LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΖάκυνθοςΔημοσίευση: 22 Φεβρουαρίου 2024 08:58 | Ανανέωση: 22 Φεβρουαρίου 2024 09:00

Ζάκυνθος: Προκάλεσε αποβολή στην έγκυο σύντροφο του διά της βίας

Πως ο κατηγορούμενος προκάλεσε τον "χαμό" του εμβρύου που κυοφορούσε η σύντροφος του, χωρίς την συναίνεση της κοπέλας.

βία - κακοποίηση - βιασμός

Σοκαριστικό είναι το περιστατικό που καταγράφηκε στη Ζάκυνθο, όπου ένας νεαρός προκάλεσε την αποβολή του εμβρύου που κυοφορούσε η σύντροφός του.

Ο 27χρονος πήρε την νεαρή σύντροφό του από το σπίτι της και αρχικά την πήγε σε συγγενικό του σπίτι. Στη συνέχεια την οδήγησε στο δικό του, στο Τσιλιβί Ζακύνθου, όπου την ζήτησε να μείνει το βράδυ, κάτι που εκείνη αρνήθηκε.

Ο φερόμενος ως δράστης πήγε την 19χρονη στο κρεβάτι, όπου και της έδεσε τα χέρια, δίνοντάς της στη συνέχεια δύο χάπια από το στόμα και ένα κολπικό, με αποτέλεσμα να αποβάλει.

Λίγες ώρες αργότερα, την πήγε στο νοσοκομείο Ζακύνθου, ενώ της είχε πάρει το κινητό για να μην καλέσει κανέναν, λέγοντάς της να μην πει σε κανέναν τι συνέβη.

Το κορίτσι υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως ήταν έξι εβδομάδων έγκυος.

Ο 27χρονος συνελήφθη κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία, διακοπή κύησης, επικίνδυνη σωματική βλάβη και κλοπή και θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Ζακύνθου.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

«Συνελήφθη ο υπήκοος Αλβανίας γεν. 1997, κατηγορούμενος για «Διακοπή Κύησης», «Ενδοοικογενειακή Βία», «Επικίνδυνη Σωματική Βλάβη», και «Κλοπή».

Ειδικότερα, Αστυνομικοί κατόπιν σχετικής ενημέρωσης, μετέβηκαν στο Γ.Ν. Ζακύνθου, όπου βρέθηκε η ημεδαπή, γεν. 2005, σε κλινήρη κατάσταση, η οποία κατέθεσε ενόρκως ότι την 21:00 ώρα της 20-02-2024, ο ως άνω δράστης, (σύντροφος της και επικείμενος πατέρας), την παρέλαβε από την οικία της και μετέβηκαν από κοινού με Ι.Χ. αυτ/το σε οικείους τους στην Κυψέλη Ζακύνθου.

Αφότου αποχώρησαν από εκεί, μετέβηκαν στην οικία του, στο Τσιλιβί Ζακύνθου όπου της ζήτησε να μείνει και να διανυκτερεύσει ενώ η παθούσα το αρνήθηκε.

Στη συνέχεια δράστης με τη χρήση σωματικής βίας τη μετέφερε στο κρεβάτι, όπου της έδεσε τα χέρια με σχοινί (μπροστά) και την εξανάγκασε να πάρει (2) χάπια δια στοματικής χρήσης και (1) χάπι δια κολπικής, προκειμένου να προκληθεί χημική αποβολή του εμβρύου.

Αργότερα, πρωινές ώρες, την μετέφερε στο Γ.Ν. Ζακύνθου, «Άγιος Διονύσιος» , όπου της αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο και της ζήτησε να μην αναφέρει τίποτα σε κανέναν.

Μετά από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι κυοφορούσε έξι (6) εβδομάδες και το έμβρυο μόλις είχε αποβληθεί. Δράστης θα οδηγηθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου».

Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ: Αστυνομικοί σκότωσαν άνδρα που τους απειλούσε με... πλαστικό πιρούνι (βίντεο)

Παλαιοχριστιανοί: Ο πατέρας θα ζητήσει να πάρει τον γιο του από το νοσοκομείο

Μελισσοκόμοι διαμαρτύρονται στο Σύνταγμα (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΟ Τραμπ στηρίζει το σχέδιο Πούτιν για λήξη του πολέμου με παραχώρηση εδαφώνΧθες 23:13 | Ειδήσεις

Την διαφαινόμενη θετική στάση Τραμπ, προδίδουν ίσως και τα πρώτα σχόλια του Βλαντιμίρ Πούτιν, μετά τη Σύνοδο. Ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ότι η συνάντησή του με τον Αμερικανό ομόλογό του ήταν «στον σωστό χρόνο και πολύ χρήσιμη».

Οικογένεια Μαζωνάκη: Για εμάς αξία έχει η ασφάλεια του Γιώργου, οτιδήποτε άλλο δεν μας αγγίζειΧθες 21:36 | Ειδήσεις

Ολόκληρη η ανακοίνωση της οικογένειας του δημοφιλούς τραγουδιστή, ενώ ο ίδιος παραμένει στο Δρομοκαϊτειο

Ατύχημα σε λούνα παρκ στη Ρόδο: Η ιδιοκτήτρια μιλά στον ΑΝΤ1 για το συμβάνΧθες 20:50 | Ειδήσεις

Αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη της 64χρονης ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ και 42χρονου συγγενή της, ο οποίος ήταν υπεύθυνος λειτουργίας του παιχνιδιού.

Viral έγινε γνωστός τράπερ που επίπληξε ανήλικο, επειδή έπινε αλκοόλΧθες 20:25 | Ειδήσεις

Η κατανάλωση αλκοόλ είναι πολύ επικίνδυνη στους νέους και μπορεί να αποβεί και μοιραία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Οι Ευρωπαίοι ηγέτες θα μεταβούν στον Λευκό Οίκο μόνο εφόσον τους απευθυνθεί επίσημη πρόσκληση23:59Ατρόμητος: Φιλικό με πολλά νεύρα και ήττα από τη Λάτσιο23:50Ο Τραμπ στηρίζει το σχέδιο Πούτιν για λήξη του πολέμου με παραχώρηση εδαφών23:40Παγκόσμιο Νέων Γυναικών: Χάλκινη η εθνική23:26Σάλος με προπονητή που τράβηξε τα μαλλιά αθλήτριας, επειδή έχασε η ομάδα στον αγώνα (βίντεο)23:12Diamond League Σιλεσία: Δεύτερος ο Καραλής με επίδοση στα 6.00μ. για 10η φορά22:57Αλάσκα: Προπαρασκευαστικά έγγραφα για το τετ-α-τετ Τραμπ – Πούτιν βρέθηκαν σε εκτυπωτή στο Άνκορατζ22:43Ρωσία: Λεωφορείο ανετράπη λόγω ομίχλης (βίντεο)22:28Οικογένεια Μαζωνάκη: Για εμάς αξία έχει η ασφάλεια του Γιώργου, οτιδήποτε άλλο δεν μας αγγίζει22:14Κέρκυρα: Φωτιά σε κινητήρα αεροσκάφους που απογειώθηκε από το αεροδρόμιο με προορισμό την Γερμανία21:59Γιώργος Μαζωνάκης: Για 3η μέρα παραμένει έγκλειστος στο Δρομοκαΐτειο νοσοκομείο21:44Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα στην Καλαμαριά21:29Ερντογάν: Έτοιμη η Άγκυρα να συμβάλει στην εδραίωση της ειρήνης στην Ουκρανία21:15Ατύχημα σε λούνα παρκ στη Ρόδο: Η ιδιοκτήτρια μιλά στον ΑΝΤ1 για το συμβάν21:00Πούτιν: Η επίσκεψη στην Αλάσκα ήταν "χρήσιμη και επίκαιρη"20:46Viral έγινε γνωστός τράπερ που επίπληξε ανήλικο, επειδή έπινε αλκοόλ20:31Το WhatsApp ανακοίνωσε ότι η Μόσχα επιχειρεί να το μπλοκάρει20:17Ο Τραμπ μετέφερε στον Ζελένσκι την πρόταση Πούτιν για ουκρανική απόσυρση από Ντονέτσκ – Λουχάνσκ20:02Φωτιά στα Καλάβρυτα – Ήχησε το 112 19:47Φον ντερ Λάιεν: Ευχαριστίες στον Τραμπ για την ενημέρωση σχετικά με την Αλάσκα19:31
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο