LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΘεσσαλονίκηΔημοσίευση: 11 Μαρτίου 2024 15:50

Τρανσφοβική επίθεση: Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 9 ενήλικες κατηγορούμενοι

Ελεύθεροι αφέθηκαν με προφορική εντολή του Εισαγγελέα και οι υπόλοιποι 12 κατηγορούμενοι. 

Θεσσαλονίκη - Τρανσφοβία - Δίκη - Αναβολή

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι εννέα ενήλικες συλληφθέντες για την ομοφοβική επίθεση σε βάρος δύο ατόμων queer το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη, μετά την αναβολή της δίκης τους.

Οι εννέα από τους 21 συλληφθέντες είχαν παραπεμφθεί να δικαστούν σήμερα στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο ωστόσο η δίκη αναβλήθηκε για τις 22 Μαρτίου λόγω απουσίας μαρτύρων. Το Δικαστήριο ήρε την κράτησή των εννέα συλληφθέντων και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Οι υπόλοιποι 12 συλληφθέντες, οι οποίοι είναι ανήλικοι, είχαν αφεθεί ελεύθεροι με προφορική εντολή του Εισαγγελέα και παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο αρμόδιο δικαστήριο ανηλίκων. Σε βάρος των 21 συλληφθέντων, ο Εισαγγελέας είχε ασκήσει ποινική δίωξη για εξύβριση κατά συρροή, με ρατσιστικά χαρακτηριστικά και στους δύο εκ των κατηγορουμένων ασκήθηκε δίωξη και για απόπειρα απλής σωματικής βλάβης, με ρατσιστικά χαρακτηριστικά.

Οι 9 οδηγήθηκαν το πρωί της Κυριακής στον Εισαγγελέα και παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο ενώ παρέμεναν υπό κράτηση μέχρι και σήμερα που επρόκειτο να δικαστούν στο Αυτόφωρο.

Πηγή: thestival

Ειδήσεις σήμερα: 

Μητσοτάκης: Συναντήθηκε με 15μελη επιτροπή αγροτών από την Θεσσαλία

Χρυσή Αυγή: Απειλεί μέσω… “εξωδίκου” βουλευτή που ψήφισε το ΛΟΑΤΚΙ γάμο

Πεσκόφ για ρεπορτάζ CNN: Δεν νομίζω ότι αξίζει οποιοδήποτε σχόλιο

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΘάνατος Ραϊσί: Η κηδεία, το εθνικό πένθος και ο διάδοχος (εικόνες)Σήμερα 08:52 | Ειδήσεις

Στο Ιράν συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες πόλεις για να αποτίσουν φόρο τιμής στον Ραϊσί, ο οποίος σκοτώθηκε μαζί με οκτώ άλλους ανθρώπους που επέβαιναν στο ίδιο ελικόπτερο.

Κιλκίς: Κτηνοτρόφος πυροβόλησε και σκότωσε 45χρονο μέσα στην μονάδα τουΣήμερα 10:04 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο πριν τις 11 το βράδυ, ο 45χρονος μετέβη μαζί με άλλα άτομα στην κτηνοτροφική μονάδα που ανήκει στον 54χρονο άνδρα. 

Γεωργιάδης - Κασσελάκης: Ο “μάπας”, η αναδίπλωση και η αντεπίθεσηΣήμερα 11:38 | Ειδήσεις

Ο χαρακτηρισμός του Άδ. Γεωργιάδη που «άναψε» φωτιές και προκάλεσε αντιδράσεις απο΄τον Στέφανο Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ, οδηγώντας τον Υπ. Υγείας σε αναδίπλωση και... αντεπίθεση.

Ναυάγιο στην Πύλο: Ένταση πριν από την έναρξη της δίκης (εικόνες)Σήμερα 09:08 | Ειδήσεις

Τεταμένο το κλίμα έξω από το δικαστικό μέγαρο της Καλαμάτας. Συμπλοκές μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ. Πολλά διεθνή μέσα ενημέρωσης καλύπτουν την διαδικασία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βία ανηλίκων - Κέρκυρα: Ελεύθερος ο 15χρονος που έστειλε ανήλικο στο νοσοκομείο12:24Γεωργιάδης - Κασσελάκης: Ο “μάπας”, η αναδίπλωση και η αντεπίθεση12:10Λίβερπουλ: Ο Σλοτ έγινε “αφεντικό” στον πάγκο της ομάδας11:57Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Εμπαπέ και το αποχαιρετιστήριο δείπνο 11:43Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Οι ευχές του Πρωθυπουργού στον γιο του για την ονομαστική του εορτή11:30Θεσσαλονίκη: Έπεσε σκαλωσιά από τον πρώτο όροφο και τραυμάτισε περαστικούς11:16Θάνατος Ραϊσί - Τουρκία: Εθνικό πένθος για τον θάνατο του προέδρου του Ιράν 11:02ΔΕΗ: Ισχυρά αποτελέσματα το α’ τριμήνο 202410:48Ενδοοικογενειακή βία: Εκατοντάδες συλλήψεις σε μια εβδομάδα10:35Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε διάρρηξη κοσμηματοπωλείου στη Χαριλάου10:22Κιλκίς: Κτηνοτρόφος πυροβόλησε και σκότωσε 45χρονο μέσα στην μονάδα του10:08Μετά τον Ραϊσί... τί;09:55ΗΠΑ: 17χρονος ράπερ αυτοπυροβολήθηκε σε ζωντανή μετάδοση (βίντεο)09:44Ναυάγιο στην Πύλο: Ένταση πριν από την έναρξη της δίκης (εικόνες)09:30Θάνατος Ραϊσί: Η κηδεία, το εθνικό πένθος και ο διάδοχος (εικόνες) 09:17Επιστολική ψήφος - Μπαλέρμπας για Ευρωεκλογές: Έχουν ήδη ψηφίσει 14950 Έλληνες (βίντεο) 09:04Χίος: Γνώρισε ξαφνικά τον δότη μυελού των οστών που της “έδωσε ζωή” (βίντεο)08:50Ιράν - Ραϊσί: Η στιγμή που οι διασώστες βρίσκουν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου και κλαίνε (βίντεο)08:37Μπάιντεν για Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο: Στην Γάζα δεν γίνεται γενοκτονία 08:24Γυναικοκτονία στο Μενίδι: “Ο δράστης δεν είχε αποδεχθεί τον χωρισμό του με το θύμα”08:10
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο