LATEST NEWS
 
Πολιτική /Γενικά /

Υπόθεση Χαϊκάλη

Δημοσίευση: 19 Δεκεμβρίου 2014 14:55

Αυτός είναι ο άνθρωπος που φέρεται να προσπάθησε να δωροδοκήσει τον Χαϊκάλη

Είναι πρώην σύμβουλος του Π. Καμμένου.Κλήθηκε να καταθέσει ως ύποπτος τέλεσης αδικήματος. Για προβοκάτσια ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κάνει λόγο η ΝΔ.

Γιώργος Αποστολόπουλος -  Πάνος Καμμένος - απόπειρα χρηματισμού Χαϊκάλη

Το πρόσωπο που φέρεται να αποπειράθηκε να δωροδοκήσει τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλο Χαϊκάλη είναι, σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Αποστολόπουλος και φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες στο πλευρό του Πάνου Καμμένου.

Ο Γιώργος Αποστολόπουλος την εποχή που τραβήχτηκαν αυτές οι φωτογραφίες ήταν «δεξί χέρι» του Πάνου Καμμένου όπως προκύπτει και από τις εμφανίσεις στο πλευρό του αρχηγού των ΑΝΕΛ. Χαρακτηριστικό είναι ότι συμμετείχε ακόμα και στην συνάντηση του Πάνου Καμμένου με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Για προβοκάτσια που ξεκίνησε πριν τρεις μήνες ο ΣΥΡΙΖΑ και τη συνεχίζουν οι ΑΝΕΛ έκανε λόγο σε δήλωσή του ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος.  «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης», απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στη δήλωση Παπαμιμίκου.

Γιώργος Αποστολόπουλος -  Πάνος Καμμένος - απόπειρα χρηματισμού Χαϊκάλη

Στην παραπάνω φωτογραφία ο Γιώργος Αποστολόπουλος κάθεται δεξιά από τον Πάνο Καμμένο, ενώ αριστερά βρίσκεται ο τότε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ Νότης Μαριάς, ενώ στην απέναντι πλευρά είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με τον διευθυντή του γραφείου του Νίκο Παππά και τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Πάνο Σκουρλέτη.

Γιώργος Αποστολόπουλος -  Πάνος Καμμένος - απόπειρα χρηματισμού Χαϊκάλη

Σε αυτή τη φωτογραφία ο Γιώργος Αποστολόπουλος είναι όρθιος, δεξιά του Νότη Μαριά και παρακολουθεί το διάλογο Καμμένου - Τσίπρα.

Ο Γιώργος Αποστολόπουλος κλήθηκε από τον εισαγγελέα Εφετών, Π. Παναγιωτόπουλο, να καταθέσει ως ύποπτος τέλεσης αδικήματος, σχετικά με τις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού του για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Τι είπε ο Πάνος Καμμένος για το πρόσωπο αυτό

Το προφίλ του ανθρώπου που φέρεται ότι αποπειράθηκε να δωροδοκήσει τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλο Χαϊκάλη σκιαγράφησε ο Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, μετά τις τελευταίες καταιγιστικής αποκαλύψεις που συγκλονίζουν το πολιτικό σκηνικό.

Σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο,  τον άνθρωπο που  προσέγγισε τον Παύλο Χαϊκάλη, που σύμφωνα με πληροφορίες ονομάζεται Γιώργος Αποστολόπουλος, όταν τον γνώρισε τότε του έλεγε πως ήταν στέλεχος τράπεζας.

O κ. Καμμένος πρόσθεσε ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο «αυτόδιαφημιζοταν ότι ήταν σύμβουλος και της προηγουμένης κυβέρνησης» και ότι του τον είχε υποδείξει ο Δημήτρης Σταμάτης για να καταθέσει για την υπόθεση των cds.

Όπως είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, όταν ο ίδιος έφυγε από τη  ΝΔ  το πρόσωπο αυτό του είπε ότι θα τον ακολουθήσει, ενώ έγραφε αντιμνημονιακά άρθρα στο διαδίκτυο με το ψευδώνυμο «Δευκαλίων», στο περιοδικό HOT DOC του Κώστα Βαξεβάνη.

Όπως αναφέρει σήμερα, μετά τις αποκαλύψεις, το HOT DOC "πριν από ένα χρόνο μεταξύ σοβαρού και αστείου προτείνει στον εκδότη του περιοδικού Κώστα Βαξεβάνη να μην τα βάζει με τραπεζίτες θηρία και θα κανονίσει αυτός να του σβηστούν τα δάνεια. Μετά από αυτή την προσέγγιση, η ομάδα του HOT DOC σταματά κάθε επαφή μαζί του". 

Μετά την άνοιξη του 2013, όπως ανέφερε ο Πάνος Καμμένος, ο άνθρωπος αυτός του ανακοίνωσε ότι θα πιάσει δουλειά στην Τράπεζα Πειραιώς και τελικά, όπως είπε, έμαθε ότι απολύθηκε από την τράπεζα τον Ιούλιο», πρόσθεσε.

Πάντως, στο προφίλ του στο Linkedin ο Γιώργος Αποστολόπουλος γράφει ότι είναι ακόμα στέλεχος της Τράπεζας Πειραιώς, ωστόσο πληροφορίες από την τράπεζα αναφέρουν ότι η μεταξύ τους συνεργασία έχει διακοπεί.

Γιώργος Αποστολόπουλος - Linkedin

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορία
Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
FedHATTA: Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για το Πάσχα σε Ελλάδα και εξωτερικό23:59Ινδία: Δεκάδες νεκροί από έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων23:45Τουρκία - Ιμάμογλου: Μποϊκοτάζ στην αγορά ως διαμαρτυρία για τη φυλάκισή του 23:30Άρης – Περιστέρι: Πήραν το “θρίλερ” οι φιλοξενούμενοι23:16Ένταση σε εκδήλωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας 23:03Πατήσια: Φωτιά σε εργοστάσιο (εικόνες)22:49Κακοκαιρία - Πάρος: Δορυφορική εικόνα από τις πλημμύρες στο νησί 22:36Θεσσαλονίκη: Νύφη συνελήφθη λίγο πριν πάει στην εκκλησία22:22Βοστώνη: Φορτηγό έπεσε σε πεζούς (εικόνες) 22:09Charleston Open: Η Σάκκαρη προκρίθηκε στον 2ο γύρο21:55Η μεγάλη δημοσκόπηση της Marc για τον ΑΝΤ1 21:42Επιβατικό αεροπλάνο από Ισραήλ έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Τουρκία21:28Πάπας Φραγκίσκος: Πως εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του21:15Ωνάσεια Δημόσια Σχολεία: Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων - Ποιες είναι οι προϋποθέσεις21:01Youth League – Ολυμπιακός: Είπε αντίο… με ψηλά το κεφάλι20:48Ηράκλειο: Εξαρθρώθηκε συμμορία που έκλεβε σπίτια με “χρυσή” λεία20:34Μητσοτάκης στο ΤikTok για κατώτατο μισθό: Θα πετύχουμε τον στόχο μας για 950 ευρώ το 2027 20:21Κυριακή Γρίβα: Σπάραξε η μητέρα της στα αποκαλυπτήρια του μνημείου της, 1 χρόνο μετά τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους (εικόνες)20:07ΠΝΟ – Απεργία: Πότε δένουν κάβους τα πλοία19:52Κρήτη: Προσωρινά κρατούμενος ο δεύτερος υγειονομικός - Κατηγορείται για χρηματισμό και εκβιασμό19:39
00:04:02Αιφνιδιαστική εντολή ΓΕΕΘΑ για άσκηση “Πυρπολητής”21-03-2019 22:41 
00:02:39 
Παρατράγουδα «για την Μακεδονία» μετά τις αποδοκιμασίες στον Νίκο Παππά 21-03-2019 20:43
00:01:21 
Νέο ηχηρό “ράπισμα” των Αμερικανών στον Ερντογάν 21-03-2019 20:42
00:03:15 
Κατρούγκαλος - Τσαβούσογλου: “Καρφιά” και αιχμές… για όλους και για όλα 21-03-2019 20:41
00:01:26 
Μπαράζ «αερομαχιών» και έκτακτος «Πυρπολητής» μετά τις χειραψίες» Τσαβούσογλου – Κατρούγκαλου 21-03-2019 20:41
00:02:16 
Ευρω-επίθεση Μητσοτάκη στον Τσίπρα 21-03-2019 19:58
00:01:58 
Δήλωση Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την είσοδο του στη Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ21-03-2019 15:32
00:01:58 
Η «μάχη της ντουντούκας» μεταξύ Πολάκη-Γιαννακου έξω από το Υπ. Υγείας21-03-2019 13:46
00:00:48 
Σαμαράς: η όρθια και γαλάζια Ελλάδα «έρχεται»21-03-2019 13:42
00:02:40 
Μητσοτάκης: βαθιά ανήθικη η “τροπολογία Κουντουρά”21-03-2019 13:41
00:02:15 
Στηρίζουν οι ΗΠΑ τον άξονα Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου – Μήνυμα στην Άγκυρα21-03-2019 13:40
00:01:04 
Ζάεφ: Να απαντήσει η Ελλάδα αν ομιλείται η “μακεδονική γλώσσα” στο έδαφός της21-03-2019 13:40
00:07:31 
Μπαράζ προκλήσεων από την Τουρκία σε ΝΑΤΟ και Αττάλεια21-03-2019 13:39
00:01:57 
Ο εκπρ. Τύπου της ΓΣΕΕ απαντά στις καταγγελίες του Χ. Κατσώτη21-03-2019 09:38
00:04:05 
Αποκάλυψη ΑΝΤ1: Δεύτερο "ατόπημα" της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ μέσα σε λίγους μήνες21-03-2019 08:55
00:00:21 
Ευρωβουλευτής της Χρονιάς η Μαρία Σπυράκη21-03-2019 06:21
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο