LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΕύβοιαΔημοσίευση: 22 Ιανουαρίου 2024 07:27 | Ανανέωση: 22 Ιανουαρίου 2024 07:30

Έγκλημα - Χαλκίδα: “Περιστατικό πριν 15 χρόνια “όπλισε” το χέρι της 39χρονης” (βίντεο)

Τι υποστήριξε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της γυναίκας που μαχαίρωσε και σκότωσε τον 43χρονο ξυλουργό. Τι αναφέρει για την ψυχολογική κατάσταση της δράστιδος και για τον άντρα της.


 


 

Καλημέρα Ελλάδα - Κωντσιλίδης Θέμης

«Είναι μια γυναίκα πιεσμένη. Ο ψυχικός της κόσμος έχει καταρρεύσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είναι μια καλή και φιλήσυχη γυναίκα και όπως αντιλαμβάνεστε, κάτι έγινε για να υπάρξει τέτοια εξέλιξη», είπε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο Θέμης Κωντσιλίδης, δικηγόρος της 39χρονης που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 43χρονο στην Χαλκίδα.

«Δεν ήταν εμμονική με το θύμα, σιγά σιγά φαίνεται η αλήθεια», είπε ο συνήγρος της δράστιδος.

Όπως σημείωσε, «Ακούστηκαν φήμες για βιασμό, είναι σκληρή η λέξη αυτή. Υπήρχε ένα περιστατικό πριν από 15 χρόνια, δεν ξέρω πόσοι το γνώριζαν, πιθανώς να ήταν 2-3 άτομα, ήταν πολύ λίγα. Αυτό το περιστατικό ήταν μεταξύ θύματος και θύτη. Υπήρχαν διάφορα γεγονότα, λόγω των οποίων δεν μπορούσε να ηρεμήσει αυτή η γυναίκα. Είχε φτιάξει την ζωή της, είχε παιδάκια, αλλά δεν ήταν καλά. Υπάρχουν πράγματα που δεν την άφηναν να ηρεμήσει».

«Υπάρχει ένα φονικό, σκοτώθηκε ένας άνθρωπος, προσπαθείτε κι εσείς να ενώσετε τα κομμάτια και τις πληροφορίες. Δεν προκύπτει αυτό που ισχυρίζεται η πλευρά της οικογένειας του θύματος ότι σχεδίαζε δύο χρόνια την πράξη της», υποστήριξε ο κ. Κωντσιλίδης.

Ερωτηθείς από τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου, ο συνήγορος της 39χρονης είπε ότι η γυναίκα «έχει καταλάβει την πράξη της. Είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από προχθές. Είναι πάρα πολύ εύθραυστη κοπέλα. Ο ψυχικός κόσμος της έχει καταρρεύσει εδώ και χρόνια».

Σχετικά με τον σύζυγο της δράστιδος, ο δικηγόρος της είπε ότι «με το θύμα ήταν από το ίδιο χωριό, έχουν μεγαλώσει μαζί. Ο σύζυγος την στηρίζει την 39χρονη, έχουν μια εξαιρετική σχέση».

Του έγραφε “αν δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει καμία”

Λίγη ώρα μετά από τον συνήγορο της 39χρονης, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Θανάσης Τάρτης.

«Υπήρχε εμμονή με τον 43χρονο, ίσως έβλεπε στο θύμα αυτό που δεν έβλεπε στον σύζυγο της. Είπε ο πατέρας της για δήθεν βιασμό πριν από 15ετία, αυτό δεν ισχύει. Δεν υπήρχε τίποτα, αν υπήρχε τα ζευγάρια δεν θα έκαναν παρέα», τόνισε ο δικηγόρος.

Όπως αποκάλυψε, «τα δύο ζευγάρια είχαν φιλικές σχέσεις και μάλιστα η δράστιδα με τον άντρα της ήταν παρόντες στον γάμο του θύματος, υπάρχουν και φωτογραφίες, το ξέρει όλο το χωριό».

Συνέχισε αναφέροντας «Ποτέ και σας το λέω ξεκάθαρα ότι ουδέποτε υπήρχε προσωπική σχέση του θύματος και της δράστιδος. Στο τέλος του 2021, έξι μήνες μετά τον γάμο του, ήρθε στο γραφείο μου μαζί με την σύζυγο του. Ήταν πανικόβλητος. Μου είπε ότι δεχόταν πιέσεις και παρενοχλήσεις συνεχείς από την γυναίκα αυτή και μάλιστα μου έδειξε και ένα μήνυμα στο κινητό του που του έγραφε “Αν σε έχω εγώ δεν θα σε έχει καμία”.

«Δεν αξιολόγησα τις πιέσεις ως τόσο σημαντικό. Ήρθε για να κάνει ασφαλιστικά μέτρα, του είπα δεν θα σε βοηθήσουν τα ασφαλιστικά μέτρα, καλύτερα να μιλήσεις στον φίλο σου. Έτσι κι έγινε και σταμάτησε η ενόχληση. Από τότε δεν υπήρξε τίποτα απολύτως. Έχουν κατασχεθεί τα κινητά και του θύματος και της δράστιδος και θα φανούν όλα», είπε ο κ. Τάρτης.

Ο δικηγόρος υποστήριξε ακόμη «αν δείτε το βίντεο, είναι τόσο χαλαρός, δεν έχει λόγο να υποψιαστεί το παραμικρό, δεν υπήρχε το παραμικρό για δύο χρόνια. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν υπήρχε σχέση μεταξύ των ζευγαριών, αλλά οι δύο άνδρες έκαναν παρέα. Το θύμα μάλιστα μου είχε προτείνει κι εμένα να αναθέσω δουλειά στον άνδρα της δράστιδος».

Αναφερόμενος στην γυναίκα του θύματος, ο κ. Τάρτης είπε «είδε το έγκλημα από το μπαλκόνι, κατέβηκε δίπλα στο άψυχο κορμί του συζύγου της, η δράστιδα είχε πάει στο απέναντι πεζοδρόμιο με το ένα μαχαίρι στο χέρι, το άλλο ήταν καρφωμένο στο κορμί του 43χρονου».

«Ήταν σχεδιασμένο το έγκλημα, δεν ξέρω αν ήταν πριν από δύο χρόνια. Είχε παρακολουθήσει όλες τις κινήσεις του. Ήξερε τι ώρα φεύγει από το σπίτι, που είχε αφήσει το αυτοκίνητο του, ήρθε με δύο μαχαίρια… είναι εκτελεσμένο καλά το σχέδιο της, πήρε δύο μαχαίρια από το σπίτι της, διένυσε 20 χιλιόμετρα από το χωριό της», υποστήριξε ο δικηγόρος της οικογένειας του 43χρονου ξυλουργού, ο οποίος όπως ισχυρίστηκε ο κ. Τάρτης «δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα».

Ειδήσεις σήμερα:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στο εδώλιο για την Μαλένα και την Ίριδα

Καιρός - Δευτέρα: Καταιγίδες, χιόνια και πτώση θερμοκρασίας

Απαγορευτικό απόπλου: Ποια δρομολόγια πλοίων δεν εκτελούνται

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο μάνατζερ τράπερΣήμερα 20:33 | Ειδήσεις

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος περιγράφεται ως ένας εκ των ηγετικών στελεχών της εγκληματικής ομάδας, αρνείται όσα του αποδίδονται.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Βίντεο - ντοκουμέντο μετά την επίθεση στον αστυνομικόΣήμερα 19:06 | Ειδήσεις

Στο νέο υλικό που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 φαίνεται ο αρχηγός, μέσα στο γήπεδο να δίνει το σύνθημα ώστε να βγουν οι οργανωμένοι έξω και να μοιραστούν τα πολεμοφόδια.

Μητσοτάκης στις “Ημέρες Καριέρας”: Η ανεργία μειώνεται και οι μισθοί αυξάνονται (εικόνες)Σήμερα 13:31 | Ειδήσεις

Αναλυτικά η τοποθέτηση του πρωθυπουργού στην ανοιχτή εκδήλωση της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης στον Πειραιά.

Πάτρα: Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο με...τιμοκατάλογο στον τοίχο (εικόνες)Σήμερα 17:18 | Τοπικά Νέα

Με απίστευτο θράσος η δράση των ανήλικων διακινητών ναρκωτικών, που είχαν ως ορμητήριο σχολικό συγκρότημα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο μάνατζερ τράπερ20:38Συμμορία έκλεβε επιβάτες του μετρό και του ΗΣΑΠ20:23Πύργος: Άγρια ληστεία ηλικιωμένου εργάτη σε εκκλησία20:10Τουρκία - ΗΠΑ: Τα σενάρια της αναβολής της επίσκεψης του Ερντογάν στην Ουάσιγνκτον19:56“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για όλους (εικόνες)19:43Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας από βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης19:30Δολοφονία Λυγγερίδη: Βίντεο - ντοκουμέντο μετά την επίθεση στον αστυνομικό19:16Κυριακή των Βαΐων – καιρός: Τοπικές νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας19:02Κασσελάκης: Συναντήθηκε με πολίτες στην Χίο18:48Γάζα - Αμερικανικά Πανεπιστήμια: Δεκάδες προσαγωγές διαδηλωτών στη Βοστώνη18:35Σερβία: ΝΑΤΟϊκη βόμβα εξουδετερώθηκε μετά από 25 χρόνια18:22Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης έδωσε στην Ελλάδα πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ακρίβειας18:08ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ΙΧ και σπίτια στην Αττική (εικόνες)17:55Πάτρα: Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο με...τιμοκατάλογο στον τοίχο (εικόνες)17:41Θεσσαλονίκη: 42χρονος διέθετε αναβολικά χάπια και φιαλίδια από το κατάστημά του17:28Κάρολος – Καμίλα: Η φωτογραφία για την επέτειο του γάμου τους17:14Έφυγε από την ζωή ο Τάκης Χατζόπουλος17:01Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ακόμα δύο κατηγορούμενοι16:47Σάββατο του Λαζάρου: Η γιορτή και τα έθιμα16:34Φωτιά στην περιφερειακή Αιγάλεω16:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο