LATEST NEWS
 
Τοπικά Νέα /ΗράκλειοΔημοσίευση: 12 Οκτωβρίου 2023 17:17

Ηράκλειο: Εντοπίστηκε το ψαροντούφεκο του 45χρονου αγνοούμενου

Συνεχίζονται οι αγωνιώδεις προσπάθειες για τον εντοπισμό του 45χρονου που είχε πάει για ψαροντούφεκο με φίλο του και αγνοείται.

Ψαροντουφεκάς

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 45χρονου ψαροντουφεκά από τα Πραιτώρια του Ηρακλείου, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από το απόγευμα της Τετάρτης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε το ψαροντούφεκό του σε βάθος περίπου δέκα μέτρων, δυτικά της Μονής Κουδουμά, στη Ελιγιά, στο νότιο Ηράκλειο, το οποίο ήταν σφηνωμένο σε βράχο μαζί με το ψάρι που είχε χτυπήσει ο 45χρονος.

Για τον εντοπισμού του 45χρονου που είναι πατέρας 4 παιδιών έχουν επιστρατευθεί σκάφη του λιμενικού σώματος, δύτες της ΕΜΑΚ, ναυαγοσωστικό σκάφος από την Αγία Γαλήνη, δύτης με ιδιωτικό σκάφος, ένα επαγγελματικό αλιευτικό, ενώ τη μεγάλη επιχείρηση συμπληρώνουν ελικόπτερο και drone της 3ης ΕΜΑΚ.

Ο αγνοούμενος είχε πάει για ψαροντούφεκο μαζί με έναν φίλο του το απόγευμα της Τετάρτης. Παρ' ότι είχαν ορίσει ώρα για ανάδυση, ο 45χρονος δεν αναδύθηκε και ο φίλος του ενημέρωσε το Λιμενικό.

Ειδήσεις σήμερα: 

Πεδίον του Άρεως: Ανθρώπινο κρανίο βρέθηκε πάνω σε δέντρο

Ομαδικός βιασμός 13χρονης σε αυλή σχολείου της δυτικής Αττικής

Αττική: Ραδιενεργά ίχνη του Τσέρνομπιλ επιβιώνουν

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δολοφονία Λυγγερίδη: Έξι προφυλακίσεις κατηγορουμένων23:50Θηρασία: Βίντεο από κατολίσθηση στο λιμάνι 23:37Βόλεϊ γυναικών: Ο Παναθηναϊκός πρωταθλητής για τρίτη συνεχόμενη χρονιά23:23Καρδίτσα - ΑΕΚ: Νίκη..γοήτρου για τους γηπεδούχους23:11ΠΑΟΚ: Κέρδισε το Μαρούσι κι “έκλεισε” μια θέση στα play off22:59Λαύριο: Συντριβή του υποβιβασμένου Απόλλωνα Πατρών22:47Ο Βόλος έκανε το...καθήκον του απέναντι στον Πανσερραϊκό22:33Ο ΠΑΣ …πήρε μαζί του την Κηφισιά στη Super League 222:21Ο Παναιτωλικός νίκησε τον Ατρόμητο και... γιόρτασε την παραμονή του22:10Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ: Ισόπαλοι και...άνετοι στην παραμονή τους21:59Φλώρινα: Σύλληψη “εισπράκτορα” τηλεφωνικών απατών21:47Γάζα: Ισραηλινοί όμηροι “εμφανίστηκαν” σε βίντεο21:33Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης τουρίστριας στον Μπάλο21:19Καλλιάνος: Θλίψη στην κηδεία του πατέρα του βουλευτή (εικόνες)21:05Ιπποκράτειος Πολιτεία: Λειτουργούσαν παράνομο κέντρο απεξάρτησης (εικόνες)20:52Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο μάνατζερ τράπερ20:38Συμμορία έκλεβε επιβάτες του μετρό και του ΗΣΑΠ20:23Πύργος: Άγρια ληστεία ηλικιωμένου εργάτη σε εκκλησία20:10Τουρκία - ΗΠΑ: Τα σενάρια της αναβολής της επίσκεψης του Ερντογάν στην Ουάσιγνκτον19:56“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για όλους (εικόνες)19:43
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο