LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΓρεβενάΔημοσίευση: 18 Ιανουαρίου 2024 19:00

Γρεβενά - Ιδιοκτήτης αλόγων: ούτε τα αγρίμια… τα βάλανε σε μια γωνία και τα ξεκοκαλίσανε (εικόνες)

Κτηνωδία στα Γρεβενά όταν άγνωστοι πυροβόλησαν, σκότωσαν και τεμάχισαν άλογα. Τι λέει ο ιδιοκτήτης τους στον ΑΝΤ1.

Αλογα

Του Βαγγέλη Κοκολάκου

Κτηνωδία συνέβη στα Γρεβενά όταν άγνωστοι πυροβόλησαν, σκότωσαν και τεμάχισαν τέσσερα άλογα σε κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις. Το σοκαριστικό θέαμα αντίκρισε ο ιδιοκτήτης τους, όταν πήγε να τους δώσει τροφή….

Αντιμέτωπος με το αποτρόπαιο θέαμα, βρέθηκε ο ιδιοκτήτης των αλόγων πηγαίνοντας προς την κτηνοτροφική του μονάδα στο Χελιμόδι. Τα τέσσερα πανέμορφά θηλυκά άλογα, κείτονταν νεκρά και τεμαχισμένα.

Όπως περιγράφει στον ΑΝΤ1, ο ιδιοκτήτης των αλόγων, Νίκος Γκαμπετάς, «ούτε τα αγρίμια… Και οι λύκοι να τα πιάσουν δεν θα το φάνε… Αυτοί το σφάξανε».

Σοκαρισμένος ο κτηνοτρόφος, προσέφυγε στο Αστυνομικό Τμήμα καταγγέλλοντας το συμβάν. Οι δράστες φαίνεται πως ήταν καλά οργανωμένοι, μετακίνησαν τα άλογα από το σημείο που τα πυροβόλησαν με όχημα, για να μην υπάρχει ορατότητα από τον δρόμο, ενώ αφαίρεσαν με επαγγελματικό τρόπο στοχευμένα σημεία.

«Βλέπω σε ένα παλιό στάβλο, είχε στριμώξει τέσσερα άλογα, τα βάλανε σε μια γωνία και τα ξεκοκαλίσανε, βγάλανε τα πόδια, βγάλανε τα κρέατα από τη σπονδυλική στήλη, τα βγάλανε», λέει ακόμη ο ιδιοκτήτης.

Αλογα

Αστυνομικοί του Α.Τ Πολυνερίου πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Αλογα

Υπενθυμίζεται πως στη Μυτιλήνη ένας άνδρας συνελήφθη για κακοποίηση ζώων και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, καθώς όπως αποδείχθηκε μετά από καταγγελία με μαχαίρι θανάτωσε δύο κουνέλια.


Ειδήσεις σήμερα:

Greek Mafia: ποινικές διώξεις για κακουργήματα

ΟΑΣΘ: Καναπές από σπίτι στην... στάση του λεωφορείου (εικόνες)

Εύβοια: Αγροτικό έπεσε σε ρεματιά - Νεκρός ο οδηγός


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πνευμονική εμβολή: όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε19:24Σπέτσες: Θαλαμηγός χτύπησε στην προβλήτα λόγω των ισχυρών ανέμων (βίντεο)19:10ΟΟΣΑ – Χατζηδάκης: Οι συναντήσεις του υπουργού Οικονομικών στο Παρίσι18:56Νέες απειλές των Χούθι: Στο στόχαστρο όλα τα πλοία που κατευθύνονται στο Ισραήλ18:43Ρόδος: Θα πούλαγε δεκάδες χιλιάδες πυροτεχνήματα παράνομα18:29Pricefox: Πόσα θα πληρώσεις φέτος για το πασχαλινό τραπέζι18:14Κορωπί: Συνελήφθησαν ανήλικοι με εκατοντάδες κροτίδες18:00Βρετανία – Δημοτικές εκλογές: Πρώτη ηχηρή νίκη για τους Εργατικούς 17:46Κέιτ Μίντλετον: Γιατροί του “Νοσοκομείου του Πάπα” την χειρούργησαν 17:31Καιρός - Μεγάλο Σάββατο: βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας17:17Αλεξανδρούπολη: Οδηγός φορτηγού διακινούσε παράνομα μετανάστες - Πώς συνελήφθη 17:03ΟΗΕ: Αύξηση των τιμών των τροφίμων παγκοσμίως τον Απρίλιο16:50Amber Alert για 47χρονο που εξαφανίστηκε από την Κυψέλη16:36Σάμος - Δολοφονία 75χρονου: Σε κατ' οίκον περιορισμό ο φερόμενος δράστης 16:23Masters 1000: Ο Αλκαράθ αποσύρθηκε από το τουρνουά της Ρώμης16:09ΗΠΑ - Πανεπιστήμια: Η αρχή της “έκρηξης” και οι πολιτικές αντιδράσεις 15:55Ηράκλειο: Στη φυλακή ο νονός που βίαζε το βαφτιστήρι του15:42Πάσχα: Πού θα κάνουν Ανάσταση οι πολιτικοί αρχηγοί 15:28ΗΠΑ - Πανεπιστήμια: Οι Χούθι καλούν τους φοιτητές στην Υεμένη15:15Κοκαΐνη περιείχε το...γράμμα που έλαβε από το Ηνωμένο Βασίλειο15:01
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο