LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΑιτωλοακαρνανίαΔημοσίευση: 27 Φεβρουαρίου 2024 17:20

Εμπεσός: Εισέβαλε σε σχολείο και επιτέθηκε σε μαθήτρια

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία ενώ άγνωστα παραμένουν τα αίτια της επίθεσης.

Σχολείο - Προαύλιο - Είσοδος σχολείου

Σήμερα, στις 27 Φεβρουαρίου 2024, σημειώθηκε ένα θερμό επεισόδιο στο Γυμνάσιο – Λύκειο Εμπεσού, που προκάλεσε σοκ και ανησυχία στην τοπική κοινότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του e-maistros.gr περίπου στις 11:30 π.μ., μια 25χρονη γυναίκα εισέβαλε στην αίθουσα της Γ΄ Γυμνασίου, όπου είναι μαθητής ο αδελφός της, και άρχισε να προκαλεί αναστάτωση και αναταραχή. Αν και οι λεπτομέρειες των αιτιών της εισβολής της είναι ακόμα ασαφείς, φαίνεται ότι η κατάσταση εξελίχθηκε σε σοβαρό επεισόδιο όταν η γυναίκα επιτέθηκε σε μια μαθήτρια παρουσία του αδελφού της.

Ως αποτέλεσμα της επίθεσης, η μαθήτρια τραυματίστηκε και αμέσως διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου για να λάβει την απαραίτητη ιατρική φροντίδα.

Σε μια ταχεία αντίδραση, οι αστυνομικές αρχές του ΑΤ Εμπεσού κατάφεραν να συλλάβουν την 25χρονη γυναίκα λίγη ώρα μετά το επεισόδιο. Παραμένει να διερευνηθούν οι ακριβείς κίνητρα και οι συνθήκες που οδήγησαν σε αυτήν την ανησυχητική επίθεση σε ένα σχολικό περιβάλλον.

Οι γονείς και οι κηδεμόνες των μαθητών βρίσκονται σε σοκ μετά το περιστατικό και αναμένουν περαιτέρω ενημέρωση από τις αρχές του σχολείου και την αστυνομία σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν για την προστασία των μαθητών στο μέλλον.

Ειδήσεις σήμερα:

Ιερέας inlfuencer “μαγνητίζει” νέους μέσω Tik Tok (βίντεο)

Τροχαίο: Απανθρακώθηκε οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε από γέφυρα

Απεργία 28/02: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Ποιοι κλάδοι θα συμμετέχουν

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γάζα: Ο ισραηλινός στρατός μπήκε στη Ράφα (βίντεο)23:38Δωρεά οργάνων: Έδωσε ζωή με τον θάνατό της23:25Ρωσία: Τα γυμνάσια με πυρηνικά θα ηρεμήσουν τους “θερμοκέφαλους” στη Δύση23:12Γάζα: Το Ισραήλ απορρίπτει την εκεχειρία και προχωρά στην επιχείρηση στη Ράφα22:58Ενδομητρίωση: Μπορεί να επηρεάσει τη γονιμότητα μιας γυναίκας;22:45Διάρρηξη στο ΥΠΕΣ: Τι προκύπτει από τα στοιχεία της ΕΛΑΣ 22:31Ερντογάν για επίσκεψη Μητσοτάκη: Δεν έχουμε πρόβλημα που δεν μπορούμε να λύσουμε22:18Πειραιάς: Απαγορεύτηκε ο απόπλους πλοίου22:04Eύβοια - Τροχαίο: “Τούμπαρε” αυτοκίνητο με μητέρα και μωρό (εικόνες)21:51Μάρλεν Ντίτριχ: Η Γερμανίδα που κατέκτησε τον κόσμο 21:37Εθνική οδός Αθηνών - Κορίνθου: Αυξημένη η κίνηση21:24Γάζα – Κολούμπια: Οι διαμαρτυρίες…ακυρώνουν τη μεγάλη τελετή αποφοίτησης21:10Τουρκία - Μονή της Χώρας: Ο ΑΝΤ1 στο εσωτερικό του ναού (αποκλειστικές εικόνες) 20:57Μάλγαρα: Διακομιδή βρέφους εν μέσω επιστροφής των εκδρομέων (βίντεο)20:43ΗΠΑ - Δίκη Τραμπ: Του επέβαλαν πρόστιμο για 10η φορά! 20:30Γάζα – ΜΜΕ: Το Ισραήλ απορρίπτει την πρόταση εκεχειρίας20:16 Άνω Καστρίτσι Πάτρας: Αναβιώνει το έθιμο της “Λέησης” (εικόνες)20:04Γάζα: Η Χαμάς αποδέχεται την πρόταση για κατάπαυση του πυρός19:52Ανάσταση - κροτίδες: Οι συλλήψεις της ΕΛΑΣ και η “τεράστια” λεία “εκρηκτικών”19:39ΠΑΣΟΚ: Στη Σέριφο ο Ανδρουλάκης - Ποιοι οι επόμενοι προορισμοί ενόψει Ευρωεκλογών (εικόνες)19:25
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο