LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΗράκλειοΔημοσίευση: 14 Μαρτίου 2024 10:06 | Ανανέωση: 14 Μαρτίου 2024 10:20

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 15χρονη που της επιτέθηκαν τρεις 16χρονες

Οι δύο ανήλικες συνελήφθησαν όπως και οι μητέρες τους. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της 15χρονης.

Καυγάς - κορίτσια

Νέο περιστατικό βίας σημειώθηκε στο Ηράκλειο, την Τετάρτη, σε βάρος μιας 15χρονης, η οποία όπως κατήγγειλε δέχθηκε επίθεση από τρεις 16χρονες.

Το ανήλικο κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με χτυπήματα, μεταξύ άλλων, στο κεφάλι, τα χέρια και τα πόδια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η ανήλικη κατήγγειλε το περιστατικό στο Α' Αστυνομικό Τμήμα του Ηρακλείου και ακολούθησε η σύλληψη των δύο εκ των τριών ανηλίκων κοριτσιών.

Επίσης συνελήφθησαν και οι δύο μητέρες των κοριτσιών για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Το τρίτο ανήλικο κορίτσι, αναζητείται από τις αρχές.

Ελεύθερες οι δύο 16χρονες

Στα δικαστήρια Ηρακλείου οδηγήθηκαν οι δύο ανήλικες, οι οποίες συνελήφθησαν από αστυνομικούς μετά την επίθεση σε 15χρονη χθες το μεσημέρι.

Οι δυο 16χρονες αφέθηκαν ελεύθερες, ενώ υπήρξε εισαγγελική παραγγελία προκαταρκτικής έρευνας, για τη συμπλήρωση της δικογραφίας αλλά και τη διερεύνηση του υλικού που έχει καταγραφεί σε κινητά τηλέφωνα κατά τη διάρκεια του βίαιου περιστατικού.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως υποστηρίζει η 15χρονη, οι δυο 16χρονες και ένα ακόμη ανήλικο κορίτσι που αναζητείται από τις αρχές, συμμετείχαν στην επίθεση που δέχθηκε με χτυπήματα χθες το μεσημέρι. Μάλιστα, το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, φέροντας τραύματα μεταξύ άλλων στο κεφάλι, τα χέρια και τα πόδια.

Ειδήσεις σήμερα:

Ζωγράφου: εμπρηστική επίθεση σε αυτοκίνητα

Κασσελάκης: Το βίντεο στο TikTok για το κούρεμα και ξύρισμα πριν τον στρατό

Κολωνός - Λύτρας για 12χρονη: Η εισαγγελική πρόταση ήταν προκλητική

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 10 Μαΐου20:34Θεσσαλονίκη: Η περιφορά του πρώτου Επιταφίου από τον Άγιο Μηνά (βίντεο)20:21Εκρήξεις σε Νέο Κόσμο - Πειραιά: Τα βίντεο - ντοκουμέντα που βοήθησαν στην εξιχνίαση των υποθέσεων20:07Πάσχα: Αύξηση στις πληρότητες των νησιών (βίντεο)19:53Πάσχα: Η Αθήνα άδειασε και οι εκδρομείς παραμένουν κολλημένοι στην κίνηση (βίντεο)19:39Τέμπη: Συμπληρωματική μήνυση κατά του Πρωθυπουργού και πολιτικών προσώπων από συγγενείς θυμάτων19:39Πνευμονική εμβολή: όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε19:24Σπέτσες: Θαλαμηγός χτύπησε στην προβλήτα λόγω των ισχυρών ανέμων (βίντεο)19:10ΟΟΣΑ – Χατζηδάκης: Οι συναντήσεις του υπουργού Οικονομικών στο Παρίσι18:56Νέες απειλές των Χούθι: Στο στόχαστρο όλα τα πλοία που κατευθύνονται στο Ισραήλ18:43Ρόδος: Θα πούλαγε δεκάδες χιλιάδες πυροτεχνήματα παράνομα18:29Pricefox: Πόσα θα πληρώσεις φέτος για το πασχαλινό τραπέζι18:14Κορωπί: Συνελήφθησαν ανήλικοι με εκατοντάδες κροτίδες18:00Βρετανία – Δημοτικές εκλογές: Πρώτη ηχηρή νίκη για τους Εργατικούς 17:46Κέιτ Μίντλετον: Γιατροί του “Νοσοκομείου του Πάπα” την χειρούργησαν 17:31Καιρός - Μεγάλο Σάββατο: βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας17:17Αλεξανδρούπολη: Οδηγός φορτηγού διακινούσε παράνομα μετανάστες - Πώς συνελήφθη 17:03ΟΗΕ: Αύξηση των τιμών των τροφίμων παγκοσμίως τον Απρίλιο16:50Amber Alert για 47χρονο που εξαφανίστηκε από την Κυψέλη16:36Σάμος - Δολοφονία 75χρονου: Σε κατ' οίκον περιορισμό ο φερόμενος δράστης 16:23
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο