LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΧανιάΔημοσίευση: 22 Νοεμβρίου 2023 09:20

Γυναικοκτονία – Έφη Τσιχλάκη: Οργή για την αποφυλάκιση του δράστη

Αντιδράσεις από την οικογένεια της Έφης Τσιχλάκη για την αποφυλάκιση του συζυγοκτόνου.

Δολοφονία  - Έφη Τσιχλάκη

Την αποφυλάκιση του καταδικασθέντος για τη δολοφονία της Έφης Τσιχλάκη στο Κολυμπάρι το 2016 Κ.Λ. έκανε γνωστή ο ξάδερφος του θύματος και δικηγόρος Εμμανουήλ Αθανασίου.

Ο ίδιος τονίζει ότι πρόκειται για ένα γεγονός «τόσο σοκαριστικό, τόσο ντροπιαστικό για την Ελληνική Δικαιοσύνη» και επισημαίνει ότι ο σύζυγος του θύματος δεν έχει ζητήσει ποτέ συγγνώμη για το έγκλημά του.

Μάλιστα η αποφυλάκιση προκύπτει και ενώ εκκρεμούν αποφάσεις αναίρεσης της ποινής από τον Άρειο Πάγο.

Αναφέρει ο κ. Αθανασίου:

«H αποφυλάκιση του Κ. Λ., καταδικασμένου για τον βίαιο και τραγικό θάνατο της Έφης Τσιχλάκη, είναι ένα γεγονός τόσο οδυνηρό, δεδομένου του ιστορικού αυτής της υπόθεσης, τόσο σοκαριστικό, τόσο ντροπιαστικό για την Ελληνική Δικαιοσύνη που πραγματικά δεν έχω λόγια.

Δεν πιστεύω στην εκδίκηση, δεν πιστεύω στο αίσθημα μίσους. Δεν μισώ τον δολοφόνο, δεν εύχομαι καν το κακό του. Πολεμάμε όμως για να πληρώσει την απεχθή του πράξη. Πολεμάμε για δικαιοσύνη.

Μετά από μία ντροπιαστική αθωωτική πρωτόδικη απόφαση,μετά από μία ντροπιαστική αναγνώριση ελαφρυντικού στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο και πριν την ανακοίνωση της απόφασης του Αρείου Πάγου σχετικά με τις αναιρέσεις που έχουν ασκηθεί, με θλίψη και οργή σας ανακοινώνω ότι ο Κ. Λ. είναι πλέον ελεύθερος.

Δολοφονία  - Έφη Τσιχλάκη

Χωρίς να έχει δείξει την οποιαδήποτε μεταμέλεια, χωρίς να έχει παραδεχτεί καν τη δολοφονία, χωρίς να έχει ζητήσει συγνώμη…

Αν υπάρχει Δικαιοσύνη στη Ελλάδα, σήμερα θα νιώθει έρμαιο των συμφερόντων…

Είναι πλέον προφανές ότι αυτός ο άνθρωπος έχει ειδική μεταχείριση εξού και οι αγροτικές φυλακές που μπήκε να εκτίσει την ποινή του.

ΝΤΡΟΠΗ και μόνο ΝΤΡΟΠΗ!».

Πριν από 2 μήνες, η εισαγγελέας της έδρα του Αρείου Πάγου Ελένη Κοντακτσή πρότεινε να μην αναγνωριστούν ελαφρυντικά στον καταδικασμένου συζυγοκτόνου , ο οποίος το 2016 δολοφόνησε τη σύζυγό του Έφη Τσιχλάκη στο σπίτι τους σε χωριό στην περιοχή του Κολυμπαρίου.

Πηγή: flashnews.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Παναγιώτης - Ραφαήλ: Τέσσερα χρόνια μετά τη θεραπεία του ανακαλύπτει νέες δυνατότητες (βίντεο)

“The 2Night Show” – Μίνως Μάτσας: Η γνωριμία του με τα “ιερά τέρατα” της μουσικής

Εορτολόγιο 22 Νοεμβρίου - Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“Ψυχοκόρες”: Νέα επεισόδια την Μεγάλη Εβδομάδα (εικόνες)23:59Δολοφονία Λυγγερίδη: Έξι προφυλακίσεις κατηγορουμένων23:50Θηρασία: Βίντεο από κατολίσθηση στο λιμάνι 23:37Βόλεϊ γυναικών: Ο Παναθηναϊκός πρωταθλητής για τρίτη συνεχόμενη χρονιά23:23Καρδίτσα - ΑΕΚ: Νίκη..γοήτρου για τους γηπεδούχους23:11ΠΑΟΚ: Κέρδισε το Μαρούσι κι “έκλεισε” μια θέση στα play off22:59Λαύριο: Συντριβή του υποβιβασμένου Απόλλωνα Πατρών22:47Ο Βόλος έκανε το...καθήκον του απέναντι στον Πανσερραϊκό22:33Ο ΠΑΣ …πήρε μαζί του την Κηφισιά στη Super League 222:21Ο Παναιτωλικός νίκησε τον Ατρόμητο και... γιόρτασε την παραμονή του22:10Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ: Ισόπαλοι και...άνετοι στην παραμονή τους21:59Φλώρινα: Σύλληψη “εισπράκτορα” τηλεφωνικών απατών21:47Γάζα: Ισραηλινοί όμηροι “εμφανίστηκαν” σε βίντεο21:33Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης τουρίστριας στον Μπάλο21:19Καλλιάνος: Θλίψη στην κηδεία του πατέρα του βουλευτή (εικόνες)21:05Ιπποκράτειος Πολιτεία: Λειτουργούσαν παράνομο κέντρο απεξάρτησης (εικόνες)20:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο μάνατζερ τράπερ20:38Συμμορία έκλεβε επιβάτες του μετρό και του ΗΣΑΠ20:23Πύργος: Άγρια ληστεία ηλικιωμένου εργάτη σε εκκλησία20:10Τουρκία - ΗΠΑ: Τα σενάρια της αναβολής της επίσκεψης του Ερντογάν στην Ουάσιγνκτον19:56
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο