λίγους μήνες21-03-2019 08:55
00:00:21 
Ευρωβουλευτής της Χρονιάς η Μαρία Σπυράκη21-03-2019 06:21
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο